Suomen uskovaisin piispa on kuollut

Anonyymi

Olavi Rimpiläinen on kuollut.
Oli aikanaan Suomen uskovaisin piispa.
Mutta ei tainnut taivaaseen päästä. Ei tehnyt parannusta VL- uskoon, eikä hänestä täten jäänyt todistusta seurakunnalle.

Kantsii tehhä se parannus äkkiä ja ainakin heti, jos mielii päästä taivaaseen!

15

157

Vastaukset

 • Tarvitseeko terve parannusta?

 • Oli varmaan uskovaisin, sinä aikana.
  Muita Piispoja ei ollut nimittäin SINÄ AIKANA.
  Oli kuitenkin fiksu kaveri, ei höösännyt juuri lestoille.

 • Missä Raamatussa lukee; - jäädä todistus seurakunnalle?
  Se on niitä vl sopelijuttuja.

  • Seurakunta on vellujen ylin Jumala


  • No ei siellä ehken just nuin lue. Mutta Jumalan antamin valtuutuksin ja ymmärryksin meille on seljennyt asioiden laidan olevan nuin.
   Jumala on antanut meidän ymmärtää senkin, että Onania veti aikoinaan kätteen. Ei sitä raamatusa ihan nuin sanota, mutta siinäkin Jumala on avannu sannaansa, ja olemme saaneet ymmärtää, että ihan se on sellasta peruskätteenvetoa, jotenka syntiä teki.

   Pittää vaan luottaa siihen, mitä puhujaveljet seuroissa sannoo.


 • Olavi Rimpiläinen oli nöyrä ja Kristususkoinen ja keskeinen piispa.

  Ei ollut merkkiäkään hengellisestä ylpeydestä kuten SRK-valtakunnan useimmilla asukeilla, jotka opettavat jo pikkulapsensakin halveksimaan ja tuomitsemaan (ja tekemään syntiä) muita.

  Oli Raamatun Sanan vartiomies. Rauha hänen muistolleen.

 • R. I. P. Respect!

 • Katsoin Simo Peuran saarnan ja totesin
  että kaikki piispat eivät ole langenneet.
  Jumalan luokse vie suora tie ja se näkyy
  ihmisestä ,kun hän on oikealla tiellä.

  • Vain vanhoillislestaadiolaiset piispat pääsevät taivaaseen


 • >> uskovaisin <<

  Valitettavasti raamattu ei opeta, että se, joka on "uskovaisin", pääsee taivaaseen, vaan se, joka uskoo Jeesukseen niin kuin raamattu opettaa.

  Uskovaisuutta on monenlaista.

 • Keijo Nissilällä oli 10.12.2019 Kalevassa hyvä kirjoitus Olavi Rimpiläisen muistoksi.

  Hieman jäi epäselväksi hyväksyykö Keijo veli naispappeuden !?

  Aikoinaan nykyinen Oulun tuomiorovasti teki ns. väitöskirjan naispappien tilanteesta Oulun hiippakunnassa ja oli suora hyökkäys Olavia vastaan ja väitöstilaisuudessa seuraaja piispa pönötti etupenkissä kun häntä samalla kehuttiin.

  Nyt tämä ns. rovasti ajaa homovihkimyksiä ja aikoo vihkiä itsekin kun kirkolliskokous sen salliin.

  Kuunteli virtuaalikirkosta hänen tuomiosunnuntain saarnansa, mutta ei varoitellut ketään helvettiin joutumisesta.. ainoa viittaus oli että hän ei tiedä kumpaan porukkaa hänet ohjataan.

  Kati Niemelä teki n. 15 vuotta sitten tutkimuksen nais- ja miespappien osalta ketkä heistä silloin olisi sitä että homot ja lesbot pitäisi vihkiä kirkossa ja noin 20 % miespapeista ja 60 % naispapeista vastasivat myöntävästi.

  Mistähän se käärme kirkkoon luikertelikaan !!

  • Kristuksen seuraajat joutuvat vainon kohteeksi.

   Monet yrittävät taiteilla kahdella tiellä ottamatta kantaa Kristuksen puolesta ja ovat jo joutuneet haaksirikkoon.
   Mammona on vl-liikeessä monia puhujia myöten niin makoisaa että ei edes odoteta Kristuksen paluuta vaan nautitaan maailman helumasta.


  • Jonkun Raamatun tulkinnan mukaan "käärme luikerteli" jo siinä, kun tuli kaksi eri sukupuolta, nainen ja mies. Aatami oli alkujaan sukupuoleton eli anrdogyyni. Erottamisen mieheen ja naiseen käärme houkutteli ihmisen heikompaa osaa, Eevaa. "Kristuksessa" mies ja nainen ovat taas yhtä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jonkun Raamatun tulkinnan mukaan "käärme luikerteli" jo siinä, kun tuli kaksi eri sukupuolta, nainen ja mies. Aatami oli alkujaan sukupuoleton eli anrdogyyni. Erottamisen mieheen ja naiseen käärme houkutteli ihmisen heikompaa osaa, Eevaa. "Kristuksessa" mies ja nainen ovat taas yhtä.

   Androgyyni
   .."Joissakin myyteissä selitetään, että maailman luomisen aikaan oli yksi alkuihminen, joka myöhemmin jakaantui kahdeksi, toisiaan täydentäväksi puoliskoksi. Niinpä Raamatun Aatami kuvataan lähinnä androgyyniseksi, kunnes Eeva erotettiin hänen kumppanikseen.

   Suurempana kokonaisuutena nämä liittyvät käsitykseen olevaisuuden dualistisuudesta, jossa asioilla on vastakohtaparinsa. Kyse ei ole pelkästään seksuaalisuudesta. Monissa Aasian myyteissä nämä vastakohtaparit saavuttavat yhteen sulautuessaan jumalallisen tason. Keskiajan alkemistit ajattelivat kahta alkuelementtiä (Sulphur ja Mercurius, palava ja nestemäinen).

   Androgyyni ilmaiseekin monissa myyteissä ykseyttä, joka on aikaisemmin menetetty ja saatu takaisin ja josta vastakohtaisuus on poistunut."(wikipedia).


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.