Narsismin kirjo

Anonyymi

Iltasanomien hyvä olo osiossa on mielenkiintoinen juttu. Narsismin kaltainen käyttäytymishäiriö FOBO. Oireina se ettei saa esimerkiksi sovittua menoja vaan ns. ne roikkuu odottamassa vastausta ja hermostuttaa siten muita. Voi olla myös vaikeuttaa tehdä päätöksiä. Henkilö voi myös jyrätä ilman syytä neuvottelutilanteessa ottamatta muita huomioon.

Kaverilla on näitä piirteitä. Hän jäi eläkkeelle. Oletin ,että yhteisen ajan sopiminen helpottuisi kun työ ei ole tiellä. Hän vaatii että minä aina joustan. Hän ei koskaan kysy milloin minulle aika sopii. Itse olen työelämässä.

Joudun itse joskus roikuttamaan menoja. Menoja minä en roikuta ellei ole pakko. Juhlakutsuihin on pakko vastata ehdollisena jos ei ole vielä tullut työvuorolistaa sille ajanjaksolle. Minulla on paljon viikonlopputyötä. Työt menee aina huvitusten ohi.

0

<50

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työssäkäyvien köyhyys

   oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
   Maailman menoa
   200
   4314
  2. Eerikäisen postaukset

   Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
   30
   1583
  3. Tulipolttaaa...

   Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
   Haapavesi
   28
   523
  4. Autogallup

   Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
   Ikävä
   69
   479