Inglesin karaocebaarit

Anonyymi

Onko inglesissä monta karaokebaaria? Hyviä sellaisia? 24v-sitten viimeksi tullut käytyä kloppina, vanhempien messissä kohteessa. Paikka varmaan kasvanut kovin. Nyt tuli reissu tilattua 4-viikoksi keväälle. Joka talvi vähän yritetty uutta mestaa. Tämä nyt on uusi vanha kohde, mutta varmasti aurinkoisempi, kun on etelän puolella. Kovasti on juttua palstoilla suomiravintoloista ja kohteesta yleensä, muttei karaokesta. All Inc otettiin, niin kuin joka matkalle jo vuosia otettu. Punttisalia, uintia, auringonottoa, hyvän kirjan lukemista ja iltaisin jodlaamaan silloin tällöin... siinähän sitä relaamista on.

16

280

Vastaukset

 • Karaokesta en tiedä, mutta aurinkoa löytyy. Itse olemme ja aina all hotelleissa, missä on lämmitetyt altaat, kuntosalit jne. Varmasti karaoceakin löytyy. Apt hotelleissa olivat käyvät ku parissa syömässä. All Inc ei sinne tarvitse mennä. Jonot sinne ovat mittavat. Onhan se 5-tähen keittiö.

  • Inglesis on tasokkaita all inculsive hotelleja. Ei tartte lompsaa kantaa mukana. Laatuun ja tasoon kandee satsata. Pannut en tiädä mitään. Ei oo tullu ikinä käytyä.


 • Ehkä paras on Ässä. Karaokea voi laulaa myös Iskelmässä ja Karhu on myös karaokebaari.

 • Ehdottomasti parhaat ovat Iskelmä ja Ässä.
  Muita kelvollisia ei sitten ole.

  • Karhussa kun ei ole porukkaa. Ässä ja Iskelmä ovat todellakin hyviä. Ässässä on parhaimmillaan porukkaa 03.00 saakka. On vielä monen ikäisiä ja erinomainen sijainti.


 • Ässän vieressä oli vielä ainakin viime vuonna kiva irkkupubi, jossa karaokee. Tosin siellä ostoskeskuksissa vaihtuu aika usein noi paikat. Meen tammikuussa katsomaan, kerron sitten paremmin :)

  • Meillä reissu maaliskuussa. Sopuhinta ässän tuopilla jos 2,5egua.Sillon jodlataan kk kausi, no ei joka ilta


 • Kiitoksia kommenteista. Paljonkohan iso tuoppi on noissa karaocemestoissa.

  • Ässässä 2,50
   Karhussa samaa tasoa ja hajut kaupanpäälle.


  • Tähän ei pysty kukaan vastaamaan sillä eihän ingelsissä ole karaoSemestoja.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ässässä 2,50
   Karhussa samaa tasoa ja hajut kaupanpäälle.

   Taitaa tuo hinta tuopille Ässässä olla voimassa iltapäivisin kello 18.00 saakka. Sen jälkeen hinta lienee euron puolitoista enemmän. Lonkero femman? Karhu ravintolasta ei kokemusta.


  • "Paljonkohan iso tuoppi on noissa karaocemestoissa."

   Suomlaisten baarien "isot" tuopit ovat tavallisesti neljän desilitran kokoisia ja maksavat kaksi tai kolme kertaa enemmän kuin viereisen brittibaarin pintin (0,568 litraa) kokoiset tuopit.


  • Anonyymi kirjoitti:

   "Paljonkohan iso tuoppi on noissa karaocemestoissa."

   Suomlaisten baarien "isot" tuopit ovat tavallisesti neljän desilitran kokoisia ja maksavat kaksi tai kolme kertaa enemmän kuin viereisen brittibaarin pintin (0,568 litraa) kokoiset tuopit.

   Tarkistetaan asia paikanpäällä viikonpäästä.
   Ässä, Iskelmä ja Apina tullee katsastettua . 0,5 todennäköisesti kaikissa.


 • Aloittaja kirjoitti keväästä. Huhtikuun alusta alkaa kaikki olla kuollutta Inglesissä ja suomalaiset menopaikat ovat käytännössä kiinni, jotkut vielä auki viikon tai pari. Norwegian suorat lennotkin loppuu maaliskuun loppuun. Pariskunnilla on tietysti sama milloin menevät ja kesällä saa hotelleita todella halvalla.

  • Maaliskuun lopulla pääsääntöisesti on tullut käytyä noissa maisemissa, koska ilmat vain paranee kesää kohti mentäessä, Tulevana keväänä pääsiäinen ajoittuu huhtikuun puoleen väliin. Siihen saakka pääsee varmaankin karaokeekin laulammaan.


 • Aloituskysymyksestä jo aikaa ja matka lähenee. Kohta pääsee karaocee ja aurinkoon. Nopsasti aika mennyt. Kiitoksia vain asiallisista vastauksista. Ei ole laukkuja pakattu, mutta hollilla on..

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 70 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  143
  4119
 2. Hieman säälittää suomalaisen duunarin sinisilmäisyys

  Ennen vanhaan ei käynyt pienessä mielessäkään, että tehtäisiin töitä ilman liittoon kuulumista. Se oli itsestäänselvyys. Suomen taloudella meni todell
  Maailman menoa
  153
  4118
 3. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  106
  3895
 4. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  100
  2847
 5. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1179