Voi hyvää päivää valtuusto!

Anonyymi

Katselin hetki sitten Huittisten kaupunginvalvuuston budjettikokousta. Puheenvuoroja kuunnellessani jäin ihmettelemään kuka on nämä valtuutetut sinne äänestänyt? Käsittämätöntä jankutusta siitä, että nyt täytyy alkaa tehdä todella töitä, todella töitä ja todella töitä, Luultavasti kaupungin kassaan ei kilahda sentin senttiä rahaa sillä, että valtuutetut jauhavat kilpaa tätä. Kun pitäisi nostaa veroäyriä, niin silloin aletaan pelätä sitä mitä äänestäjät sanoo, kun valtuutetut ottavat heiltä. Ei kaupungin työntekijöiden ja viranhaltijoidenkaan selkänahasta loputtomiin voi ottaa. Uusia vaaleja odotellessa.

9

310

Vastaukset

 • Terveyskeskusta lukuunottamatta tavallisten ihmisten arjen elämä ei vaikeudu vaikka , kaupungintalon porukka pitäisi palkattoman muutaman kuukauden loman. Säästöä kertyisi helposti satojatuhansia. jopa miljoonan.

  • Älä muuta sano. Siitä vaikka kaupunginjohtaja Peltomaa vuodeksi lomalle niin säästyisi heti satatuhatta, eikä poissaoloa edes huomaisi.


 • Täällähän ne kaikkein viisaimmat taivastelee, asettukaa ehdolle ensi vaaleissa!

  Kun kerran kritisoitte niin kovasti negatiiviseen sävyyn niin olisi suotavaa että laittaisitte nimenne myös esille, tietäisimme sitten äänestää seuraavissa vaaleissa oikeaa henkilöä.

  • Ei auta .
   Johtoporras on niin sementoitu, vaikka olisi yksi viisas valtuustossa se ei murra tätä byrokratian himmeliä.


 • Hyökkäuys on paras puolustus? Ammattitaitoista. Osaavaa.

 • Kerrankin hienoa toimintaa moderaattorilta, raportoin eilen modelle kaikki ne viestit joissa valtuutettuja kutsuttiin eri haukkumanimillä sekä henkilökohtaisilla nimillä ja nyt ne on poistettu. Kerrassaan hienoa, tällaisella toiminnalla keskustelupalsta voi toimia kun jätetään räikeät ylilyönnit pois. Tiukkaakin kritiikkiä voi antaa poliitikkojen toiminnasta mutta se on tehtävä asiallisella tavalla. Toisaalta yksikään näistä poistettujen sepustusten kirjoittajista ei ole valmis tulemaan nimellään esille joten heidän uskottavuutensa on pyöreä nolla.

  • Juurikin näin!
   Huittisissa on nyt historian surkeimmat päättäjät.
   Nimet löytyy kyllä helposti, joten nyt tarvittaisiin pätevää modea, joka antaisi kunnon potkut päättäjien persuuksille.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Juurikin näin!
   Huittisissa on nyt historian surkeimmat päättäjät.
   Nimet löytyy kyllä helposti, joten nyt tarvittaisiin pätevää modea, joka antaisi kunnon potkut päättäjien persuuksille.

   Ja missä on sinun nimesi?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ja missä on sinun nimesi?

   Ja sinun nimesi löytyy huittisten kaupunkin sivuilta!


Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.