Kaupungintalolle mitaleja

Anonyymi

Siellä on kaupungintalolla naiset porukalle hakeneet toisilleen mitaleja. Mitähän erikoista vaikka siviststoimenjohtaja tai tämä suojavärisiä asuttava blondi on saanut aikaan että pitää mitallilla palkita?

12

388

Vastaukset

 • Prkele ja kaupunki siis veronmaksajat maksavat nuille turhakkeille nuo prenikat. Eiköhän nuillekin rahoille olisi muuta käyttöä ja toivotavasti joku tietää paljonko ne maksoi ja laittaa tänne hinnan näkyviin.

 • En ole koskaan kuullut kenenkään puhuvan mitään hyvää sivistystoimenjohtajasta. En alaisten, hallintohenkilöiden enkä veronmaksajien. -Olet heikoin lenkki, hyvästi!

 • Jos ne saa hyvän mielen kiiltävistä esineistä ja siitä että näkevät nimensä lehdessä. Mikäli vuosia viihtyy tuollaisessa tuottamattomassa ja vastuuttomissa tehtävissä melko pienellä palkalla on pieni mitali halpa korvaus hukatusta työurasta.

 • Palkitaanko nyt ne jotka koko ajan julkisesti hakevat muihin paikkakuntiin samoihin virkoihin samoille tai paremmille ansioille? Vai tarkoitetaanko ihmisiä jotka tilasivat esim. 50,000 Euron esikonsultoinnin kaupungin veronmaksajien rahoilla kuinka Lestijoen keskusta porrastetaan maisemointikivillä ja suihkulähteillä ettei edes soutuveneellä pääsisi keskustan kilometrin joenpätkää kantamatta välillä kanoottiaan tai soutuvenettään maita pitkin? Muutenkin moinen tekotekeminen ja turhien konsulttien palkkaus ärsyttää, varmasti eniten keskustan rantatonttien omistajia, joilta ei kysytty mitään ennen konsultoinnin tilausta. Keskustan rantatonttien omistajat olivat järkyttyneitä ja kaikki sitä vastaan. Raimo Märsylä SDP oli vielä työelämässä mutta puku päällä kuunteli esityksen ja sanoi: ”olen kateellinen teille rantatonttien omistajille kun saatte niin upean keinotekoisen kosken kaupungin rahoilla”. Hänellä itsellään on sukulaisten laidunmaalla, Riuttastentien Viljakkalassa , n. 2-3 km keskustasta upea länteen avautuva tontti joen leveällä kohdalla, kesämökki uudella puukiukaalla, kotagrilli, palju, laituri, jne. Tosi paratiisi, kaiuttimet saunassakin, sähköt, televisiot, jääkaapit, keittiöt, jne. Hänen pikkuväki viihtyykin siellä hyvin. Sekään ei yllättänyt että kunnan ylimpiä naispamppuja tilasi turhan konsultoinnin tyttärensä ja miehensä yritykseltä ja oli jo järjestämässä tyttärelleen hyväpalkkaisen viran. ?

  Kannuksen ensimmäisen kunnanjohtajan, Pelto Niilolan, sanoin siteeraten: ”hämmennys, sekaannus, syyllisten palkitseminen ja syyttömien rankaiseminen! ”.

  • No, tuo Raimon komentti kyllä taisi olla hänen tyypillistä hirteishuumoriaan. Ja kyllähän näille turhille suunnitelmille on täytynyt löytyä ennemmistön tuki siellä päätöksiä tehtäessä, ei niistä yhtä henkilöä voi syyllistää.
   Lasten liittäminen näihin kommenteihin on asiatonta ja ala-arvoista.


 • Ei ne kovin pieniä fyysisesti ole mutta henkisesti Raimon pikkuväki.

 • Muutenkin tänne kirjoittaa ne joilla on päivät aikaa surffailla näillä typerillä sivuilla, joilla saa surutta haukkua ja kadehtia anonyyminä muita ihmisiä. Yleensä kannattais ottaa selvää asioista ennenkuin tänne kirjoittaa! Harrastushan tämä on jos ei muuta jaksa ja käyhän tämä työstäkin jos ei muuta jaksa.

 • Juuri näin jos ei muuta pikkuväki jaksa.

 • Eivät ainakaan kovin julkisesti kehanneet meijän rahoilla ostettuja helyjä näytellä. Häpiävät jo tietysti ihtekkin ja luulevat että unehtuu mutta kahtotaan ja pannahan nimet näkyhyn.

 • Mula olis tukinnot,mut en halua rikastuttaa kapitalisteja kuten Nalle Walroos. Hupanu nukkuu iliman herätys kelloo ku sossu,työkkäri, ja asumistuki maksaa kaiken.just pelailin yhen pelin loppuun ja nyt ja sit alan kattoon 3 kautta yhtä sarjaa jonka imutin netist. Kinkku uunis hupanen vetää 16 kg yksi. Elämä mallillaan ku kukaa ei häirihe ja silti jää rahaa fat biket ja 3-4 kertaa viikos käyn Menomono. Sielä syön ja juon hyvi ja Lyyli grilliltä Isoäidin erikoine mukaa leviää. Homot vaa töitä tekee. Alan just kattoon uutta sarjaa. Kypsykää töihinne käteiset

  • Pimiänä vois ajaa serkun raktoria että saa samaa aikaa kaikkituet.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  43
  1160
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  604
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  30
  469