Narsismin kirjo

Anonyymi

Iltasanomien hyvä olo osiossa on mielenkiintoinen juttu. Narsismin kaltainen käyttäytymishäiriö FOBO. Oireina se ettei saa esimerkiksi sovittua menoja vaan ns. ne roikkuu odottamassa vastausta ja hermostuttaa siten muita. Voi olla myös vaikeuttaa tehdä päätöksiä. Henkilö voi myös jyrätä ilman syytä neuvottelutilanteessa ottamatta muita huomioon.

Kaverilla on näitä piirteitä. Hän jäi eläkkeelle. Oletin ,että yhteisen ajan sopiminen helpottuisi kun työ ei ole tiellä. Hän vaatii että minä aina joustan. Hän ei koskaan kysy milloin minulle aika sopii. Itse olen työelämässä.

Joudun itse joskus roikuttamaan menoja. Menoja minä en roikuta ellei ole pakko. Juhlakutsuihin on pakko vastata ehdollisena jos ei ole vielä tullut työvuorolistaa sille ajanjaksolle. Minulla on paljon viikonlopputyötä. Työt menee aina huvitusten ohi.

0

62

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

    Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
    Kotimaiset julkkisjuorut
    690
    14905
   2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

    Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
    Maailman menoa
    126
    2313
   3. Martina bailaamassa. Taas.

    Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
    Kotimaiset julkkisjuorut
    115
    1527
   4. Kotisiivous vähintään 40e/h

    Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
    Maailman menoa
    67
    1518
   5. Upea kämppä!

    Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
    Kotimaiset julkkisjuorut
    103
    1291