Kiitos paluulennolla gambiasta auttajalle koneessa

Anonyymi

Kiitos vierustoveri nuori nainen, joka istuit paluulennolla vieressäni. Annoit minulle ikkunapaikan ja autoit minua paljon. Olin se viisikymppinen kovin kuumeinen nainen, joka yski , houraili ja oli todella pahassa flunssassa ja kädetkin olivat paketissa. Voin nyt hyvin ja toivotan sinulle kaikkea hyvää elämääsi ja hyvää joulua ja kiitos.

5

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletko jo tutkinut alapääsi.

      • Anonyymi

        En ollut mustan makkaran perässä, ihan vain aurinkolomalla.


    • Anonyymi

      Tollaisessa kunnossa ei saa matkustaa, lentoyhtiö ei saa missään nimessä päästää lennolle jos olit kuvailemassasi kunnossa.
      Mikäli lentosi oli Suomesta / Suomeen, niin ainoa vaihtoehto on entinen Thomas Cook Airlines, nykyinen Sun Class Airlines.
      Viimeistään miehistön olisi pitänyt evätä pääsysi lennolle.
      Syyt ovat, voit sairastua pahemmin lentomatkan aikana, sekä olet riskitekijä tartuttamaan muita matkustajia ja miehitöä.
      Ko, lentoyhtiön henkilökunta on palkattu Suomessa surullisen kuuluisan pa@ka firman Airpron kautta, joten mitäpä voi olettaa, ei ainakaan ammattitaitoista henkilökuntaa joka olisi osannut toimia tässäkin tilanteessa.

      • Anonyymi

        Sairastuin koneessa, olin terve vielä lentoon lähtiessä. Tiedän kyllä mistä puhut. Ja aika kipeää ja kuumeista porukkaa oli koneessa muitakin. Mutta edelleen, oireet tulivat rakuuna vasta koneessa korkeuksissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sairastuin koneessa, olin terve vielä lentoon lähtiessä. Tiedän kyllä mistä puhut. Ja aika kipeää ja kuumeista porukkaa oli koneessa muitakin. Mutta edelleen, oireet tulivat rakuuna vasta koneessa korkeuksissa.

        Siis sairastunut jatkaa vielä, flunssa oireet, lähinnä korkea kuume tuli akuutisti jo koneen lentovaiheessa. En tietenkään lähtisi sairaana liikenteeseen, joten kommentoijan huoli on aiheellista. Hotellissa missä oli, oli koko ajan eri asteista hengitystieinfektiota, matkoilla ne tarttuvat vielä erityisen helposti, koska ihmisen vastustuskyky laskee noin 6 viikon ajaksi ja sairastuu helposti. Mä en yleensä sairastele, koska olen vuosia viettänyt aikaa erittäin alkeellisissa maissa, missä luulisi karaistuvan mille vaan, mutta nyt kävi paska nakki. Mulla oli muuten maski naamalla suurimman osan aikaa koneessa, kunnes ne loppui. Suosittelen kaikille maskeja koneeseen jo sen takia, koska jotkut laittavat vielä voimakkaita hajuvesiä koneeseen ja se vasta vaarallista allergikoille onkin. Ja en puolustele, mutta koneessa on aina mahdollisesti vaarallisia taudinkantajia, onneksi mulla vain ilkeä flunssa. Tämän takia niitä maskeja suosittelen, suojaava edes vähän. Hyvää jatkoa ja joulua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe