Kelkkasafaria

Anonyymi

Jahka lumi pysyy maassa järjestääkö mikään kukaan taho kelkkasafareita Ilomantsissa.. Onko koskaan tämmöistä toimintaa ollut?

1

109

Vastaukset

 • Kyllä on yksityisiä safareita koko ajan. Talvikelit on lämpenemisen vuoksi ongelmallisia ja asiaa ei auta kun tiet on yritetty johonkin kuntoon saada niin joku/jotkut joilla on joutavaa aikaa sotkevat moottorikelkoilla penkasta toiseen niin että vaikea on tietä siinä hahmottaa. Lisätäydennyksenä ovat kotitarvelinkoajat joilla ei riitä älli hoitamaan hommaa niin että ei pudoteta sitä mälliä keskelle juuri aurattua tietä.
  On tietysti järkeviäkin auraajia joilla on ajatus mukana töissä. Ei ole henkiöautolla kovin mukava törmätä yllättäen isoihin möykkyihin kelkkojen ja lingon jäljiltä ja väistää jos ehtii.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  45
  1237
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  635
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  508