Kulttuureihin tutustuminen

Anonyymi

Thaimaa on jakautunut kansallisiin klaaneihin. Onko mitenkään hahmotettavissa keitä esim Pattiksen eri kaupunginosat ovat haalineet asuttavikseen ?

Jossain keskustelussa puhuttiin mokeneista. Onko niitä nähtävissä jossain alueilla tai muita meren ihmisryhmiä ?

10

<50

Vastaukset

 • Koh Sametilla on mokeneita, kylläkin kännykät perstaskuissa ja osin nykyajan saastuttamia.

  • Thaimaan eteläisissä maakunnissa on perkeleesti muslimeita.
   Pitävät ne siellä ja eräänlainen valtion sisäinen raja on armeijan toimesta vartioitu.
   Etteivät nääs pääse pommejaan Pattikselle paukuttelemaan.
   Siihen loppuisi kukoistava turismi.


 • Pattaya jakaantunut thaimaalaisten klaaneihin?? Häh?? Nyt on taas humalat ja maltaat sekaisin. Pattayalle thaimaalaiset tulee töihin kaikkialta Thaimaasta ja muista maista myös. Ei he Pattayalle tule edustamaan mitään klaaneja vaan työnantajiaan. Asuvat kukkarolleen sopivassa halvassa asunnossa kykyjensä ja toiveidensa mukaan. Jotkut kimpassa ja varakkaammat erikseen. Hotellien siivoojat voi asua huoltorakennuksissa tms. miten ovat sopineet.

  Joku suku saattaa hallita jotakin yhtä bisnestä tai pientä aluetta (ruokakärryt, rantatuolit, alueen kaupustelijat) ja tuoda sukuaan ja kavereitaan hommiin, mutta millään tietyllä kaavalla ne ei jakaudu mafiatyyliin.

  Saarilla tilanne on toinen. Suurin päällikkö saarilla on se kenen suvulla on eniten bisneksiä. Pattayalla suurin päällikkö on poliisipäällikkö ja hänelläkin on omat pomonsa virkamiehistössä. Viimevuosien politiikka Pattayalla on osoittanut sen että ahneus kostautuu ja suurikin päällikkö voi yhtäkkiä olla linnassa, jos korrupti menee räikeäksi.

  Kaupunki, työnantajat ja työntekijät neuvottelevat nämä järjestelykysymykset Pattayalla eikä mitkään klaanit. Esimerkiksi rantayrittäjien alueet valittiin arpomalla tänä vuonna. Kun yrityspaikasta maksetaan vuokraa niin sinne ei ole muilla asiaa. Satamapaikkoja, torialueita ja kalatoreja koskee ihan samat säännöt. Köyhät asuu köyhien alueella ja rikkaat rikkaiden. Ei ole Kaskisaareenkaan rakennettu liekkimajoja eikä Jakomäkeen luxushuviloita.

  • Yksi klaani on leidipojat ja niitä tapaa paareissa.
   Minä käyn niitä imemässä ja maksavat mulle 100 patia laaki.

   Kirjoitti Martta 71 vee.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Yksi klaani on leidipojat ja niitä tapaa paareissa.
   Minä käyn niitä imemässä ja maksavat mulle 100 patia laaki.

   Kirjoitti Martta 71 vee.

   Tuskin pitää paikkaansa. Yleesäkkään yli 50 vuotiaat eo jaksa enää Pattayan Paratiisista saat kaikki palvelut vaan kuntoa se vaatii.

   Kello on kohta kaksi


  • Pattiksella on toki pieniä keskittymiä kuten ThaiLeot omine kortteleineen, mutta se iloinen sekoitus kaikkea pitää yhä paikkaansa.

   Noissa merellä töissä olevissa on varmaan useitakin merimustalaisia, esimerkiksi Suomesta.

   Merikarhujen jäsenkirja on kovaa valuuttaa leidaripiireissä, niille on karhuveljien saunasaaret tuttuja.


 • Seksi maksaa viisi kopeekkaa.

  Kuka lausui näin ja missä tehtävissä ?


  • Karjalan Armeijan Kaukopartiomiehille sanoivat Neuvostokarjalan naiset, kun miehemme olivat rataa räjäyttämässä ja laskemassa liikennettä.

   Eväät loppuu ja ruokatorbedon pudotus epäonnistui. Oli haettava kylistä ruokaa. Naiset siis pitivät käsissään keksejä, mutta tarjosivat seksiä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Karjalan Armeijan Kaukopartiomiehille sanoivat Neuvostokarjalan naiset, kun miehemme olivat rataa räjäyttämässä ja laskemassa liikennettä.

   Eväät loppuu ja ruokatorbedon pudotus epäonnistui. Oli haettava kylistä ruokaa. Naiset siis pitivät käsissään keksejä, mutta tarjosivat seksiä.

   Kyllä vanhat karjalaiset sanovat yhä keksiä seksiksi. Sitä saa, niin lapset kuin vanhuksetkin. Kontupohjan kadultakin, mutta siellä seksi onkin taas ljubjuumia.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  133
  5752
 2. Sanni Ovaska In Memoriam

  Silla lailla.. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2687488814630636&id=100001086306601 Lähi-idästä sotaa, sekasortoa, kuolemaa, nälkää, ka
  Maailman menoa
  89
  1450
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  143
  1039
 4. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  26
  664
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  22
  425