Pikkuvene kevyisiin tuuliin

Anonyymi

Nimetkäähän vene, joka on teknisesti ja sisätiloiltaan samankaltainen kuin Vancouver 28, mutta suunniteltu heikkoihin tuuliin eikä valtamerelle.

Haussa on siis yhden miehen itämerivene omatoimiseen purjehdukseen. Siksi mm. dieseliä olisi hyvä mahtua mukaan suunnilleen sama määrä kuin Vancouverissa.

https://vancover28.wordpress.com/

4

118

Vastaukset

 • Etsi sitten samankokoisia veneitä, eivätkä ne ole "teknisesti samankaltaisia" jos ne ovat erilaisia, ja dieseliä mahtuu mukaan kanistereissakin, etkä edes tarvitse paljon dieseliä mukaan jos kerran aiot purjehtia, ja aiot purjehtia vain Itämerellä.

 • Jos Kuuverissa olisi erilainen riki ja erilainen köli, niin silti se voisi olla teknisesti hyvin samankaltainen kuin esikuvansa.

 • Ostaisin Sunwind 27:n. Se on varma ja helppo valinta jos liikut yksin tai kaksin. Enempää väkeä siihen ei juuri mahdu.

  • Sunvind ei ole erikoinen purjehtimaan!Mutta Inferno 28!Tilava ja Kai tuossa kokoluokassa paras purjeilla!


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  46
  1253
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  639
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  527
 4. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  66
  388