Lanttusupikkaista vielä kerran

Anonyymi

Rasvaa voi vähentää ruisleivän päältä kun sivelee ruispalalle lanttusurvosta / lanttulaatikkoa.Mainio huikonen joulunodotukseen.

10

65

Vastaukset

  • Minäkin vähensin juomista. Jätin lantrinkit pois...

  • Miksi rasvaa pitäisi vähetää? Tein juuri voileivän, paksusti voita päälle ja makkaraa.
    Maistuu hyvälle, paremmalle kuin lanttu.

    • Syökööt lehmät ja lampaat lanttuja ja muita turnipseja, sun muita rehukaaleja. Eivät ole ihmisravintoa.


    • Niin minäkin teen joskus , mutta makkarat ovat jääneet leivän päältä pois.


  • Lanttukukko on kukoista paras, muttaa vaatii voita mukaan.

    • Rasvasella sianlihalla höystetty muikkukukko, voita ja piimää. Eipä ole voittanutta.


    • Anonyymi kirjoitti:

      Rasvasella sianlihalla höystetty muikkukukko, voita ja piimää. Eipä ole voittanutta.

      Paitsi lanttukukko!


    • Anonyymi kirjoitti:

      Paitsi lanttukukko!

      Menee sekin jos on läskistä sianlihaa tarpeeksi seassa. Päälle voita ja juomaksi piimää.
      Kukko ei saa olla liian tummaan ja liian paksuun kuoreen tehty, eikä pohja saa olla palanut.
      Harva osaa tehdä kunnon kukon. Aikoinaan Lieksalainen leipomo teki hyvät kukot, miten lie nykyään.


    • Anonyymi kirjoitti:

      Paitsi lanttukukko!

      Ruisleipätaikinaan ei missään nimessä saa laittaa suolaa vaikka kuinka torvet soisi korvan juuressa.Kyllä on niin maan mainiota ilman SUOLAA koko leipä.Laita ripaus sokeria - näin meidän kesken !


    • Niin,mukavaajuttuseuraaSopii myös Vegelle.Pitäisi oikeastaan kokeilla vieläkö onnistuupi.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.