Yrmykäistä palvelua Kuhmossa

Anonyymi

No niin,kaikki nyt räksyttäjät,vastaväitteitä!! Mutta kun täällä käy erilaisissa ns,asiakas palvelupaikoissa(joissa ei ole mitään käsitystä asiakaspalvelusta) Niin tulee melkein sellaine olotila että voi kun ois toinen paikka mihin mennä,ns asiakaspalvelijat ovat kuin petolinnun p...... sanooko jotain tai ei,turahtaa jos turahtaa.. olen sentään muuallakin asioinut ja asioin aika paljon eteenkinpäin mutta kaupoissa on käytävä kun ei viitsi asioikseen lähteä toiselta paikkakunnalta leipää noutamaan,,samaa palvelua saa kaupoissa,autokorjaamoilla,matkahuollon pakettipalvelussa ja osassa kampaamoja jne,,autoni olenkin jo monta vuotta huollattanut muualla,ei näihin kehtaa mennä häiritsemään!! Oiskiko aika kehitellä työntekijöille,,omistajillekin asiakaspalvelukoulutusta ?edes alkeita!!

6

406

  Vastaukset

  • Ei taida olla enää kylässä montakaan yrittäjää jotka omillaan tulevat toimeen. Tyhjältä näyttää kaupungin liikekiinteistöt. Kyllä se kaupunki voisi tehdä edes sen verran että poistaisi Tiimarin kyltit maisemaa pilaamasta mutta ei sitä vähästäkkään saada aikaan.

   Markkinatalous—>sitä saa mitä tilaa…

  • Pääasia kuitenkin se, että niissä vähissäkin liikkeissä on minihameisia nuoria naisia töissä...

   • Hillosilmiä, jotka olivatkin pelkkiä kauppojen mallinukkeja, joilla pienet mekot päällä. Nyrpeät ja leuhkamaiset asiakaspalvelijat ovat takahuoneessa omia viivojaan vesittämässä. Toistasataa kiloiset olyttynnyrit himoitsevat rekkien takana saaliinjaolle pääsyä, eipä käy, kilot ensin kuriin.


  • Asiakaspalvelussa olevilla oma elämä tökkii,avioero ym.Kiukku puretaan syyttömiin sivullisiin.
   Hyvän tuulinen ihminen ei käyttäydy sillä lailla.

   • Parempi oissi robotti jaksaisi aina hymyillä.


  • Samaa mieltä,huono asiakaspalvelu useammissa liikkeissä,toisille ei vaan sovi asiakaspalvelu,väärän alan valinneet.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   98
   6053
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1235