orpoko kaunista katsottavaa

Anonyymi

kyl on orpo tyytyväisen näköinen kun työväen etujen ajajaa potkitaan ihmetyttää vahingon iloinen virne naamallaan aikamoista käytöstä ja tyhmyyttä poliitikolta jonka luulisi olevan kansan edustajalta sarjassamme törkeää.Näinkö meidän kansalaisten etujen vartijat toimii että ei hyvältä näytä

5

95

Vastaukset

  • Virnistys katoaa Orpon naamasta kun Sanna Marin on aloittanut pääministerinä, eniten minua tosin naurattavat persujen ilmeet jo etukäteen.

    • Kannattaakin nyt sitten katsella persujen ilmeitä ja nauraa, ennenkuin se hymy todellakin hyyyytyyy!


  • Oikeassa olet, se persujen hymy on jo hyytynyt.

  • kyllä sippiläkin katsoi pääministeriä alta kulmiensa kyllä minä näytän mitä minä saan aikaan osaan kaataa hallituksia pääministeri ei kuitenkaan tarvinnut lentokone episodia lähteäkseen

  • Taitaa Sanna Marinilla olla ylivoimainen tehtävä saada demarit nousuun, sillä tänään julkistettu kannatusmittaus näyttää selvää alamäkeä eikä Postin tapaus tähän ehtinyt vielä vaikuttaa. Orpon ilme tuskin hyytyy, sillä oppositiossa on nyt hyvä olla. Halla-ahokin totesi aamulla tv:ssä että he ovat muuttaneet suuntaansa ja tuloksia on syntynyt. Selvä johtopaikka 24,3 % oli viime kyselyssä.

    Persuilla on helpompaa, sillä esim. Hakkarainen on Brysselissä eikä ole kotimaassa uusia "uutisia" saamassa aikaan. Teuvolla pitää niin kiirettä, että vaalirahoituksen selvitykset jäivät tekemättä, mutta sen ehtii tehdä sitten joskus..

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.