Suomen kuvalehti 47/2007

Erkki Vuokilan ja Heli Kärkkäisen SK 47/2007 oli minulle aika vaikea. Jälleen kerran ristikko oli hieman vaikeampi nykyhetkessä ratkottavaksi kuin se oli vuonna 2007, sillä ristikossa oli ainakin neljä henkilöihin liittyvää ajankohtaisvihjettä. Heihin liittyvät ratkaisusanat olisivat olleet aikanaan suhteellisen helppoja keksiä.

Jokaisen kohdalla tarkistin, liittyivätkö ne v. 2007 tienoille, vaikka jokaista ei tarvinnut Googlella hakeakaan. Tavallaan aika hauskaakin tällainen etsiminen oli. Samalla piti yrittää muistella, mitä n. vuonna 2007 tapahtui.

Seuraava vihje jäi ymmärtämättä, vaikka uskon ratkoneeni ristikon oikein (tarkistussivu on jäänyt tallentamatta, joten en voinut tarkistaa olinko ratkonut ristikon oikein).

-10% GORETTA - ENNUS

Al Gore sai Nobelin rauhanpalkinnon vuonna 2007. Siihen liittyi ilmastonmuutosennusteita. Sana ENNUS voisi häneen ehkä jotenkin liittyä.

Goretta erisnimenä ei tunnu vihjeeseen sopivan.

Ristikon teema Astrid Lingrenin Vaahteramäen Eemeli ja Peppi Pitkätosssa. Jos SK:n digitilaus, suosittelen etsimään tämän ristikon.

1

<50

Vastaukset

 • Keksin idean. Ei liity mitenkään Nobel-palkintoon, mutta kylläkin tietyllä tavalla Al Goreen.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Nikolle syyte Sofian pahoinpitelystä

  Oikea unelmavävy.
  Kotimaiset julkkisjuorut
  45
  987
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  781
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  393