Ahdistus/ADHD/Paniikkihäiriö

Anonyymi

Morjesta, kyselisin semmosta asiaa että mitä kaikkia lääkkeitä teillä on käytetty otsikon mukaisissa häiriöissä?

Ite alotan listan ja turhautumisen näihin saatanan SSRI helvetteihin joita en enää syö ollenkaan

- Ketipinor
- Venlaflaxin
- Voxra
- Sertalin
- Escitalopram
- Mirtazapin
- Lamotrigin ( En suostu syömään kattelin haittavaikutuksia)

Tuntuu että lääkärit ei ollenkaan kuuntele mitä niille sanoo tahtoo vain antaa lisää tuommoisia myrkkyjä, olen ajatellut vaihtaa lääkäriä johonkin ammatti taitosempaan vai pitääköhän suoraan mennä yksityiselle?

Toivottavasti tämä aiheuttaa keskustelua/kokemuksia kyseistä lääkkeistä

7

<50

Vastaukset

 • Eniten myös kanssa ihmetyttää se että pidetään rauhoittavia todella vaarallisena, noissa lääkkeissä mitä tossa listassa on ihan uskomattomia mahdollisia sivuvaikutksia sydänkohtauksesta, hengenvaaralliseen ihottumaan sun muuta paskaa. Alkaa jo usko hiipua koko toimintaan.

  • Minkälaisia myrkkyjä olet valmis syömään?


 • Mikä on aloituksesi pointti? Olet saanut vääriä lääkkeitä? Kritisoit ylipäätään sitä, että lääkkeitä tuputetaan ahkerasti? Miksi lääkärisi ei mahdollisesti ole ammattitaitoinen?

  • Samaa minäkin ihmettelen, joten mitä aloittaja lääkärin odottaa tekevän?


 • Peruskonstit on voimakkaita ja toimivia. Kokeile ensin vaihtaa kahvinjuonti teehen. Minulla se vähentää ahdistusoireita jopa 60%. Verenpaine nousee minulla kun juon kahvia, mutta sen huomaa vain esim. töissä, tai jos on muuten syystä tai toisesta jännittäviä/innostavia tilanteita. Kaikkea jännittymistä/virittymistä ei pidä missään tapauksessa tulkita uhasta johtuvaksi, vaan samaa jännitystä kuin esiintyessä yleisölle, voi tuntea myös jos on vaikka lähdössä ajamaan vasta ostamalla autolla, tai uuteen työpaikkaan/kouluun. Uudet mahdollisuudet innostavat ja keho virittyy nostaen suorituskykytasoa. Kun ei käytä stimulantteja kuten kahvi ja tupakka, olo on tosi tasainen, eikä aivot tulkitse verenpaineen ja adrenaliinin nousua sotatantereella vaarojen keskellä olemiseksi, ja pahenna tilannetta laittamalla stressihormoneja verenkiertoon. Jos juon kaksi aamukavia ja käytän esim. voimakasta nuuskaa, tulee erittäin jännittynyt olo. Hetkellinen verenpaineen nousu on yhteydessä ahdistuskohtauksiin. Myös ruokailun jälkeen, kun keho alkaa sulattaa ruokaa, minulla tulee usein voimakasta ahdistusta töissä ollessa. Kehon järjestelmissä on eroja eri ihmisillä. Niiden kanssa on vain elettävä. Ennaltaehkäisy on ykkönen.

  • Olet oikeassa siinä, kun sanot etteivät kaikki reagoi samalla lailla esim. kahvin vaikutukseen kehossa. Itseäni rauhallinen kahvihetki rauhoittaa kiireisen päivän keskellä.


 • Paniikkihäiriöt hoituu kätevästi homoepatialla jos vain homeopaatti osaa asiansa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1217
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  909
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  22
  470
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  425