Sataa ropisee ja Astral tv paasaa

Anonyymi

Taisin torkahtaa pujahdettuani vielä sängyn lämpöön. Havahduin ylienergiseen naisääneen, joka vakuutteli r-kirjainta painottaen, niin että oli noustava äkkiä vaihtamaan kanavaa :D
'Miten voikaan kova ja tahallinen painoitus olla häiritsevvä ? Varmaan ei puhuja itse sitä tiedosta, enkä ole varmaa jos itsekään, ilman unen hellimää herkyyttäni.

Joskus ihmettelen miten hyväksyvästi nuo Astral medioille soittajat, ottavat vastaan kaikki puhdistukset ja kolotusten haut soittajab energiaruumiista. Höh, joskus olen jäänyt kuuntelemaan, mutta yllättävän moni kiittää kauniisti ja kokee kai saaneensa avun.

Olen saanut hillittyä haluni soittaa ja sanoa etten usko pätkääkään, mutta kun en tiedä mitä uskoa, niin annan olla, olkoon !
Hyvät huomenet tähän lauantaiaamuun!

0

<50

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 50
   1350
  2. Ota vielä kerran yhteyttä

   Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
   Ikävä
   90
   975
  3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

   Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
   23
   536
  4. Vieläkin on taikaa...

   Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
   Ikävä
   63
   443
  5. Miksi ihailet häntä?

   Onko jotenkin erityinen?
   Ikävä
   43
   414