Mikäs Polvijärven päättäjä tämä Linda Pauliina Kuhlmann on?

Anonyymi

Yle otsikoi, että Pohjois-Karjala on sitoutumassa tiukkaan päästövähennystavoitteeseen – Ympäristöministeri luottaa Itä-Suomen metsiin ja maalampöön.

Polvijärvellä tuntuu olevan itsevaltias päätäntäelimessä. Suoraan kopioitu hänen fb kirjoitus:
Linda Pauliina Kuhlmann 😂😂 Onnea Joensuu.
Polvijärvi ei tule tuohon liittymään, niin kauan kun minä olen päättäjänä💪
Ei helvetti.. mikäs siinä, jos yhteiskunta kaikki värkit ja systeemit maksaa, mutta... yksityisillä ihmisillä, "isoista pihoista" huolimatta, ei ole mahdollisuuksia ostaa näitä järjestelmiä. Kansanedustajan palkalla ehkä...

96

9335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun nopeasti katsoo hänen fb sivujaan, niin SDP:n tyttöjä, joka ei kuitenkaan usko rokotteisiin, ilmastonmuutoksiin. Sähköautotkin on helvetistä, koska tehdään lapsityövoimalla. Foliohattu!

      • Anonyymi

        Eipä ne sähköautojen akkujen valmistuksen materiaalin hankinnat ole mitään ilmastotekoja, eikä näin ollen sähköautokaan elinkaareltaan. Uusiutuvalla dieselillä vähempipäästoistä autoilua, kun elinkaarella lasketaan. Ja lapsethan ne louhivat noissa kaivoksissa materiaaleja, ja ei ole tes palkkoja niillä työmailla. Siinä foliota sulle.


      • Anonyymi

        Demarien itsesensuuria. Pelottavaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Demarien itsesensuuria. Pelottavaa

        Demarit ei siedä toisinajattelijoita ja historiaa tutkivia jotka keskustelevat vaikeista asioista
        Siksi Demarit eivät menesty


      • Anonyymi

        Sdp jyrää Polvijärvellä ääni SDP tyttöselle


      • Anonyymi

        Isänsä aivan samalla periaatteella ajatteleva.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sdp jyrää Polvijärvellä ääni SDP tyttöselle

        Erittäin kiva nainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Isänsä aivan samalla periaatteella ajatteleva.

        Isänsä ei osaa mitään muuta kun korulauseita hän toimii tälläkinhetkellä valvomassa lautakuntien toimintaa ja paskat ei uskalla ajaa mitään asioita eteenpäin lammaslaumassa!!
        virkamiesportaasta on jo lukuisia juttuja lähtenyt lääninhallitukselle onneksi tää on niin sisäänpäin kääntyvä kuntatalous ettei mitään rajaa..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Isänsä ei osaa mitään muuta kun korulauseita hän toimii tälläkinhetkellä valvomassa lautakuntien toimintaa ja paskat ei uskalla ajaa mitään asioita eteenpäin lammaslaumassa!!
        virkamiesportaasta on jo lukuisia juttuja lähtenyt lääninhallitukselle onneksi tää on niin sisäänpäin kääntyvä kuntatalous ettei mitään rajaa..

        Juurikin näin!!


      • Anonyymi

        Fiksuahan se on jos jättää koronarokotteet ottamatta.
        mRNA teknologiaa sisältävää epämääräistä litkua joista tulvii suuria haittoja sen saaneille.
        Yli 80% kaikista Suomalaisista on rokotettu väh. kertaalleen vaikka koronarokotteet ovat edelleen testivaiheessa ja poikkeusluvilla saatavilla..

        Ylikuolleisuus on ollut viime aikoina Suomessa yli 40%:nen normaaliin verrattuna...
        Sodan jälkeen YHTENÄKÄÄN vuonna ei olla oltu näin suurissa lukemissa kuin nyt.
        Syytä ei selvitetä. Miksiköhän..

        https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ukkram09/ylikuolleisuus-suomessa/


    • Anonyymi

      Onko kuntalaisilla, valtuustolla tai puolueella minkäänlaista tapaa vaikuttaa hypoteettisessa tilanteessa, jossa puolueen edustaja ja päätöksenteossa mukana oleva henkilö on menettänyt täysin todellisuudentajunsa?

      • Anonyymi

        Puolueella on! Polvijärven sosialidemokraatit kokoontuivat heti Kuhlmanin kantojen tultua julkisuuteen ja päätyivät siihen, että Kuhlman lähtee puolueesta.


    • Anonyymi

      Onko siinä Huhmarisvaarassa niitä akkumetalija enemmälti? Jonkun verran on kyllä ja niitä on kaivettuna sieltä mäin piältä kun on pari senmmosta koperoo.

    • Anonyymi

      päättäjä ? saapiko nauraa....

    • Anonyymi

      Ei hemmetti mitä juttua tämä "poliitikko" laittaa sivullaan :D

      Ei sillä Iranilla ole edes aseita... sekin tuli nyt selväksi. Kolme ohjusta löytyi varastosta, ampuivat ne ja sitten piti jo antautua. Varoittivat vielä etukäteen iskuista, niin kohteet ehdittiin tyhjentää eikä tullut ihmishenkien menetystä ja välttyivät itse pommitukselta.
      Ja tälläistä valtiota on sitten pelätty viimeiset...ööö... no ainakin niin kauan, kuin allekirjoittanut on ollut maan päällä tässä kehossaan.

      Hoax. Pelkkä hoax.

      Sama juttu Pohjois-Korean suhteen. Aseettomiahan ne nekin on. Se on vaan tämä länsimaiden propagandakoneisto, joka näyttää ohjusten kuvia telkkarissa ja lietsoo pelkoa. Joskus vuonna nakki ja muusi otetut kuvat -onko ne alkujaankaan Pohjois-Koreasta, vai ihan Usan maaperällä kuvattuja?- ja niitä repeatilla toistetaan... Uppoaa kansaan kuin lämmin veitsi voihin.

      Mitenkähän muuten nuo Google Earthin kuvat, joissa näkyy milloin mitäkin "sotilastukikohtia" ja "salaisia" tuotantolaitoksia... Eihän niitten todenmukaisuutta tavan ihmiset pysty edes tarkistamaan. Jos jollakulla on laitteet, niin asianhan toki voisi tarkistaa. Eli jos Sinulla on satelliitti, niin käytkö pliis katsomassa mitä kaikkea sitä kautta näkyy, ja infoa sitten meitä muitakin, jooko?
      Google on saatavilla olevan tiedon "superkanava": sitä kautta ihmiset ympäri maan saavat VAIN sitä tietoa, joka on "sopivaa silmillemme ja korvillemme". "Earth" ei poikkea kaavasta yhtään. Noita karttoja voi piirtää kuka vain, vaikka minä... pikselimössöähän ne on, eikä suinkaan vahingossa... Todellinen, avaruudesta otettu nykypäivän kuva on niin tarkka, että siitä voi nähdä vaikka ihmisnahkan ihohuokoset.

      Tässähän alkaa olla maailma pelastettu, nyt vaan pankit alas niin se on siinä.

      Eliitiltä on riisuttu aseet tavallista kansaa vastaan

    • Anonyymi

      Aivan pelle!! Enempi puhetta kun tekoja ...

    • Anonyymi

      Raamatun manifestointi täysillä käynnissä, Trump on itse hyvyys ja ihmiskunnalla on kaikki tieto eliitin selän takana piilossa. Rajatonta energiaa, ääniaseita, mielenhallintaa.. ei tätä voi kukaan täysijärkinen ottaa tosissaan, ja on vielä saanut ääniä kuntavaaleissa!

      • Anonyymi

        Juuri kävin kans kurkkaa hänen kirjoituksiaan. "Koronavirus oli Soroksen kosto juuri sovitusta Usa-Kiina -kauppasopimuksesta." Että tälläinen valtuutettu siellä.
        Ja toinen tämä "taajuus" asia, jolla tarkoituksella tehdään ihminen hulluksi:
        "440 Hz, taajuus, joka raikaa televisiosta, radiosta, joka paikasta. Jolla on taipumus tehdä ihmiset...hulluiksi. Tai vähintäänkin aiheuttaa epämiellyttävä olotila.🎵

        Miten Hitler sai kansa hullaantumaan ja sotilaat tottelemaan ja uskomaan kaiken maailman potaskaa? Noh, kansankiihotustilaisuuksissa soitettiin tätä 440 hertsin musiikkia 📣 Kun Hitler aloitti puheensa, musiikki sammutettiin. Sen sijaan, että Hitlerin äänessä tai olemuksessa tai ylipäätään puheen sisällössä olisi ollut mitään niin erityistä, ihmisten alitajunta yhdisti ärsyttävän musiikin loppumisen ja Hitlerin esille tulon yhdeksi kokemukseksi. Siis huomaamattaan. Hitler puhui, ja kansa tunsi kehossaan asti hyvän olon leviävän. Ihmiset siis luulivat, että Hitler aiheutti hyvän olon tunteen ja rakastuivat tähän hahmoon. Sen sijaan, he eivät tajunneet, että heitä oli manipuloitu, soittamalla tiettyyn taajuuteen viritettyä musiikkia.

        Nykyisin siis kaikki kaupallinen musiikki ja radiosoitto on 440 Hz. Alun perin, sävel A oli viritetty taajuuteen 417. Roomalaiskatolinen kirkko kuitenkin päätti, että A on viritettävä 440 taajuuteen. Tämä taajuus aiheuttaa "aivokuoleman", hypnoosin. 95 % aivoista menee... noh,, sanotaan nyt vaikka koomaan. 440 ei ole luonnollinen taajuus, se tappaa ihmisen luovuuden ja laskee ihmisen luonnollista värähtelyä sekä heikentää yhteyttä alkulähteeseen.

        Meillä ei nykyään katsota enää televisiota juuri lainkaan. Luulen, että syy on tässä. Vaikka television laittaa äänettömälle, siitä kuuluu siltä joku ääni joka ärsyttää valtavasti.


    • Anonyymi

      Täytyy olla melko pösilö jos väittää ettei Holokaustia koskaan tapahtunut,missä sitä on oltu historian tunneilla? Vai onko tämä sdp jäsen Uus natsi . Sama kun väität ettei Neuvostoliitto aloittanut Talvisotaa.
      Jospa tämä Sdp edustaja menisi ihan itse käymään paikan päällä jos nimittäin kantti kestää.Ja vielä ottaisi kauniisti peruskoulun historian kirjat käsiin. Vai onko se Facebook jne parempi tietolähde.

      • Anonyymi

        On uusfasisti kyllä. Ja ei ole todellakaan järjissään. Foliohattu niinkuin jo aiemmin todettu. Elää omassa harhaisessa fantasiassaan. Utta maailmanjärjestystä suunnittelee niinkuin muutkin uusfasistit.


    • Anonyymi

      28 tiistaina on kirjoittanut, että Koronavirus oli Soroksen kosto juuri sovitusta Usa-Kiina -kauppasopimuksesta. :D
      En tiedä, että miten tälläiseen pitäisi suhtautua, kun vielä kuitenkin kuntapäättäjä.

      • Anonyymi

        Aika paha psyykkinen ongelma.


    • Anonyymi

      Katsoin hänen kuvaansa. Kaunis nainen. Päältäpäin ei uskoisi mitä sammakoita suustansa lentää. No, oli toinen maailmasota sellainen tapaus, että moni kunnon ihminenkin muuttui pedoksi. Historiaa muuttamalla ei uusnatsit onnistu propagandassaan. Poliiseissakin paljon näitä natsimielisiä. Viha juutalaisia kohtaa nostaa päätään ja samalla yhteiskuntaamme romutetaan kiireellä. Valitettavasti moni uskoo valheen ja nielee sen koukkuineen. Nuoriahan moititaan uuslukutaidottomuudesta. Some korvaa totuuden ja siksi äärimieliset saavat valtaa joidenkin kohdalla.

      • Anonyymi

        Mikä on valhetta ja mikä lopullinen totuus. Sitä ei löydetä jos keskustelu tyrmätään heti.
        Suomi on valumassa vasemmistovihreiden diktatuuriin. Pelko on jo täällä. Stalinin opit


    • Anonyymi

      Joku nero kommentoi siellä ketjussa, että jokaisen suomalaisen on tarkoitus sairastua syöpään vuoteen 2050 mennessä. Hahahaaa. Ja syöpään olisi parannuskin, mutta........Ja muistakaa, että syötte ruokaa, jossa on oikea taajuus. Ostin eilen pizzaa ja kuulostelin sitä ennen syöntiä niin hyvät oli taajuudet. Voi luoja näitä pölvästejä.

      • Anonyymi

        Pierun taajus varmaan se mitä nämä kuulostelevat oikein lantaumuksella.


    • Anonyymi

      ÄÄniraudalla talous kuntoon !

      hankkivatten nyt sinne kuntakokouksiin 440 hz raudan jot akolauttavat aina vaikeiden asioiden kohdalla, siitä se lähtee nousuun, velat muuttuu saatavaksi ja yleinen auvous alkaa!
      eli terve vuan.

    • Anonyymi

      Heasi tänään,hyvää lukemista.
      Natsi-Saksassa tolkun ihmiset päätyivät Auschwitzin kuolemanleirille
      Olemme yhä kaukana maailmansodasta ja kaasukammioista. Mutta jokainen askel tiellä, joka vie siihen suuntaan, on liikaa, kirjoittaa Yrjö Rautio kolumnissaan.

      • Anonyymi

        Se riippuu taajuudesta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se riippuu taajuudesta!

        SDP: ssä ei todellisiin ongelmiin uskalleta puuttua.
        Nyt meni yksi pieni kuntapoliitikko. Mutta eräs SDP:tä lähellä oleva "Taiteilija" on saanut kultaa ja mirhamia. Eikä sanallakaan SDP tuomitse. Myös muita löytyy.


    • Anonyymi

      Sairas akka. Toivottavasti joutuu linnaan sanomisistaan. Toisten sanoinkuvaamattoman kärsimykselle nauraminen on ihan vitun oksettavaa.

      • Anonyymi

        Eihän nyt tietääkseni ollut kyse kenenkään kärsimyksille nauramisesta vaan siitä että väitetyn holokaustin uhrilukuja on monen tutkijan mielestä liioiteltu reilusti. Miksi niin monet näkevät sen jotenkin huonona asiana jos tulevaisuudessa paljastuu että leireillä onkin kuollut paljon vähemmän ihmisiä kuin on luultu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän nyt tietääkseni ollut kyse kenenkään kärsimyksille nauramisesta vaan siitä että väitetyn holokaustin uhrilukuja on monen tutkijan mielestä liioiteltu reilusti. Miksi niin monet näkevät sen jotenkin huonona asiana jos tulevaisuudessa paljastuu että leireillä onkin kuollut paljon vähemmän ihmisiä kuin on luultu.

        SDP on suojellut paremmin muita kuuluisempia. Al Taee pysyy puolueessa kuin mitään ei olisi tapahtunut.
        Tämä kirjoitus oli kirjoittajan näkemys asiasta.
        Miksi ei saa keskustella. Mistä tulee käskyt kieltää sananvapaus.
        Kehitys on kuin Pohjois-Koreassa. Pelottaa.


      • Anonyymi

        Linda on Linda, antava nainen.......


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SDP on suojellut paremmin muita kuuluisempia. Al Taee pysyy puolueessa kuin mitään ei olisi tapahtunut.
        Tämä kirjoitus oli kirjoittajan näkemys asiasta.
        Miksi ei saa keskustella. Mistä tulee käskyt kieltää sananvapaus.
        Kehitys on kuin Pohjois-Koreassa. Pelottaa.

        Ylös


    • Anonyymi

      Taitaa isopyörä nyt heittää pahasti.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mikä on se ruuvan oikea taajuus? Onko se eri lihalla kun kalalla? Onko olemassa semmosia taulukoita ? Johtuuko se tästä ilmastomuutoksesta?

      • Anonyymi

        Pierusta se selviää se taajuus,luumuilla ei kovin korkeita ääniä saa.


    • Anonyymi

      SDP:n noitaroviolle heitettiin bensaa, jatkoa seuraa.
      Marxsilais-Leniniläiset mielipiteet ja Stalinismi nousee. Nuoriso ei nosta SDP:tä.
      Eläkeläisten sumutus jatkuu ja saa uusia muotoja.

      Heikoimpaan isketään ensin, aloitettiin nuoremmista joilla tarve kyseenalaistaa kaikki historiassa. Suut suljetaan ja taputukset voi alkaa.

      Mitä pahaa siinä nähtiin jos nuoret ajattelee omilla aivoilla. SDP:ssä jämähdetty historian vankilaan pysyvästi.

    • Anonyymi

      Eksä näköjään päässy otsikoihin. Näköjään kunnolla ruvennut hihna luistamaan. Toki aikoinaan oli jo kaikenmaailman omituisuuksia mutta nyt kun kattelee fb juttujaan niin lääkitystä kyllä tarviis (lisätä) ja reilusti.

      • Anonyymi

        Arvoisa lausunnon antaja. SDP avasi kuntavaalikampanjansa ja siinä syy lehdistön lähestymiseen.
        SDP ei näillä jutuilla tule nousemaan.


      • Anonyymi

        oletko sinä hänen ex aviomies? Oletteko Saksasta? Pitäisi vähän miettiä puheitaan...


    • Anonyymi

      Tosi vaarallinen nainen tuo. Monenlaista tarinaa liikkuu ja ei kannata päästää lähelle.

    • Anonyymi

      Ainoa hänen tarkoituksensa on päästä julkisuuteen keinoja kaihtamatta. Se millä tavalla ja millä menetelmällä se tapahtuu, ei ole hänelle väliä. Vaaralliseksi on hänet tituleerattu monen ihmisen kertoman kautta.

    • Anonyymi

      Todellakin Kuhlman nosti itsensä ihmisten tietoisuuteen todella valitettavalla menetelmällä. Hävettää olla kesäisin Polvijärventien varrella. Mikä lienee ko. henkilön akateemisuusaste (ei pelkkä koulutus vaan muukin elämisen varrella imetty sivistys), mutta suuria puutteita siinä on. Lukisipa esim. parit omaelämänkerrat, joita leireiltä pelastuneet ovat kirjoittaneet. Miten hän muuten selittää sen, että jo eloonjääneiden kuolleista perheenjäsenistä ja sukulaisista muodostuu valtavat kuolleiden lukumäärät. Olen vieraillut leireillä, joissa on mm. esillä kuolleiden kuvia ja nimiä, joita tutkailemalla pääsee erilaisiin arkistoasiakirjoihin. No en odota, että tämä omaa historiaansa luova henkilö ryhtyisi moiseen urakkaan - ajattelunsa vaan mitätöi puolueettomien historioitsijoiden uurastukset vuosikymmenten ajalta. Kuinka kummassa tällainen henkilö osaa, taitaa ja edes haluaa muiden ihmisten parasta, kun omatkaan asiat eivät taida olla ihan kunnossa. - Säälin polvijärveläisiä.

      • Anonyymi

        On se Linta Pauliina lukenu niihen eloon jäävien muistelmia ja siitä justiisa ajatellunna jotta eihän siellä paljon kuollu kun nuokii muistelmija kirjuttaat.


    • Anonyymi

      Onkos tämä valtuutettu liittynyt johonkin hörhölahkoon?

      • Anonyymi

        Se on nykyään Kristallina NewAgessa.


    • Anonyymi

      Keromansa mukaan suunnittelee kuulema vapaata energiaa, jonka Tesla keksinyt jo aikoja sitten. Eli sähkö tulee koteihin säteilynä ja on täysin ilmaista, mutta ei saa käyttää, koska sähköyhtiöt menettävät asiakkaat ja eliiteille ei tule siten korvauksia :D Tiesittekö, että korona ja 5g on samaa suunnitelmaa eliiteiltä vallottaa maailma :D

    • Anonyymi

      Toisilla vähän vilkkaampi mielikuvitus

    • Anonyymi

      Tosi on. Lopetin piereskelyn kunnnantalolla.

    • Anonyymi

      Qanon-hörhö. Ei "usko" holokaustiin. Ihmisen toiminta ei kuulemma aiheuta ilmaston lämpenemistä. Suomi on uusi Pohjois-Korea... totalitarismi...Uusi maailmanjärjestys uhkaa!!! Suomen natsihallitus... "Mitä kaikkea muuta media peittelee, keitä kaikkia muita eliittirikollisia se suojelee - Suomessa ja ulkomailla?"

      "Kansallisvaltiot lakkaavat olemasta. Suomi lakkaa olemasta. Päättäjämme salailevat asioita. Tämä on päivänselvä asia. Kaikki tämä eurooppalaistaminen on suoranainen häväistys heitä kohtaan, jotka ovat itsenäisyytemme puolesta taistelleet." Huhtasaarelta suoraan kopioitua.

      "Kuten moni tietääkin, olen enemmän kuin hyvin skeptinen koko koronan suhteen, ja nyt voin jo väittää, että koronaa ei olekaan.... Yhäkään kokonaista virusta ei ole eristetty yhdestäkään ihmisestä, ei vaikka aikaa ensimmäisestä virallisesta tartunnasta Kiinassa alkaa olla kaksi vuotta. Yhäkään virusta ei ole tuotu ihmisten silmien eteen ja nähtäville. ... Jos perustuslakikaan ei auta, niin... Vaatikaa virusta pöytään. Lähtökohta kaikille koronatoimille ja rokottamiselle perustuu virukseen. Jos ja kun viruksesta ei ole todistetta, eli valokuvaa tai kokonaista virusta ei tuoda silmien eteen, niin mihinkään pakkotoimiin tai edes vapaaehtoisiin toimiin EI TARVITSE RYHTYÄ. Ei tarvitse myöskään ottaa "rokotetta"." -Hän siis "kieltää" TODELLISUUDEN!

      "Positiivisia uutisia Uuden Maailmanjärjestyksen keskellä"... Kas kun ei se jo legendaarinen "Sosialistinen maailmanhallitus" XD XD XD

      Ihailee kovasti Huhtasaaren kuolasuuta.

      "Suosittelen lämpimästi ❤️ kahta upeaa puoluetta, eli Kristallipuoluetta 💜 että Valta kuuluu kansalle, VKK, 💙 puoluetta. Nämä kaksi puoluetta ovat puhtaasti ja aidosti ihmisten ja ihmisyyden asialla!❤️" -No totta kai, koska nämähän ovat kaksi pahinta hörhöpuoluetta.

      "Kyseenalaistaminen on sallittua. Järjenkäyttö on toivottua. ... Suomessa koronapassiin suhtaudutaan vähän kuin kirjastokorttiin... Siis ilman sen enempää asiaa miettimättä. Pääasia tuntuu taas kerran olevan vain se, että "pääsee johonkin", "saa kuulua johonkin" jne... Eli mielipiteiden taustalla vaikuttaa vahvasti suomalaisiinkin juurtunut sosialistinen aate, sosialismin ylistys, suureen joukkoon kuuluminen omien yksilövapauksien ja oikeuksien hinnalla.

      Kaikilla ei ole tarvetta kuulua suuriin joukkoihin tai olla samaa mieltä muiden kanssa; jotkut uskaltavat olla omaa mieltä ja tekevät sen välittämättä "suurten massojen aiheuttamasta sosiaalisesta paineesta". Tässä kohtaa tiet eroavat siis myös koronapassikannattajien kanssa." -Voi varmaan olla useampaakin mieltä siitä, oliko edellä mainittu tätä "järjenkäyttöä"...

      Täältä löytyy lisää "järjenkäyttöä":

      https://www.facebook.com/pauliinakuhlmann/
      https://www.facebook.com/pauliina.parikka.5
      https://twitter.com/LindapauliinaQ
      https://yle.fi/uutiset/3-11185833

      Kaiken kaikkiaan hyvin surullinen tapaus. Rauha hänelle.

      "Isä, anna heille anteeksi. He eivät tiedä, mitä tekevät."

    • Anonyymi

      Valitettavasti kompastuu omaan "viisauteensa". Ei saisi jakaa ihmisiä mutta rokotetut on haukuttu lampaiksi ym. Hänhän on itsekin jakanut ihmiset viisaisiin ja tyhmiin. Ja meno jatkuu Putin hörhöilyllä.... menis nyt sitten katsomaan sitä Venäjän touhua kun siellä tuntuu olevan parempi kuin täällä "eurostoliitossa."

      Lähteiden käyttö ja niiden luottettavuuden arvioinnissa puutteita. Näkyy toistelevan kuin papukaija mitä Twitteristä sattuu itseään miellyttävää "asiaa" löytämään.

      Myötähäpeää j etenkin huolta herättävä tyyppi kirjoitustensa perusteella. Periaatteena on vain periaatteen vuoksi olla eri mieltä ja toitottaa sitä.

      Kiteytyy ajatus "Iso pyörä pyörii mut hamsteri on jo kuollu"

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kannattaisi ehkä tehdä jo huoli-ilmoitus. Eikös tällä ole pieniä lapsiakin? Voi vain surullisena miettiä, että millaista on tämän perheen koti-illat.

    • Anonyymi

      Pitää valtamediaa vakehtelijana ja siihen uskovia lampaina. Itse uskoo höpö-höpö lähteisiin ja englannin taito ei riitä suomentamaan niitäkään kunnolla. Esimerkkinä väite ukrainan bioaselaboratorioista. Videolla puhutaan Biolaboratoriosta - ei bioaselaboratoriosta!
      Itse ihmettelee kun ei ihmiset ajattele omilla aivoillaan. Millä hän itse ajattelee? Päivitykset kopioita twitteristä ym. Ei omia ajatuksia vaan kopioita! EI MITÄÄN OMAA AJATUSTA!!

      Ja vielä väittää olevansa ihmisen asialla! Kenen?? Oman egonsa siellä kaninkolossa.

      Ylivertaisuusvinoutuma parhaimmillaan! (Dunning-Krueger efekti!)

    • Anonyymi

      VKK:n eduskuntavaali ehdokas. Vaali työ selkeästi alkanut fb-sivustosta päätellen.
      En vaan voi arvostaa ihmistä, joka nälvii, nimittelee, vähättelee ym. muita ihmisiä. Asiat on asioita ja niistä voi mielipiteensä esittää mutta tämän henkilön face on täynnä milloin kenenkin nälvimistä!!
      Sellaista näkemystäkö ao. puolue kannattaa? Valta Kuuluu Kansalle? Siis kaikille vai vaan valituille ja itsensä muiden yläpuolelle nostavalle/nostaville.

      Ei jatkoon!

      • Anonyymi

        Kyllä parhaat naurut saa kun lukee sitä paatosta,onkohan tämä edes ala-astetta käynyt kun jonkin verran suurehko aukko on jäänyt sivistykseen,kukaan tervejärkinen lähde tuommosen kelkkaan.Toki huomannut että lammaslauma seuraa perässä niin mikäs kokeillessa jos nämä pahnanpohjimaiset vielä äänestää hänet eteenpäin,eli hyväksi käyttää hölmöjä.


      • Anonyymi

        Siirtyy seuraavaksi SDP:n ehdokkaaksi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siirtyy seuraavaksi SDP:n ehdokkaaksi

        Ööö ollu jo


      • Anonyymi

        Kuka näitä patahurjia edes kehtaisi äänestää, ufoko?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä parhaat naurut saa kun lukee sitä paatosta,onkohan tämä edes ala-astetta käynyt kun jonkin verran suurehko aukko on jäänyt sivistykseen,kukaan tervejärkinen lähde tuommosen kelkkaan.Toki huomannut että lammaslauma seuraa perässä niin mikäs kokeillessa jos nämä pahnanpohjimaiset vielä äänestää hänet eteenpäin,eli hyväksi käyttää hölmöjä.

        Vihervasemmiston tyttö on


    • Anonyymi

      Millä tämä nainen elää? Käsittääkseni ei käy missään töissä, ehtii olemaan joka hetki netissä, ainakin facessa, kuka ja mikä kustantaa elämisen ? Ei kai vaan yhteiskunta ja verovarat...

      • Anonyymi

        Monellahan trollilla on kustantaja,onhan esim.putkonen ja bäckman venäjän työntekijöitä


      • Anonyymi

        Kyllä vain, eipä ole "oikeita" töitä tämä rouva eläessään kovin paljoa tehnyt. Ukkojen rahoilla elelee ja kaikilla muilla tuilla. Asuu kyllä komeassa omakotitalossa


    • Anonyymi

      Mitähän pitäs tehä jot sais sponsoreita ei nää tulot kaksiset ole?? Ihmetellä pitää millä tuloilla toiset mellestää??

    • Anonyymi

      SDP tyttö

      • Anonyymi

        Pitää antoo iäni Demari tyttelille


    • Anonyymi

      Pääsee SDP:n edustajaksi eduskuntaan, siis aika vaihtaa taas puoluetta

    • Anonyymi

      Höynäytys on näiden sirpalepuolueiden tarkoitus, eivät päätä ikinä mistään missään

      • Anonyymi

        Johto höynäyttää näitä ja kun jotain tukia saadaan toimintaan niin ne vedetään omiin liiveihin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johto höynäyttää näitä ja kun jotain tukia saadaan toimintaan niin ne vedetään omiin liiveihin

        Lähinnä patahurjien porukointia näissä mikroporukoissa. Eli ei mitään merkitystä enemmistön elämänmuodolle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johto höynäyttää näitä ja kun jotain tukia saadaan toimintaan niin ne vedetään omiin liiveihin

        Isänsä samoin, urheiluseuran rahat omiin menoihin, aina reissun päällä ja seuran rahoilla, ei koskaan ääntä SDP, rosvoja ovat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Isänsä samoin, urheiluseuran rahat omiin menoihin, aina reissun päällä ja seuran rahoilla, ei koskaan ääntä SDP, rosvoja ovat.

        Moi juurikin näin, Urheiluseura saa avustuksia ym, kaikki lähes menee johdon taskuun, hölmöjä puhuttaa mut hänen juttuja ei kannata uskoa.. Rahalle perso kaveri.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moi juurikin näin, Urheiluseura saa avustuksia ym, kaikki lähes menee johdon taskuun, hölmöjä puhuttaa mut hänen juttuja ei kannata uskoa.. Rahalle perso kaveri.

        Juuri näin, kaveri helvetin joutuin urheiluseurasta pois, seura pärjää jos tämä rahan ahnehtija päämies olevinaan häviää kuvioista, kyllä kaverilla juttu luistaa mut urheilusta ei tiedä mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähinnä patahurjien porukointia näissä mikroporukoissa. Eli ei mitään merkitystä enemmistön elämänmuodolle.

        Tyttönen hupajaa omiaan, tuskin vaarallinen


    • Anonyymi

      Ei Ufolla eduskuntaan. Mihin näitä mikropuoluita mukamas tarvittais????

      • Anonyymi

        Eikö se isänsä ole vielä jossain johtoportaassa valvomassa eri lautakuntien tarkastus jutussa ja voin omakohtaisesta keskustelusta kertoa tästä miehestä ettei ole todellakaan ajantasalla omasta työtehtävästään mutta mitäpä sitä kun eläke juoksee..ja vielä muutaman tunni kun kokouksissa istuu tulee kokouspalkkiot???


    • Anonyymi

      Vilkaisinpa illan ratoksi tämän fasepäivityksiä,kyllähän siellä taas friikkisirkus on koolla,oli natoa ja reservistä eroamista.Täytyy ihmetellä kuinka tyhjät tynnyrit löytää toisensa

    • Anonyymi

      Hienoo että on ainakin Nainen joka uskaltaa tuoda mielipiteensä esille ja on muuten aika monessa asiassa oikeessa..Hän oli kuitenkin lautakunnassa joka toi ihan maalaisjärjellä olevia asioita esille ja ne lynkätiin täysin..näin menetelee sosiaalidemarit ja pienellä kylällä täällä tehdään niin järkyttäviä päätöksiä virkamiestasolla ja pomputellaan asikkaita vikamieheltä toiselle,,,ja kukaan ei ota vastuuta pienen kuntalaisen asioista..pitäs olla juoppo tai muuten päästään vinksallaan..

      • Anonyymi

        Siis Onneksi todellakin omalla"järjellään",luoja paratkoon jos tuollaisella järjellä operoivia olisi enempi.


      • Anonyymi

        Tämähän toistaa vain ylempien hörhöjen vale-uutisia joiden tarkoituksena on luoda epäsopua,herkempiin nämä satuilut uppoaa kuin kuuma veitsi sulaan voihin.Tiedossahan on venäjän rahoitus näille tahoille,näin pyritään saamaan hajaannusta aikaan länsimaissa.Itsekään nämä valesanoman julistajat eivät tajua mihin ovat ryhtyneet,mutta onhan se jännää olla vastahankaan ihan periaatteen vuoksi.


    • Anonyymi

      Polvijärven SDP täysin lammaslauma koko sakki Täällä ei riehu kun kepulaiset ja niitäkin on liikaa..kun kattelee noita kunnahallituksen tai valtuuston koonpanoja ja mitä asioita siellä käsitellään hiiret hyppii pöydällä ja kissa on karussa kun eivät uskalla tuoda julki asioita kuntalaisten parhaaksi moni kakku päältä kaunis!!!

    • Anonyymi

      Tämähän on nyt vaalien alla kokonaan unohtanut venäjämieliset puheensa. Kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, toi kyllä kantansa selväksi kenen puolella seisoo vaikka toisin facepäivityksen mukaan nyt väittää! Kaunistelee nyt asian niin, että rauhan puolella...
      Takinkääntäjä ennenkuin pääsi edes eduskuntaan, vaikka sitäkin ihmetteli vasta, kuinka muilla mieli muuttuu sinne päästessään.

      Ja jaksaa jakaa valehtelijana pitämänsä valtamedian uutisia silloin, kun ne omaa harhaista ajatusta tukevat, muulloin uutiset on aivopesua, jota lampaat uskovat.
      Itse lampaana uskoo ties mitkä tarinat kyseenalaisista lähteistä.
      Kukahan on käskenyt vaalien alla pitämään pienempää ääntä, koska hörhöilypäivitykset vähentyneet?
      Ennustan: Vaalien jälkeen selitys on metan sensuuri ja huonon vaalimenestyksen syy on USA:n kaltainen vaalivilppi

      • Anonyymi

        Onks nää niitä Putinisteja piiloluolissaan Suomessa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onks nää niitä Putinisteja piiloluolissaan Suomessa

        Nimenomaan,nämä pitäs kaivella ulos ja talutella tuonne itärajan taa omiesa tykö.Siitähän on historiankirjoissa näyttöjä kuinka aikoinaan näille varttihulluille kävi siellä onnelassa,toivotaaan samanlaista menestystä.


    • Anonyymi

      Mites nyt? Suomi on Natossa ja Trumppi on joutumassa linnaan? Putinkin taitaa viimeisiään vedellä.
      Eduskunta vaalien menestyshän jäi reilusti alle 200 äänestäjän, silti pohtii vaikuttiko äänestäjiin hänen puuttuvat luottamustehtävät hänen tiedoista.
      Voisko mitenkään olla, että äänestäjiin vaikutti sekavat puheet? Ja valheellinen väite, että on turvallisuusasiantuntija tms. vaikka todellisuudessa on työtön?
      No hän on nyt vetäytynyt oppimaan jotakin.
      Mikä lienee seuraava HOAX ja uusi opittu sivistyssana, mitä on mukava viljellä päivityksissä?

      • Anonyymi

        Miten on mahdollista, että toimii luottamustehtävissä


    • Anonyymi

      Eihän tämmöstä huuhaatyttöä voi ottaa vakavasti. Ei sitten millään

      • Anonyymi

        Hoax


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hoax

        Tarkoittaako, että saapi ihanaa, sut sut


    • Anonyymi

      Eikös siellä Polvijärvellä ollut joku pyrkyri nuori letukka kunnan johtaja:))
      Saiko mitään aikaan kun mainostitte ?Samaa roskaa oli kuin Marin,eli pyrkyri sen moni tietää.

      • Anonyymi

        Kaikkihan pyrkyreitä jotka pyrkivät johonkin virkaan.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe