Te, arvoisa edustaja S. Antikainen

Anonyymi

Katselin ja kuuntelin äskeistä opposition varjobudjettikäsittelyä. Kommentoin lyhyesti edustaja Antikaisen puheenvuoroa. Se oli pohjanoteeraus joka suhteessa. En usko ollenkaan, että yksi turvapaikanhakija maksaa valtiolle 690000 € vuodessa, kuten väititte. Ottakaa asioista selvää, ennen kuin möläyttelette ulos, mitä sattuu. Toisekseen teidän tulee keskittyä esiintymiseen, eikä heilua kuin sudenpesän aukolla esityksenne aikana. Ei muuta!

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun on lusikalla annettu ei voi kauhalla ottaa... Sama mitä persut horisee päin persettä menee aina, pilkku väärässä paikassa tai muutama nolla liikaa ei haittaa..
      Mölyä kun riittää sen ei tarvitse olla järkevää eikä rakentavaa..

      On meillä kansanedustaja, häpeätahra outokummulle ja koko pohjois-karjalalle...

      • Anonyymi

        Niinpä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä

        Minusta aika rumasti sanottu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minusta aika rumasti sanottu.

        Totuus on koommentissa hyvin kiteytetty, kirjoitettu suoraan ja kiertelemättä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totuus on koommentissa hyvin kiteytetty, kirjoitettu suoraan ja kiertelemättä...

        Sinipersun totuus ja kateus kirjoituksen ydin Sinipersu kiehuu kateudessaan


      • Anonyymi

        Taas joku "Enofani" rutisee... PS on paras.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas joku "Enofani" rutisee... PS on paras.

        Eivät kestä persut arvostelua ollenkaan.
        Syöksykierre on alussa.


      • Anonyymi

        Sinipersun totuus sisältää petoksen eli ei luottoa eikä äänestäjiä verojahan nuo Sinipersulit rakastaa. Onneksi meillä on viisas kaupunkivaltuusto joka ei Sinisten juoniin mennyt
        Siniset ovat pettureita ja luuseria
        Siniset ovat katkeria, ja valmiina uusiin petoksiin


    • Anonyymi

      Kyllä Sanna Antikainen on nyt velvollinen tuomaan esiin, mistä "tietopalvelusta" hän on tuon 690000 € hintalapun saanut? Kyllä kansanedustajan valehtelulla pitäisi joku tolkku olla, jopa Persuedustajalla!

      • Anonyymi

        Miten selkärangaton kansanedustaja on hän, joka puhuu "pöntöstä" paskaa, eikä uskalla tulla joko oikomaan tai puolustamaan "totuuttaan"? Ettei vain olisi S.A.


    • Anonyymi

      Tuossa on mukana kaikki mahdollinen, turvapaikkahakemusten käsittelijöiden hommaan käytetty aika, vokin kulut, ym ym. Ei mikään mahdoton luku siis.

      Ihan Suomalainen yksi syrjäytnyt nuori maksaa Suomelle 1,2 miljoonaa vuodesas.

      • Anonyymi

        Totta. Monen ihmisen lie vaikea hahmottaa kokonaisuutta miten paljon maksaa esim. syrjäytyneen nuoren Suomelle. Sama tilanne on myös maahan muuttajan kohdalla. Siis yleensä ihmisen, joka on avun / avustusten piirissä. Luonnolisesti tähän ei liity psyykkisten alueiden vaikutus / heijastus ympäristöön. Toinen alue myös on, miten paljon alkohoismi - alkoholisti - maksaa yhteiskunnalle.

        Mutta tämäkään asia ei ole yksinkertanen. Voisi kysyä. Miten paljon työtä / työpaikkoja luo syrjäytynyt nuori kuin myös maahanmuuttaja tai vaikkapa alkoholisti. Esim. täällä päin maahanmuuttajat työllistivät paljon myös yksityislääkäreitä / lääkäriasemia kuin myös oikeusavustajia / tuomareita jne..... Tämä sektori varmaan haluaa voimakasta maahanmuuttoa kuin myös tuomarit.
        Tai paljonko yhteskunnalle maksaa lääkäriksi valmistuneen ihmisen tapaus eli siihen pisteeseen kun siirtyy veronmaksajaksi - ei muuten terveyskeskuksiin , vaan yksityisiin lääkäriasemiin.

        Niin, jos ajatellaan taloudellisesti / verovarojen käyttöä, niin ihminen, joka ei ole työllistynyt tai on työllistynyt heikosti palkatulle työlle / työpaikkaan, maksaa repullisen euroja yhtiskunnalle. Jos koko yhteiskunta / työelämä siirtyisi Postin haluamalle palkkatasolle ( taso, jota postilaiset vastustavat ja lakkoilevat), niin tällä palkkatasolla romuttaisimme koko hyvinvointi yhteiskuntamme. Siis kulutukseen ja verottajalle ei siirtyisi rahavirtoja, vaan raha ohjaantuisi pois kulutuksesta. Monissa yrityksissä ulkomaille.

        m.l


      • Anonyymi

        Moni ihminen tiedostaa pakolaisten menoeräksi vain selkeät setelit, jotka maahanmuuttajalle annetaan - päiväraha tms. Jos kokonaisuus huomioidaan, niin valtion verovarojen niukkuus tulee juuri siitä, miten joku / tämä sektori nielee verovaroja huomattavan paljon. Siis monenlaiseen toimintaan ja moniin tasoihin mm kielenoppiminen ja muu opetus terveyspalveluineen jne....

        Tästä rahavirtojen voimakkaasta ohjaantumisesta johtuu, ettei taas esim. sotemenoihin -maamme kansalaisten terveyden hoitoon tai vanhustenhoitoon ohjaannu / ohjata tarpeeksi rahavirtoja.
        Asiaa tuleekin tarkastella ja nähdä eri sektoreina / omina alueinaan.

        Ihminen on todistettavasti muuttunut - ajattelu ja vastuuntunto. Tämä hyvinvointi on tuonut sukupolven, joka on nyt asioista päättämässä täysin vastuuttomuuteen eli kuvitellaan maamme kestävän mitä rasitetta tahansa. Tavallaan koko laiva on tuuliajolla ja kukaan ei tiedä mihin laiva rantautuu. Mihin johtaa tämä sokeus - ylirasittaminen ja varojen holtiton käyttäminen.
        Mutta, onneksi JUMALA on aivoittanut ihmisen erittäin hyvin sopetuvaiseksi. Vaikka elinympäristömme kurjistuisi ja muuttuisi epävakaaksi / rikollisuutta ilmentäväksi, niin ihminen sopeutuu tähänkin. Ihminen sopeutuu jopa sodan keskelle, mutta ihmisen alitajuntaan AINA vaikuttaa elinympäristön tilanne. Tähän tekijään ihminen ei sopeudu. Psykosomaattisten sairaudet lisääntyvät kohonneen stressitason johdosta. Tila, joka nostaa jo voimakkaasti päätään ainakin nuorten keskuudessa.

        m.l


    • Anonyymi

      VAHINGONTEKO SUOMEN KANSAA KOHTAAN ON LOPETETTAVA!

    • Anonyymi

      Kuten jokainen jo tiennee, niin nyt on käynnistetty / paljastunut miten al-Holin leirillä olevat suomalaislapset eroitetaan äideistään eli lapset otetaan äideiltä pois vastoin heidän tahtoaan. Kaikki puhuvat lapsen suojelusta ja sen toiminnan tärkeydestä.

      No,se on tietenkin positiivinen mielikuva, miten lapsia on suojeltava - ja jopa huostaanottaa. Niin, jokainen vanhempi ymmärtänee mitä tapahtuu - ja erikoisesti äidille - jos häneltä riistetään lapsi. Vaikka kyseessä olisi Outokumpulainen äiti, niin tämä teko saa aikaan katkeruuden ja vihan ja vihan tunteen vallassa olevan teon. Toisessa tapauksessa syvän masennuksen , riippuen geneettisyydestä.

      Kun kyseessä on terrorsimiin suuntautunut äiti, jolta otetaan lapset väkisin pois, niin ymmärtääkö Suomen päättäjät, minkä valtavan riskin he ottavat. Pekka Haavisto ei ainakaan ymmärrä, koska pyrki jo salassa ottamaan lapset pois, mutta jäi suunnitelmissaan kiinni rysän päältä.
      Niin, jos tämä suunnitelma toteutetaan - jota maailmalla seuraa myös Isis järjestö, niin uskokaa tai älkää, mutta Suomessa alkaa terrorismin aalto. Terroristit saavat erittäin hyvän motiivin ja voiman vihasta kohdistaa teot juuri oikeaan kohteeseen.
      Vastassa on aivan erilaiset äidit kuin Outokummussa. Teolle / kostolle ei löydy rajoja sen raakuus huomioiden.

      Kuten jokainen asioita / politiikkaa seuraava näkee, niin tänä päivänä politiikkaa hoidetaan tunteiden ohjaamana - ei viisauden ja kauaskantoisen näkökyvyn.
      Tässä al-Holin leirillä olevien suomalaislasten tilanteesssa tulisi valita pienempi paha eli antaa lasten jäädä äideille. Vaikka tilanne siellä on mieletön ja surkea.Jos ymmärrän asian oikein, niin Perussuomalaiset on ainoa puolue, joka on tehnyt selkeän päätöksen tässäkin asiassa - Suomen elinympäristön parhaaksi.

      Markku Lievonen

    • Anonyymi

      Ajatellen al-Holin leirillä olevien suomalaislasten tilannetta, niin tähän ei tule alkuunkaan soveltaa maassamme olevaa käytäntöä lasten huostaanotosta - siis terveellä tavalla,jossa ei vaaranneta lapsen kehitystä.

      Jos pohditaan aikuisen oikeesti lapsen parasta kehitys huomioiden, niin koskaan ei tule katkaista äiti /lapsi suhdetta. Ei edes tapauksessa, jossa äiti on huumeiden käyttäjä tms. Jos mahdollista, niin terapian / keskustelun avulla siirtää lapsen kasvatus / huolehtiminen pois äidiltä toiselle tasolle - mutta vain tilapäisesti. Äidillä - niin halutessaan on aina mahdollisuus tavata lastaan ja lapsen aikuistuessa lapsen suhde äitiin on positiivinen. Lapsi ei sisäistä hylkäämisen tunnetta vaan käsittelee asian ymmärryksen / viisauden kautta.

      Jos lapsi riistetään / eroitetaan biologisesta äidistään lopullisesti, niin tällä on aina heijastus lapsen kehityksessä. Monessa tapauksessa jopa syvä vaikutus juurettomuuteen liittyen.

      m.l

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1412
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe