Rotax sarja 2020

Anonyymi

Mites on rotax sarjan laita 2020? Aika hiljaista on pidellyt. Vieläkö sarjaa ajetaan kun viime vuonna oli vaan se alle 40 autoa 7 luokassa niin tuskin kovin kannattavaa enää on.

7

314

  Vastaukset

  • tiki tekeekin rakkaudesta lajiin...eikä rakkaudesta rahaan, kuten eräs toinen sarja...

  • Nyt nopeasti numero varausta tekemään, niin on kohtuu helppo tuuletella netissä kun meidän lapsi on Rotax mestari.. 😀 Muissa sarjoissa kun on enemmän ja tasokkaampia kuskeja. Esim. Ok puolella ei kärkipäässä 3nipussa paljon Rotax mestareita (3nippua Rotax luokissa)näkynyt. Toki Rotaxissa on jo niin vähän osallistujia ettei niistä enään oppia saa ainakaan ryhmässä ajamiseen..

   • :D :D Parhaat ei aja ryhmässä, vaan ihan itekseen kärjessä


   • Anonyymi kirjoitti:

    :D :D Parhaat ei aja ryhmässä, vaan ihan itekseen kärjessä

    Ja Suomessa on kuka tälläinen kuski? Se jolla kotelo voisi tuon kestää tai olisi muuten niin hyvä. No Valtanen ehkä hiukan jo iäkkäämpänä kuskina. Kertokaa toki kuka ok luokissa ajelee yksin kärjessä aina? Herra T ehkä okj:ssa mut sit kun maailmalla jää muiden taakse kasetti leviää ihan heti. Eräs Ax.. ajaa hyvin yksin, mut kun on edessä muita ei onnistu laisinkaan. Muut sit ajelee enemmän tai vähemmän nipussa Suomen kisoissa ja silloin sitä treeniä siihen tarvitaan.


   • sä oot iha kujalla kommenttiesi kanssa! Eikö OK:n SM 2019 kärki juurikin kaikki ole ajaneet myös Rotax:ssa hyvin? Valtanen, Saarniala (Rotax Grand Final voittaja 2019) ja Pirttilahti silläkin paljon kokemusta Rotax:sta.


  • Rotax on hyvä lisäluokka kuskille, ainoaksi luokaksi kuskille tätä on vaikea suositella. Kuskeja on todennäköisesti taas tulevana vuotena 5-8 /luokka, ei siinä kuski paljoa kehity. Ja totta tosiaan Rotax voittajat ei ole muiden sarjojen kärkikahinoisssa mukana, mistä sitten johtuu. Moottori on hyvä samoin renkaat, järjestäjä tekee tai on tehnyt virheitä, niin ei sinne kovin moni lähde. Kuten tuossa todettiin, saa sitten tuuletella palkintopallilla näiden muutaman kuskin joukossa.

  • Uudet ikäluokat tulee ja sarja nousee taas. Xsarjaa jää ajamaan riidankylväjät ja uskovaiset

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   3669
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   2044