Portugalin lämpöön talveksi = patja lämpöpatterin viereen

Anonyymi

Jotenkin alkaa vaikuttaa huonolta jo tämä syksy, mitenköhän kun päästään keskitalveen aurinko kun on kääntämässä tuonne eteläisen pallon puoliskon suuntaa säteitään niin eipä ainakaan tästä lämpene. Teepaita ja Permuda sortisit ei olekkaan riittävät vaatteet talven yli. Verotus asia ei lämmitä mutta pakkasneste on kuitenkin edullista, se sentään piti paikkansa.

1

<50

Vastaukset

  • Syksy jatkuu. Miksi Suomalainen aina kaunistelee asioita ja kertoo vain niitä hyviä puolia kun toinen jostain kysyy. Huonojen puolien kuuleminen saattaisi varautumaan niihin.
    Alueen omalla keskustelusivulla ei kerrota edes lomalle tuleville minkälaisia ilmat ovat. Kylmä ja kostea ovat todellinen riesa ja se siirtyy suoraan sisään. Taitaa olla sama kaikissa asunnoissa. Mitäköhän ne talvi kuukaudet tuo tullessaan. Kaupoissa on nyt tullut hyllyille lämmittimiä ja kosteuden poistajia. Syksy on tuonut kylmän, märkyyden ja saanut kaikki huonekalut turpoamaan ja vaatekaappien vaatteet on jatkuvasti märkänä. Ruokakaapin sisältö myös. Ilma pumppu ei kuivata kaappien sisältöjä vessaa eikä keittiötä. Taitaa paras paikka asumiseen olla tuolla telttailevien hevosmiesten alueella.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.