Vähään aikaan ole rakkautta

Anonyymi

Ei ole tapahtunut hetkeen, että olisin lähettänyt rakkautta sulle nainen. Mutta kun taas rupeaa kuumottamaan, niin lähetän sulle oikein suuren määrän rakkautta, että sulla on hyvä olla. Mulle se on tärkeää. Jotenkin tunnen sen, että tarvitset hellyyttä ja sydäntä lämmittävää rakkautta. Ja paljon.

Jaksa hyvin, ja muista hymyillä kun tavataan.

11

216

  Vastaukset

  • Tarvin rakkautta häneltä vahvalta mieheltä.

  • Kiitos ihana mies! Hymyillään kun tavataan ❤

  • Minulle tämä tuskin on, mutta totuus on se etten halua edes halata ketään. Pitää olla kiinnostuksen tunteita ensin tai on jo entuudestaantuttu, ennen kuin minä halaan ketään.

   • Mutta silti olet halaillut?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mutta silti olet halaillut?

    En ole halannut moneen vuoteen muita kuin sellaisia ihmisiä, jotka olen tuntenut kymmenien vuosien takaa.


  • En mä jaksa tommosta tekorakkautta, että se tunne tulee jonkun toisen lähettämänä. Ja mitä hyötyä on leijailla pilvissä, jos sitä ei voi osoittaa kellekään oikeasti. Eikä saa vastarakkautta.

  • tää kävis mullekin,oispa mulle :) se on totta,että tarvitsen rakkautta,niinkuin kaikki muutkin ja hellyyttä...paljon :)

  • Teletapiaa.
   Ja uudestaan!
   🤯

  • Rakkautta olen vaille. Minulta ei puutu äidinrakkautta, isänrakkautta, lapsen rakkautta äitiinsä, ja lähimmäisen rakkautta ystäviin ja muihin läheisiin. Noita en ole vaille.

   Naisen ja miehen välinen rakkaus, keskinäinen tuki, läheisyys, kosketus, rakastelu, asioiden jakaminen, intimiteetti ja silmiin katsominen, molemman puolisen syvät tunteet ja välittäminen. Niistä huudan tyhjyyttä, vaikka parisuhteessa olenkin vuosia ollut. Kun rakastuin (suunnittelematta) kohtasin hyvin konkreettisesti tuon vajeen itsessäni. Huomasin, että parisuhteeni on ollut tyhjempi kuin luulin.

   En tiedä miksi, mutta tänään olo on tuntunut jotenkin lämpimältä ja turvalliselta. Sisäinen rauha. Ehkä jonkun tuntemattoman rakkauslähetys tihkuu myös matkalla meille muillekin. 😉 Häneltä en enää ”lähetyksiä” odota saavani, vaikka lämpöä hänestä vaistoankin.

   En tiedä mihin elämä johtaa, mutta muutosta ei voi enää välttää enkä edes haluaisi. S

  • Ei kenellekkään tule hyvä olo virtuaalirakkaudesta. Kuvitteletko olevasi hyväntekijä?

   • Ehkäpä tuo huijaa itseään, itsekusetus tuli aloituksesta vahvimmin mieleen.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   2573
  2. Surullinen totuus Martinan hääepisodista

   Eikö nää Martinaa puolustavat tyypit tajua miten surullinen tää koko hääepisodi oli? Martina tuli paikalla ihan vääränlaisessa asussa tissejään esitel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   118
   980