Rekisteröintikieltoja, erottamisia.. (Kennelliiton kurinpitolautakunnan kokous 4/2019)

Anonyymi

Koiramme 11/2019, kurinpitolautakunnan kokous 4/2019. Seuraaville henkilöille on langetettu sanktioita :

- TULITURKIN, PAPPINEN PENTTI (belgianpaimenkoira tervueren, espanjanmastiffi, kaukasiankoira, saksanpaimenkoira).

Pentti Pappinen on yli 13 vuoden ajan toistuvasti kohdellut koiria eläinsuojelusäännösten vastaisesti. Metallikaulaimia, kuolleita koiria, kytkettynä pitäminen asumattoman talon pihalla.. Pysyvä rekisteröinti-, näyttely-, koe- ja kilpailukielto 28.8.2019 alkaen. Kurinpitolautakunta esittää Kennelliiton hallitukselle, poistetaanko Pentti Pappiselta kennelnimi Tuliturkin.

- BLACK JADE'S, AINO-MAIJA RÄSÄNEN (skotlanninhirvikoira).

Eläinsuojelutarkastuksissa havaittu kymmeniä koiria virtsan ja ulosteiden seassa, leikkaamattomia kynsiä ja hoitamattomia osin aliravittuja koiria.. Kurinpitolautakunta erottaa Aina-Maija Räsäsen Kennelliiton jäsenyydestä määräajaksi 28.8.2019 - 31.12.2022. Lisäksi kurinpitolautakunta antaa rekisteröinti-, näyttely-, koe- ja kilpailukiellon 31.12.2022 asti.

- SUSANNA ASIKAINEN & ARI-PEKKA TOLVANEN

Etelä-Savon käräjäoikeuden päätöksen 30.11.2018 mukaan Susanna Asikainen ja Ari-Pekka Tolvanen ovat yhdessä rikkoneet eläinsuojelulakia sen perusteella annettuja määräyksiä jättämällä omistuksessaan/hoidossaan olleet eläimet vaille tarpeellista hoitoa ja huolenpitoa. Mm. lampaat ja siat lopetettu välittömästi, ulkona pidettyjen koirien ruokinnan ja liikunnan pitkäkestoinen laiminlyönti, riittämätön säänsuoja ja hoitojen laiminlyönti.. Pysyvä rekisteröinti-, näyttely-, koe- ja kilpailukielto 28.8.2019 alkaen.

- ARCTICFOX, VILLE KOKKONEN (novascotiannoutaja)

Kokkonen on ilmoittanut myyntiin rekisteröimättömiä pentuja. Kurinpitolautakunta antaa Kokkoselle rekisteröintikiellon määräajaksi 28.8.2019 - 31.12.2021.

- TARAINO'S, MIRKA HINDSTRÖM (labradorinnoutaja)

Hindström ei ole 27.3.2019 mennessä aloittanut pentueen (i. Follies don basilio, e. Tiny temptresses aurora to taraino's) rekisteröintiä. Hindström ei ole maksanut sovittua astutusmaksua pentueen isän omistajalle. Kurinpitolautakunta antaa Mirka Hindströmille rekisteröintikiellon 28.8.2019 - 31.12.2024.

- RISTO HÄNNINEN

Oulun käräjoikeus on tuominnut Risto Johannes Hännisen eläinsuojelurikoksesta ehdolliseen vankeuteen eläinsuojelulain ja asetusten rikkomisesta. Tuomion mukaan Risto Hänninen on omistamallaan maatilalla jättänyt lamptaita ja 5-10 koiraa vaille tarpeellista hoitoa ja ravintoa sekä kohdellut eläimiä julmasti ja tarpeetonta kärsimystä tuottaen. Pysyvä rekisteröinti-, näyttely-, koe- ja kilpailukielto 28.8.2019 alkaen. Risto Hänninen ei ole enää Kennelliiton jäsen.

2

883

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuripitolautakunnassa on tapahtunut henkilöstövaihdoksia, en edes lukebut kaikkia. Aikaisemminkin nuo asiat kävi selville, eikä hukkasivuja tullut noin kamalia määriä.

    • Anonyymi

      Minun kohtelemat koirat, ovat koko ajan voittaneet Maailman voittaja titteleiyä, Euroopan voittaja titteleitä Suomen ja Pohjoismaiden voittaja titteleitä Kerrankin tuomari arvosteli Maailman voittaja koiraani, Kiige Awaa, Kaukasiankoiraa. Hän keskeytti arvostelemisen ja meni muihin näyttelykehiin Helsinkin Messukeskuksessa, ja haali sieltä koiratuomareita, katsomaan Pappisen fantastista koiraa. Kukaan ei ollut nähnyt aiemmin niin tervettä ja upeasti liikkuvaa koiraa. Minä juoksutin, ja tuomarit ihmeissään katsoivat! Voitin tietenkin lähes aina. Sitten he menivät omiin kehiinsä suuri kokemus sydämessään. Kirjoitin myös artikkeleita. Kennelliiton pää J,A Yrjölä Lausui kirjoituksistani `` En muuttaisi mitään, mitä Pentti Pappinen on kirjoittanut artikkeleissaan koiran oikeasta hoidosta ja ravinnosta. Kirkon opetuksissahan on `` Naisen ei ole lupa puhua, se on Herran käsky`` siis seurakunnassa, Onhan Kennelliitto ikäänkuin kenneliitto kuin seurakunta. Siellä on kakkuja koirille valmistavia, koiria suukotteleviö naisia, koirien kanssa makaavia naisia, Mies saa maata sohvalla, Ompa siellä naisten kanssa makaavia kennelliiton naisia, Eivät väärät naiset osaa jakaa oikeutta silloin, kun koirien kaulassa riippuu taakaksi asti palkintoja. Kateutta on muutakin kuin sisarkateutta ja sateenkaari kateutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      7955
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      180
      1767
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1036
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe