Home ruoassa vs rakenteissa

Anonyymi

Kysymykseni kuuluu, että onko home joka esiintyy ruoassa yhtä vaarallista kuin home joka esiintyy kosteusvaurion aiheuttamana rakennuksen rakenteissa? Esimerkiksi home joka on tullut liian kauan suljettuna olevaan eväsrasiaan.

5

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Kysymykseni kuuluu, että onko home joka esiintyy ruoassa yhtä vaarallista kuin home joka esiintyy kosteusvaurion aiheuttamana rakennuksen rakenteissa? Esimerkiksi home joka on tullut liian kauan suljettuna olevaan eväsrasiaan."

      - Sattuneesta syystä täällä on nyt säpinää enkä jouda keskittymään näihin. Mutta kun sinua huolestuttaa, niin kokemuksen pohjaäänellä sanoisin, ettei hometta pidä aliarvioida sen enempää rakennuksen rakenteissa kuin muuallakaan. Homeasunnosta voi saada astman, joka onkin sieni-infektio https://tinyurl.com/tsacmc5 keuhkoissa ilman, että kukaan tutkisi mitään. Kortisonin ongelmana on, että se voi laittaa sienen https://tinyurl.com/waop2st leviämään, kovan stressinkin laskiessa*) immuunipuolustusta - niin kuin minulle syksyllä 2009 homeasunnon jälkeen kävi joutuessani kuukausitolkulla taistelemaan opettajia vastaan, jotka pitivät poikani sairaspoissaoloja luvattomina suostumatta korjaamaan merkintöjään, kävellen jopa lääkärintodistusten päältä. Koska terveystarkastaja ei ollut suostunut edes valitusten jälkeen ottamaan homenäytteitä, halusin selvittää, mistä homeista olimme sairastuneet - ja imppaillessani vielä hengitettävää kortisonia menin tekemään joulukuun lopussa 2009 hometestin, jota aloin tarkastella ja kuvata päivittäin saaden keuhkoni vieläkin kipeämmiksi, jonka jälkeen alkuvuonna 2010 alkoi näihin päiviin jatkunut poskiontelohelvetti https://goo.gl/1Bm2ZG tulehduksen levittyä myös otsaan ja päähän. Tunnen yhä edelleen vasemmassa maksillaariontelossa kohdan, johon sieni iski majaillessaan siellä edelleen, samoin kuin tunnen keuhkojeni oikealla puolella kohdan, jonne sieni iski homeasunnossa kuin limppuun kiinni. Vaikka se vaikeaa onkin; pikku hiljaa ollaan homeenkin osalta tulossa siihen https://goo.gl/89jtvs totuuteen, että se on tarttuva tauti, jota vain hyväkuntoiset voivat vastustaa niin kuin muitakin sairauksia. Homeista, borrelioosista yms. sairastuneiden on turha hakea apua, kun sitä ei saa. Parasta vain luottaa Jumalaan ja pysyä rauhallisena niin kauan kuin elonpäiviä piisaa.


      *) Lue esimerkiksi tuolta:

      Current Directions in Stress and Human Immune Function
      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4465119/ ja katso kuva:

      Stress <=> Immunity <=> Disease

      (Stressi <=> Immuniteetti <=> Sairaus)

      • Väsyttää nukahdettuani ikävään oloon ja herättyäni luusärkyyn vain nelisen tunnin unien jälkeen. Näköjään aamusivujen perusteella - muistamatta ilman arkistoja enää kunnolla muuten - sama tapahtui viime sunnuntainakin tarkistaessani sivuistani, milloin oikeassa välikorvassani naksui ja hölskyi vesi.

        Sunnuntaina se oli selvittyäni onneksi vaivasta ilman lääkärikäyntejä, jotka on tarkoitus jättää toistaiseksi kokonaan väliin. Kun hauki on kerran kala, jota voidaan hokea loputtomiin, ja homesairaat kuten borrelioosin uhritkin voidaan jättää kokonaan ilman tutkimuksia ja oikeaa hoitoa, niin miksi mennä ollenkaan hokemaan moista jonnekin lääkärin vastaanotolle, että hauki on kala?

        Katkeraa vaan on lukea siitä, miten ihmisten pääpatteja https://my.su/srd ja muuta tutkitaan, kun itsellä kaikki tutkimukset on jätetty väliin https://my.su/yc2fv eikä nuppia ole viitsitty hipaistakaan.

        Ajattelin pitää koko kuukauden breikkiä kirjoittamisesta täällä, vaikka olikin sillä hilkulla, etten alkanut näpytellä jo viime sunnuntaina 8.12.2019 korvan naksuessa ja hölskyessä vedestä heti ylösnousun jälkeen.*) Ei auttanut kuin ottaa tehoannos AntiWiriä ja avata uusi pakkaus Xlearia saadakseni oikeassa otsaontelossa vaivailevan ja röörejä tukkivan paksun liman juoksevammaksi, ja puhaltaa sisäänpäin painaen samalla sieraimet sormilla kiinni ja haukotella, ettei korvatorvet tukkeutuisi enempää ja kivulias välikorvantulehdus paukahtaisi päälle, lähtiessäni vielä pitkälle kävelylenkille saadakseni aineenvaihdunnan vilkastumaan.

        - Edessä aukeaisi koivikkomaisema ellei pahviset muuttolaatikot olisi ikkunan edessä odottaessa vielä purkamistaan lukuisten jätesäkkien kera. Biltemasta sai kahvallisia jätesäkkejä, joiden sisään laitoin varmistukseksi Pirkan värillisiä jätesäkkejä ja Lidlin hajuttomia jätesäkkejä, osoittauduttuaan oivaksi valinnaksi Bilteman muuten hyvien jätesäkkien auettua hieman pohjasaumauksestaan.

        Muutto paria sataa kilometriä etelämmäksi ei olisi ikinä vaan sujunut näin, ellen olisi kuin kynsin hampain pystynyt pitämään luottotiedoistani kiinni. Lapseni isän petettyä https://my.su/lvigw senkin lupauksensa, jota oli kehunut sähköpostissaan lakimiehelle, että tukee poikaamme työllistymiseensä asti, taloudellinen tilanteemme oli kiristynyt sietämättömäksi. Käytännössä jouduin kuukausittain lyhentämään ensin luottokorttivelkaani, jonka jälkeen siirsin luottotililtäni puuttuvan osuuden pankkitilille maksaakseni kiskurimaisen vuokran. Jos luottotiedot eivät olisi olleet kunnossa, emme olisi pystyneet vuokraamaan edes tätä asuntoa. Jatkosta en tiedä, miten käy, mutta nyt on katto pään päällä tajutessani samalla liian monien joutuvan elämään taivasalla.

        Suomessa, jossa työsarkaa ja kirjoittamista riittää.

        Eilen availin viemärilukkoa täällä ja lopulta käsissäni oli kasa putkia muistamatta yhtään, miten putket kuuluisi asettaa takaisin paikoilleen. Oli jo iltapuoli eikä putkimiestä saisi niin vain paikan päälle. Kokeilemalla, mikä putki sopisi mihinkin, aloin saada pikku hiljaa kasaan systeemiä - paitsi että se vuoti sieltä täältä asetettuani tiivisteitäkin huonosti ja väärin päin. Poikanikin tuli tilannetta pähkäilemään - ja kun vihdoin viimein saimme systeemin vuotamattomaksi, siihen ei uskaltanut koskea enää pikkusormellakaan.



        Se, mikä sai minut kirjoittamaan tänään, oli tämä sähköpostiini tullut raamatunkohta https://my.su/pry7r tänään: "Luissani on kuin kuolemantuska, kun viholliseni häpäisevät minua sanoen minulle yhtenään: 'Missä on sinun Jumalasi?'", joka on ikivanhoista psalmeista. Jäin miettimään ja ihmettelemään, kalvoivatko luut jo silloin niin kuin minulla tänään.

        *) Samaa on tapahtunut https://my.su/chbp4 ennenkin, tiistaina 10.12.2013, jolloin vasemmassa korvassa hölskyi antibioottikuurin aikana vesi flunssan iskettyä päälle, diagnoosina H65.0 eli akuutti seroosi välikorvan tulehdus.


    • Anonyymi

      On ihan tunnettu ilmiö, että joidenkin rakenteissa muhivien kosteusvauriomikrobien itiöt - hiukkaskooltaan kuulemma todella pienet - aiheuttavat , ml. toksiinit kaiketi.
      Esim. monet purku- ja korjaushommissa olleet remonttimiehet tietävät tuon ilmiön. Nousee kuumepiikki.
      Silloin kehon puolustusreaktio noita vastaan johtaa lämmönnousuun, eli on kehon reaktio, joka kertoo siitä, että immuuni- eli puolustusjärjestelmä on aktivoitunut.
      Jos oikein yltiöhomeisen eväsrasiasi sisältöä pöllyttelit, niin varmaankin saman voi saada aikaiseksi niinkin...

    • Anonyymi

      ”Kuinka home toimii” ja ”Homehtunut” ja tämän aloittajalle:
      Jotkut homeet tuottavat myrkkyjä eli mykotoksiineja. mykotoksiinit leviävät itiöiden mukana kaikkialle. .

      Homeiden tuottamia toksiineja pidetään yleisesti terveydelle vaarallisina. Myrkyllisten homeiden terveysvaikutukset on tunnettu satoja vuosia. esim.mm. aflatoksiini ja okratoksiini nimiset homemyrkyt ovat myös elintarvikkeita saastuttava homemyrkkyjä. Toksiinintuottajia tunnetaan myös useista kosteusvauriohomeista. Samaa myrkkyä se on, kasvaapa se elintarvikkeissa tai rakenteissa. Nimenomaan myrkkyä. Reaktioista voi lukea monista lähteistä.

      • Anonyymi

        ””..Esim.homeisen ruoan syömisellä on joskus ikäviä seurauksia. Siitä saattaa saada ruokamyrkytysoireita, eli oksennusta, ripulia jne. Huonovointisuuden lisäksi jotkut homeet saattavat aiheuttaa allergisen reaktion.
        Myrkyllistä ruoassa oleva home sen sijaan on vain harvoin, mutta asiasta ei voi olla täysin varma. Myrkytys voi astua kuvaan, jos homeisia ruokia syö paljon. Tällöin myrkky voi altistaa pahimmillaan jopa syövälle.”


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    4. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe