Uskomatonta sekoilua myös S24;selta

Anonyymi

Tämä palsta on näköjään muuttunut samanlaiseksi, kuin oli muinoin toinen S24;sen palsta "Köyhien asialla" , jonka senkin valtasi eräs eläinaktivisti kuten tämänkin palstan (useamman aloituksen riidanhaasto mielessä , tuo tehnyt tänne Kalajoesta) käsittääkseni tämä on paikka , jossa olisi tarkoitus keskustella ennustuksista ja niihin liittyvistä asioista, ei laitella alapäärunoja, tarinoita , yksityisten ihmisten nimiä, kuvakaappauksia posteista ja sen semmoista sekavaa ja asiaan kuulumatonta.


Kysynpä vaan mitä joku kauan sitten lopetettuna ollut seiskaliven palsta, sen kirjoittajat, joidenkin lopetetut blogit tai muu vastaava hölinä kuuluu tähän palstaan mitenkään ? Noista aiheista voi mennä toisaalle keskustelemaan jos tahtoo ja ketä kiinnostaa , minua ei ainakaan kiinnosta moiset vanhat asiat ,vaikkakin juuri niillä tämä eräs minuakin jo vuosia jahdannut tahtoo aina uudelleen lyödä sanallisesti, esittäen järjettömiä ja täysin valheellisia syytöksiään minuun kohdistuen . Tämä valitettavasti on hänen ainoa tuntemansa tapa elää, mollata muita, valehdella muista jotta ne omat väärät teot ja sanat jäisivät unohduksiin. Koska ei saa minulta responsia omille jutuilleen kiihtyy kuin makkosen tamma nietoksissa aina jutuissaan. Kun hän osaa nähdä kuka kirjoittaja on jotenkin ylimaallisesti, kannattaa tehdä siitä bisnes. Sinne vaan sirkukseen kristallipallosta katsomaan.Tosin minun kohdallani hän osuu jatkuvasti harhaan :-) Suotakoon se!

Olli Kalajoesta voi ja pitää saada keskustella täällä, sen suhteen millaiseksi näkijäksi hänet ihmiset kokee. Tämä siksi että hän on tehnyt ja tiettävästi tekee edelleen sitä "työkseen" , eli ansiomielessä ja ottaa siitä rahallisen korvauksen. Myös hänen on hyväksyttävä se tosiasia, että ihmisillä on oikeus arvostella, kritisoida, olla omaa mieltään hänestä ja hänen kyvyistään. Kaikki tämä ilman, että hän täällä tai toisaalla sanallisesti hyökkää heidän kimppuunsa, jotka eivät hänen kyvyistään ole vakuuttuneet. Kieli ja tekstimuoto, jota hän käyttää on aika luontaantyöntävää, itse en hänen palveluitaan kyllä käyttäisi ja tuskin kohta moni muukaan. Ehkä hänen pitäisi keskittyä enää näihin henkilökohtaisiin kiistoihinsa ja ystävilleen valittamiseen. Suosittelen lämpimästi !
Jos maksat palveluista , olipa ne mitä palveluita tahansa, saa kysyä muilta kokemuksia, näkemyksiä koska kukaan ei tahdo laittaa rahaansa hukkaan olipa summa mikä tahansa. Versus - et mene kampaajalle/parturiinkaan jos ihmiset kertovat tuon pilaavan hiukset.

Näkijöiltä apua hakevat ja sitä odottavat saavansa , epätoivoiset, tiedonjanoiset, surussa kulkevat ja lohdutusta läheisen menetyksen vuoksi hakevat. He eivät kaipaa sitä, että tahtomattaan tulevat sotketuksi jonkun henk.koht. riitoihin ja kaunoihin.

S24;sellakin on vastuu siitä, mitä näillä palstoilla julkaistaan, vaikka yrittävätkin vierittää syyn kirjoittajien niskaan. Miksi palstoilla sitten on valvojat, jos ei ole tarkoitustakaan valvoa kirjoitusten tasoa ja sävyä ?
Ennen oli parempi linjaus S24;sella, palstoilla oli "Seriffit" joiden velvoitettiin osallistumaan keskusteluun , seriffin tunnisti tähdestä nimimerkin vieressä. Silloin niin S24;sen ylläpidolla , kuin näillä seriffeilläkin oli mahdollisuus bannata toistuvasti sääntöjä rikkova kirjoittaja , koska IP;eet näkyivät sefuillekkin.
Mitä tehdään säännöillä, jos niitä ei tarvitse noudattaa ?
Tiukempaa linjaa toivon, ottakaa bannaus takaisin käytäntöönne, täältä voisi heti bannata nämä nimien tuojat, riidanhaastajat ja törkykirjoittelijat ja antaa palsta heille kohtaamispaikaksi, jotka tahtovat puhua ennustuksista.

Tämä eräs riidanhaastaja väittää, että tällä palstalla on muutama lukija ?
Se on valetta, koska varsinkin silloin kun tänne putkahtaa joku ennustelija joka lupaa ilmaiseksi apujaan, kävijät monenkertaistuvat , samalla varmasti luetaan näitä riitaketjuja , niissä olevia nimiä ja kerrotaan puskaradiolla asioita eteenpäin vaikka tiedot voivat olla täyttä potaskaa.

Julkinen ennustelu = Saa puhua ennustajista nimillä koska ovat itse tehneet työstään julkista.
Yksityishenkilö on ihminen joka ei tee työtään nimellään mainostaen , joten häneen pätee yksityisyyden suoja.
Muka julkkikset = Ihmisiä kuten tänä eläinaktivisti joka omalla nimellään on huutanut pitkin nettiä ja siten tehnyt itsensä tunnetuksi negatiivisessa muodossa tosin. Saa mainita nimellä koska , on itse tuonut itsensä julkiseksi nimellään tarkoituksellisesti.

MIELIPITEITÄ SAA KUKA TAHANSA ILMAISTA ANONYYMINÄ TÄÄLLÄ, ILMAN ETTÄ VÄLITTÖMÄSTI, JOUTUU KALAJOEN TAI TUON AKTIVISTIN HAMPAISIIN JA TULEE NIMELLÄÄN TÄNNE TÖRKYKETJUIHIN MAINITUKSI. ANTAKAA IHMISTEN ELÄÄ RAUHASSA , MENKÄÄ MUUALLE TAPPELEMAAN TAI MIELUITEN TEHKÄÄ SE NOKAKKAIN, ETTEI MEIDÄN MUIDEN TARVITSE TÄSTÄ ENÄÄ KÄRSIÄ !

SUOMI24 OTTAKAA VASTUUNNE, TEHKÄÄ ASIOILLE JOTAKIN, POISTAKAA TÖRKYKETJUT, ESTÄKÄÄ NIITÄ JATKOSSAKIN TÄNNE TULEMASTA !

Terveisin Anonyymi A joka sai olla muutaman vuoden rauhassa, nimellä taas alettiin jahdata täällä !

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ps. Ikävää tuottaa pettymyksiä, mutta nimeni tulee piakkoin muuttumaan, maistraatti on hyväksynyt hakemuksen, joten vanhan nimeni ja paikkakuntani viljely ei minua kosketa. Tämä on kyllä vähän kuin veisi lapselta tikkarin, mutta hei Elämä On ! :-D

    • Anonyymi

      Olli Kalajoesta saa toki keskustella muut kuin sä aloittaja, joka olet tehny hänen kanssa sopimuksen, että ette kirjoittele toisistanne nettiin!

      • Anonyymi

        Heh heh eiköhän meedio ole tehnyt sitä koko ajan ihan todistetusti tästä aloittajasta se on sovittelutoimistonkin tiedossa. Oliko sinulla muuta ? 🤗😁


      • Anonyymi

        Voitko lopettaa alkuunsa tämän taas, miksi haet riitaa ??? Anna nyt jo olla, tai soita hänelle itselleen, onhan sinulla numero ! Lopetakaa riitely täällä, tämä on väärä palsta !
        Mene sen uuteen blogiin ja kommentoi ...


    • Anonyymi

      Kovan on meedio muuntelemaan totuutta, esim. kymmenen minuuttia muuttuu hänen suussa neljäksi tunniksi.

      • Anonyymi

        Miksi Te jatkatte näitä kirjoituksia, Öllin blogi on kiinni.

        Mua ei ainakaan kiinnosta tuhlata aikaa enää näihin.

        Jatkan omaa elämääni ilman teitä. Toivon kaikkea hyvää teille ja rauhallista joulun odotusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi Te jatkatte näitä kirjoituksia, Öllin blogi on kiinni.

        Mua ei ainakaan kiinnosta tuhlata aikaa enää näihin.

        Jatkan omaa elämääni ilman teitä. Toivon kaikkea hyvää teille ja rauhallista joulun odotusta.

        No täällähän näyt kitisevän.


    • Anonyymi

      Mikä vitun!!??

      Päivän adressi
      Päivän adressi
      Päivän adressi
      Päivän adressi
      Päivän adressi
      Päivän adressi

    • Anonyymi

      "Päivän adressi
      Please sign and share!"

      Et Zileen... :)

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5479
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3564
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      158
      3361
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2613
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2429
    6. 262
      2002
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1507
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      104
      1424
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1389
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1170
    Aihe