Elisa saunalahti, norpasta rahat pois?

Anonyymi

Elisan norppa on etukäteen maksettava sopimusliittymä, Vähän kuin prepaid mutta nron voi siirtää ja siitä tehdään sopimus kuten yl. normiliittymästä.

Ongela se kun ko. norppakortilla on paljon rahaa ja se vanhenee kohta. En käytä korttia kun muun firman soppari menossa rajattomineen. Silloin kun tuomn otin oli rajattomat kallita. Nyt ei. Siksi en norppaa käytä.

Mutta se kysymys. Kuinka rahat pois vaikka lahjakortiksi tai muuten? Yritin opiskella mutta tuntu olevan vaikeaa aja aina maksu menisi pankikitililtä. En minä sitä sieltä halua maksaa. haluan käyttää kortin tyhjäksi, että saldoksi tulisi edes lähes nolla tms.

On olemassa jotain Emobiilimaksua sun muuta mutta ne toimii vain jossain ihmeen google playssä? En minä sellasia hilpehöörejä halua ostaa...

Mutta johkin nuo rahat saatava kulutettua ennekuin kortti 2 kuukauden päästä vanhenee. Joku lahjakortti tai muu "lompakko" mallin juttu millä ne voi käyttää vaikka makkaraan ja leipään.

Kiitän apua antaneita jo etukäteen! Vitsailevat voivat painua h...tihin! Näsäviisaat kommenttinne ei kiinnosta! Avuntarve todellinen eikä mikään provo tms.

Ja huom! Olen kysynyt jo elisalta. Rahoja EI SIIRRETÄ kortilta minnekään heidän toimestaan...

1

<50

Vastaukset

 • Jos luulet, että Norppa-kortilla olevaa rahaa voi käyttää mihinkään muuhun kuin Saunalahden liittymän kk-maksuihin niin olet väärässä. Ei sitä rahaa sieltä kortilta pois saa tai käytettyä siihen leipään ja makkaraan - kyllä nyt aikuisen miehen pitäisi sen verran jo tajuta.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  45
  1219
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  628
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  498