Onko Suomi24-sähköposti muuttumassa maksulliseksi 2020 ?

jaanairmeli

Kuulin että Suomi 24.fi sähköposti olisi muuttumassa maksulliseksi ensi vuoden ( 2020 ) alussa ? Pitääkö paikkanasa ?

5

86

Vastaukset

 • Oikeammin sanottuna Suomi24 lopettaa sähköpostipalvelunsa ja on myynyt sähköpostin asiakkaansa ulkoiselle saksalaiselle toimijalle, jolla sitten jatkossa voit jatkaa sähköpostisi käyttöä maksullisena.

  Jos et tee mitään, sähköpostitilisi vaan lakkaa olemasta 20.1.2020, ei muutu maksulliseksi, ellet tee maksusopimusta tämän saksalaisen yrityksen kanssa.

  • Se on jo 10.1.2020 kun sähköpostisi voi lentää pihalle, jollet ota sitä koodia mikä sinulle tuli ja ilmoita ottavasi mailbox.org postia käyttöösi. Sen jäkeen suomi24:n sähköpostiosoite toimii vielä 3 kk.

   Vanhojen postien talletus omalle koneelle on nyt todistettu toimivan, toimii Mozilla Thunderbird sähköpostiohjelmalla. Se pitää asentaa omalle koneellesi, laittaa sen asetukset kuntoon.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Se on jo 10.1.2020 kun sähköpostisi voi lentää pihalle, jollet ota sitä koodia mikä sinulle tuli ja ilmoita ottavasi mailbox.org postia käyttöösi. Sen jäkeen suomi24:n sähköpostiosoite toimii vielä 3 kk.

   Vanhojen postien talletus omalle koneelle on nyt todistettu toimivan, toimii Mozilla Thunderbird sähköpostiohjelmalla. Se pitää asentaa omalle koneellesi, laittaa sen asetukset kuntoon.

   Siihen ei mitään museohjelmaa tarvita! https://keskustelu.suomi24.fi/t/16120572/suomi24-sahkoposti-uudistuu-ja-siirtyy-uudelle-palveluntarjoajalle#comment-99710003


 • Onko jonkun elämä Suomi24 sähköpostin varassa? Jos on niin varmasti kaikki muutkin elämän osa-alueet hakusessa.

  • Kieltämättä kun mietitään että parempia ilmaisia on ollut olemassa jo vuodesta 2007 ja ovat olemassa vielä tänäkin päivänä Gmail, Hotmail). Eli jo silloin olisi voinut siirtyä käyttämään näitä mutta ei niin ei..


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1350
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  90
  975
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  23
  536
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  443
 5. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  43
  414