Vaimoni halusi illan isäntää ja.. 2

Anonyymi

Porukka jakaantui useampaan leiriin, osa päätti lähteä iltapalalle ruokailuhuoneeseen ja muutamat naapureista poistuivat kotia kohti. Meitä jäi pari kolme ukkoa ja pari naista, mukaan lukien vaimoni, maistelemaan takkahuoneen baariin pitempiä drinkkejä. Vaimolle ehdottelin että josko mentäisiin jo vierashuoneeseen nukkumaan, mutta sain tiukan kielteisen vastauksen.
No, päätin käydä katsomassa mitä iltapalabuffet tarjoaa.

Tässä vaiheessa naapurin mies päätti kaatua buffet-pöytää vasten ja aiheutta aikamoisen sotkun. Vaimonsa vaati että nyt kyllä lähdetään kotiin. Mies oli kuitenkin siinä kunnossa että kävelykään ei oikein luonnistanut. Suostuin avustamaan pariskuntaa, varsinkin miestä kävelymatkalle naapurissa olevaan kotitaloonsa.
Eteisaulasta oli näkymä takkahuoneeseen jossa saunojat, parikolme miestä kylpytakeissaan olivat tulleet nauttimaan janojuomaa. Isäntä istui nojatuolissa ja vaimoni hänen sylissä käsi kaulalla. Ilo oli ylimmillään ja juttua lensi. Minun oli kuitenkin vietävä voimakkaasti nojaava naapurin mies kiireesti kotiinsa - vaimonsa avustuksella.
Vaimonsa halusi vielä että autan häntä vatsakkaan miehensä riisumisessa jotta saadaan puku pois päältä. Siinähän kului aikaan kun isoa velttoa miestä yritetään riisua ja saada vuoteeseen. Vaimonsa kiitteli ja halasi pitkään hyvin ymmärrettävästi, että häntäkin olis nyt hyvä auttaa. Vanhempi nainen osasi painautua heräävää etumustani vasten varsin kiihottavasti..... mutta siten muistin mihin vaimo oli jäänyt....pelkässä kylpytakissa olevan Topin syliin. Nyt piti jättää naapurin rouva väliin! Ja nopeasti juhla taloon takaisin.

Takkahuoneessa ei ollutkaan ketään, vain vaimea musiikkisoi. Arvelin vaimon menneen nukkumaan ja riensin katsomaan vierashuoneeseen.. ei ketään, petikin oli ihan koskematon. Kävin katsomassa vielä olohuoneestakin ja sitten takaisin takkahuoneeseen. Saunan pukuhuoneessa kolme alastonta miestä, joilta kysyin onko Topi saunassa? Ei ole ku jäi sinne baariin sinun vaimon kanssa.

Takkahuoneessa liukuovi kirjastohuoneeseen oli vedetty kiinni, vaimea musiikki tuli kirjastohuoneesta. Pulssi nousi ja tuntu että pääkin tuntui selkeävän. Avasin liukuovea varovasti...... pari oli selin minuun eivätkä huomanneet tuloani. Mies aamutakki avoinna istui, tai makasi nojatuolissa, vaimoni sylissään kontallaan jalat levällään, yläosa paljaana ja vain kukkamekon alaosa takamuksensa päällä. Takamus sousi ylös alas, huohotuksen säestämänä. Voi vain kuvitella seisovan kyrvän johon vaimo oli jäänyt kiinni, eikä irrota halunnutkaan. Mies imi isoja rintoja himokkaasti.. tuoksu oli kiimainen. Molemmat olivat täysin omassa maailmassaan. Joku miehistä tuli taakseni ja pani käden harteilleni ja veti liukuoven hiljaa kiinni. " Anna niitten olla, se on kohta ohi. Ota rauhallisesti, tule ottamaan paukku ja mennään saunaan.

Olin varmaan hetken katellut tuota himokasta menoa, ja oma kalukin oli noussut .....niin kiihottavalta tuo meno oli näyttänyt. Äänet kuuluivat takkahuoneeseen nyt selkeämmin ja tuoksukin levisi. "Mennään saunaan" ja niin mentiin saunaan ja otettiin se paukku ja taisimme ottaa toisenkin. Jotenkin suututtikin, mutta samalla kiihotti koko tilanne. Miehet yrittivät lohduttaa että ei se siitä pilalle mene , humalassa saattaa käydä noin. Kertoivat että Topin syy se oli kun halusi vaimos istumaan syliin vaikkei ollut kun kylpytakki päällä ja sitten sillä alko seisomaan - ja sillä on aika iso - eihän sitä kukaan nainen voi vastustaa. Ja taas otettiin paukkua. Humalatila oli aika voimakas. Toinen miehistä lähti nukkumaan.
Toisen, Heikin kanssa jäätiin vielä puhumaan kuinka kaunis ja seksikäs vaimo minulle onkaan. Harvat tuollaisen naisen kanssa saavat touhuta. Eikä näin vanhana miehenä , kuuskyt ja risat, ole mitään mahdollisuutta saada edes maistaa.
Heikki ei oikein tiennyt missä huoneessa hänen pitikään nukkua. Takkahuoneessa ja kirjastossa ei ollut enää ketään. Isäntäväen makuuhuoneet olivat talon yläkerrassa. Vierashuoneet ja joku kuntosali olivat kirjastohuoneen takana. Osoitin Heikille että tässä on meidän huone ja sinun huone on varmaankin tuolla käytävän perällä. Olimme kylpytakeissa, kävin vielä hakemassa vaatteeni saunan pukuhuoneesta ja otin myös Heikin vaatteet viedäkseni ne hänelle huoneeseensa.
Avasin huoneen oven..

jatkuu...3

0

3043

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

        Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
        Maailman menoa
        585
        3879
      2. Muuttaisiko viesti mitään

        Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
        Ikävä
        48
        3318
      3. Jos sinulla kiinnostaisi

        Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
        Ikävä
        38
        2801
      4. Valpuri Nykänen elokapina

        Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
        Maailman menoa
        66
        2759
      5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

        Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
        Ikävä
        19
        2144
      6. Jospa me nähtäisiin

        Sinne suuntaan menossa🤣
        Ikävä
        32
        2091
      7. Se että tavattiin

        Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
        Ikävä
        12
        1967
      8. Elämä jatkuu

        Onneksi ilman sinua
        Ikävä
        29
        1865
      9. Oot pala mun sielua

        Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
        Ikävä
        17
        1810
      10. Hei T........

        Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
        Suhteet
        47
        1759
      Aihe