Olen niin yksin.

Anonyymi

Itkettää. Minua halutaan jatkuvasti loukata.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuka loukkaa?

      • Anonyymi

        Moi, minäkin olen yksin. Kun olet yksin ei kukaan loukkaa sinua.


    • Anonyymi

      Maailmassa on myös pahantahtoisia ihmisiä jotka saattavat sanoa mitä tahansa. Ainoa mikä pitää heidät kurissa on (miehillä) olla itse olemukseltaan sellainen jolle ei kannata tulla huutelemaan päin naamaa mitä tahansa. Kiusaajatyypit ovat sellaisia että he etsivät sylkykuppia missä vain ovatkin ja heillä on vaisto siihen kuka sopii siihen. Itseään voimakkaampia he joko pelkäävät tai yrittävät "sokeroida". Tällainen kiusaajatyyppi jos hänellä on paljon valtaa, voikin olla voimakas liittolainen. Voit oppia tulemaan toimeen tällaistenkin kanssa.

      Siksi pitäisi kaikkien ymmärtää myös se että itse kykenee tekemään pahaa, vaikka onkin perusluonteeltaan kiltti ja auttavainen. Pitää ymmärtää oma voimansa vaikuttaa ihmisiin. Itseluottamus on suoraan yhteydessä omaan uskoon siihen, kuinka paljon voi vaikuttaa asiaan/tilanteeseen.

      Lisäksi silmätikuksi voi joutua jos vaikka on tosi huono ryhti ja kävelee aina selkä kyyryssä maahan katsoen. Sellainen tulkitaan kaikissa nisäkäslajeissa heikkouden ja voimattomuuden merkiksi. Ala siis parantamaan ryhtiäsi, se vaikuttaa myös jo itsestään tuntemuksiisi. Mieli vaikuttaa ruumiseen ja ruumis vaikuttaa mieleen. Ota selvää näistä asioista. Suosittelen psykologian puolesta Jordan Petersonin videoiden katselua youtubesta. Hän on nykyajan suurimpia ajattelijoita ja väittelijöitä.

      Lisäksi muista että huumori on huumoria ja sitä puhutaan kaikkialla. On myös mustaa huumoria ja siitä ei pidä suuttua, vaan heittää jotain vastaavaa takaisin.

      Nämä ohjeet siihen jos haluat pärjätä maailmalla ihmisten kanssa. Jos olet miljonääri ja voit elellä omassa kuplassasi ja ajatella vain iloisia ja hyviä asioita niin sitten voit tehdä niin.

    • Anonyymi

      Ihmiset nyt joutuvat tilanteeseen jonka tavallaan ansaitsevat, eli oppiakseen asioita. Eli se loukkauksen kohteena oleminenkin on vain oppimista. Mitä nopeammin opit sen nopeammin loukkaajat jättävät sinut rauhaan. Itse pääsin siitä yli, kun aloin tahallani, huvikseni käyttäytyä liioitellun lapsellisesti niin nauratti sitten vaan kun jotkut ottivat tosissaan ja hyökkäsivät. Ja kuten edellä huumori auttaa aina, ja jos voit vielä auttaa toisia joita kohdellaan huonosti, niin karmallisesti sinäkin voit alkaa saada jostain apua.

      • Anonyymi

        Totta. Jos muut haukkuvat esim. omista heikkouksista, niin kaukaisemmalta ryhmäpsykologian ja yhteisön parempaan toimintaan ja hyvinvointiin tähtäävältä kollektiiviselta tasolta katsottuna, se kasvattaa sitä jota haukutaan, että hän pyrkisi pääsemään yli ongelmistaan. Eli se on tavallaan "tough love", kovaa rakkautta, jonka tarkoitus on ohjata. Maailma on kova paikka, ja pahoja tyyppejä vastaan pitää osata puolustautua. Pitää tiedostaa oma valtansa vaikuttaa asioihin. Siitä itsevarmuus lisääntyy. Sitä voi kehittää esim. kertomalla vitsejä. Sillä on monia muitakin positiivisia vaikutuksia, kuten että jos saat muut nauramaan, niin alat odottamaan, että muut pitävät sinua hauskana tyyppinä. Näet itsesi hauskana tyyppinä... Sitä voit siis kokeilla.


    • Anonyymi

      Muut loukkaa sua? Ootko nyt hieman lapsellinen? Mitä tarvitsee välittää jonkun muun puheista? Ei kannata rypeä missään itsesäälissä ja uhrina piipittää vaan ymmärtää itsensä itsenäisenä ihmisenä, joka voi jättää huomiotta sellaiset asiat ja ihmiset ja niiden sanomiset, jotka eivät ole itselle sopivia tai miellyttäviä.
      Sulla on joku keskeneräinen psyyke ja et ole itsenäinen ihminen, vaan elät jotenkin toisten kautta ja olet jotenkin toisten hyväksynnän tarpeessa? Miksi näin?

      • Anonyymi

        Siis on se nyt kumma kun et tunnu tajuavan. Sulla tuntuis olevan kova itsetunto, onko toi nyt sitten lapsellista? Niinkun minä olen elämältä saanut tänvuoden aikana turpaan ja kovin, kyllä siinä pienempikin sanominen repussa tuntuu, eikä se ole lapsellista vaan herkkyyttä.
        Sen allekirjoitan että itsesäälissä ei pidä ryvetä, siitä ei hyvää seuraa. Itselläni ei ole uhoa mutta ulkokuori hämää kuravesien heittäjiä. Siitä huolimatta sanomiset sattuu vaikka niille yleisillä paikoilla hymyileekin.
        Olen myöskin yksinäinen vaikka en sitä haluaisikaan. Välillä tuntuu vaan paskalta, mutta toiset kutsuu sitä elämäksi. Jos ihmiset näkevät toisissa herkän kohdan, niin varmasti satutetaan ja sekös paskalta tuntuukin. Näin minä ajattelen. T. Yrjö von retee


    • Anonyymi

      Mua ei yleensä haukuta tai loukata mutta pari kertaa on kuitenkin käynyt niin että joku ikävä ihminen on jolllain tavalla sanonut arvostelevasti, mä oon vastannut sanomalla " kiitos " tai sitten mä sanon " joo mä tiedän ". Se on tavallaan omalta puoleltani kiusan tekoa koska se ärsyttää sitä toista kun se ei onnistu saamaan haluamaansa aikaiseksi. Kiusa se on pienikin kiusa.
      Mutta ei niistä kannata välittää, ei kaikki ihmiset kuitenkaan ole kiusaavia. Seuransa saa kuitenkin itse valita. Kiusaajat eivät ole edes ystävyyden tai kaveruuden arvoisia.

      • Anonyymi

        mitenkäs kommentoit taas puolustat itseäsi jos kiusaajat toimivat seläntakana omissa porukoissaan kertomalla niin sanottuja varmoja tietoja. jos yksin aina kenelle sanot miten asiat oikeasti on. saat halveksunnan ja vihan syyttömästi kohdallesi.


    • Anonyymi

      mummo sanoi lapsenlapselleen elä ole aina tuollainen.hiljainen ja ujo introvertti ihana lapseni.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe