Uimahalli Sieviin

Anonyymi

Oon kavereittenkaa miettiny miks Sievissä ei oo uimahallia. Vaariki on ottanu asian puheeksi. Ois ihan hyvä, että Sievissä ois uimahalli.

9

141

  Vastaukset

  • Mahdotonta, uinti on syntisten hommaa

  • Lietealtaat riittäköön

  • Totta, olisi tosi kiva, jos Sievissä olisi uimahalli. Kuinkahan kallis sellainen olisi?

   Uimahallejakin on monenkokoisia. Entä jos SIevissä olisi aika pieni uimahalli? Tuntuisi, ettei sellainen olisi kovin kallis. Sellaisen käyttökustannuksetkin olisivat ehkä aika pienet. Tulee mieleen, että onhan joissakin kerrostaloissakin omat uima-altaat.

   Sitten pitäisi miettiä, olisiko uimahallille tarpeeksi käyttäjiä. Uimahalliin tarvittaisiin useita työntekijöitä, joten palkkakustannuksiakin kertyisi aika paljon.

   Mutta tosiaan, olisi hienoa jos olisi uintimahdollisuus omassa kunnassa. Siitä olisi hyötyä vauvasta vaariin; vauvauinnit, koululaiset, työikäiset, eläkeläiset, vesijumpat, vesijuoksut, uimakoulut, kuntouimarit, saunarupattelut jne.

  • näinä aikoina kunnilla menee huonosti,ei kannata jokakunnassa olla uimahallia,onhan ylivieskassa ja nivalassa,tervetuloa toiseen

  • Myös Kannuksessa on tosi siisti ja hieno uimahalli - ollut jo vuosikymmeniä ja vasta laajennettu ja rakennettu uusiksi.

  • Me kans ollaan ihmetelty, miksei täällä ole uimahallia, ku puimatalli kuitenkin löytyy. Mummolla oli tapana sanoa, että uikaa vaikka Kannuksessa, jos ette muualla voi. Kyllä me tänne oma uimahalli halutaan!

  • No mitä ihmeen järkeä ois rakentaa uimahalli alle 5000 asukkaan kuntaan?

   Onhan lähi seudulla uimahalleja melkein joka kunnassa.

   Ja kesällä voi uida luonnonvesissä.

  • Ainakin viidestä naapurikunnasta löytyy uimahalli ja Sievin on pitkä kunta joten osalle asukkaista naapurikunnan halli on lähempänä kuin oman kunnan halli (vaikka sen mihin sijoittaisi).

  • Ei oo uimaeita

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan
   Maailman menoa
   54
   4021
  2. Stefu ja Sofia voisi jo lopettaa Martinan kiusaamisen.

   Kaikki on jo nähty kummankin IG storyssa . Pari päivää viikossa selvinpäin ja sitten juomaan. Kaikki tuo esitys on vaan Martiinaa varten ja nyt jo voi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   3692
  3. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   2314
  4. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   58
   1872
  5. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   96
   1850