Potkut paperitehtaalta

Anonyymi

Saan potkut Upm:ltä. Mistä löytyy vastaavan palkkaista työtä yli 40v miehelle? Töihin en mene pienemmällä palkalla ennemmin vaikka elän tuilla ja myymälä yms. varkauksilla ja pikkurikoksilla. Tienasin vuodessa aina noin 60 000e.

15

209

  Vastaukset

  • Mene poliisilaitokselle töihin. Palkasta en tiedä, mutta mitään ei tarvitse osata, eikä mistään tarvitse tietää mitään. Kunhan olet joskus paikalla, ja kun asiakas kysyy jotakin, niin sanot vaan että hetkinen, käyn kysymässä joltain viisaammalta.
   Sitten tulet takaisin asiakkaan luo ja sanot että teidän pitää soittaa turkuun, siellä tiedetään.

  • Luvian Sahalla aukeaa ainakin yksi trukinkuljettajan paikka vuodenvaihteessa , kyselehän sitä , onko vielä vapaa .

   • Saako siellä katkaisuhoitoa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Saako siellä katkaisuhoitoa?

    Ei visiin saa , mutta krapularyypyt saa .


  • Jos ei muuta osaa kuin kääriä paperirullia, niin työpaikat on vähissä, pitää kääriä sätkiä kotona ja juoda keppanaa.

   • Ahtaajat tienaa kanssa hyvin. Hankkiudu koulutukseen. Mikäli olet myyntimiehiä eli hyvä ja taitava puhumaan toisin kuin normi suomalainen tuppisuumies. Mene töihin hyvään firmaan myymään koulutuksia, mainostilaa tai vakuutuksia. Näissä hommissa taitava myyjä tienaa helposti 10 000e kk parhaimmat jopa 40 000e kk.


  • Kato peiliin, niin näät miksi... postikin on paperiala, hyvää matkaa toivottaa ... rinne

  • Aika vaikea on paperimiehen työllistyä, kun ei ole välttämättä mitään osaamista mistään, eikä ole tottunut ruumiilliseen työhön. Mitä tunnen potkut saaneita paperimiehiä, juoppoja kaikki nykyään. Ja paperimies ei tienaa nettona todellakaan 60 000€/vuodessa. Ihan sama mikä on bruttopalkka, nettopalkka ratkaisee miten tulet toimeen. Monessa ammatissa tienaa saman tai enemmän, mitä paperimies, pitää vaan osata tehdä duunia, muutakun istua valvomossa painellen nappuloita tai kerran kuukaudessa vaihtaa joku huopa.

  • Ammattirikollisena pääsee ilman isoa riskiä noin 100 000 euron vuosiansioihin.

   Pienipalkkaista orjatyötä on toki tarjolla, mutta alle kahden tonnin riistopalkoilla ei viitsi aikaansa ja terveyttään juuri uhrata.

   • Kukkien kasvatuksella tienaa erittäin hyvin , jos kukintojen markkinointi on kunnossa , menekki on taattu ja ei tarvita maataloustukia .


   • Kuka tekee duunia alle kahden tonnin kk? Ja toiseksi pelle, ammattirikollisen duuni on helv...n rasittavaa ja kuluttavaa ja kiinnijäämisriski on lähes 100%. Jos tykkää linnassa istua ja pelätä että joku tukee tappamaan perheesi, siitä vaan!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuka tekee duunia alle kahden tonnin kk? Ja toiseksi pelle, ammattirikollisen duuni on helv...n rasittavaa ja kuluttavaa ja kiinnijäämisriski on lähes 100%. Jos tykkää linnassa istua ja pelätä että joku tukee tappamaan perheesi, siitä vaan!

    Kiinnijäämisriski olematon. Kuka tulee tappaan perheen. Hallitus vai😂😂


  • Hanki kepun jäsenkortti ja rupean viljelijäksi, eu tutet tekee sut miljonääriksi.

   • Kyllä, kavihuonekannabis on tuottavaa puuhaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä, kavihuonekannabis on tuottavaa puuhaa.

    Fuokraa oma peltofläntti ja kasvata omat tupakit ja saunaviinat. Osta isompi korjuupuimuri ja tulee isompia sikareita.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   690
   14876
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   126
   2313
  3. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1522
  4. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   67
   1508
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1290