Poika haukku laudaks pepun kohdalta ja mulla on jo "Binge Eating Disorder"

Anonyymi

Vittu että syö omatuntoo. Mun vaikee syödä enemmän jos en bingee koska vaikee vaivautua syömään useita kertoja ja semmoi "välipala" ruoka ei maistu hyvältä, leivät sun muut siis. Ja en tykkää myöskää treenaa, kyykyt vaan ei tunnu kivalta, Joskus hölkkään paikkoihin tai en tiiä.

Vittu et tekis mieli mennä takas viime vuoteen jolloin ei ollut näit kriisejä ja vaan pystyin olee ja leikkii poikien kaa vetää niiden housuja pöksyy leikil mut nyt... yhtäkkii vaa koko itsevarmuus ihan päin helevettii.. ja jotenkin neuroottista vaa mun ajattelu. Samaistuuks kukaa?

Rehellisesti eniten pelottaa et alotan lintsaa silti koulust. Sattuu vaa jotenkin meno

2

<50

  Vastaukset

  • En siis mennyt tänään kouluun. Mut tää välttely vaa pahentaa tilanneta koska nyt rupeen ajattelee sen pojan ajatuksii (on samal luokal) et mitä se ajattelee et oon poissa koulusta sen kommentin jälkee... Ja sit varmaa vaa extra vaikeeta mennä kouluun huome. Pahentaa vaa tilannetta välttely

  • Hei, eletään illuusiomaailmassa ja sitä se on ollut kautta vuosituhansien.Nuoret niin pojat kuin tytötkin aivopestään nuoresta lähtien millainen pitäisi olla.Ulkoapäin bisnesmaailma mainonnan kautta luo mielikuvaa millainen tulee olla.

   Pojat, tytöt, naiset ja miehet sen kautta mitä näkevät, kuulevat, lukevat aivopestään heidän huomaamattaan ja muovataan heidän mielikuvaansa millainen ihmisen pitäisi olla missäkin iässä ja bisnes pyörii ja poikii.

   Vaatet-,jalkine-,seksi, kuntoväline-, hyvinvointituote-, kosmetiikka-, elektroniikka-, kauneuskirurgia ym. kehon muotoilu ym. bisnestoiminta suoltaa jatkuvasti mainontaa tuotteistaan.

   Monet julkisuuden henkilöt ym. esim.mallit, näyttelijät ovat kauneuskirurgisissa leikkauksissa käyneet .Heitä on muotoiltu ja täytetty täyteainein, takamusta, rintoja suurennettu,sääriä, vyötäröä muovattu ym. botoksia huuliin laitettu.

   Kaikki ihan luonnonlapsina ovat ihan erinäköisiä kuin feikkinaiset, joita on keinotekoisesti muovattu.Samoin erilaisin proteiinivalmistein kuntosalilla huhkimalla kasvatetaan pakaroita ym. pyritään muovaamaan vartaloa tämänajan mainonnan mukaiseksi.Kun salikäynnit loppuvat ja proteiinin syönti" muodot "häviää, joten pitää huhkia koko ajan.No, kuntosalibisnes ym. urheiluvaate, tuotebisnes pyörii. Sama meikkimaailmassa.Tytöt, naiset ovat ihan erinäköisiä ilman meikkiä.Moni ei kehtaa lähteä liikenteeseen ilman meikkiä kun on niin eri näköinen.

   Ole vain Jumalan luomana sellainen kuin olet ja yritä etsiä vähän fiksumpaa seuraa, jossa ei loukata muita. On suuri rikkaus ,että on paljon erilaisia ihmisiä .

   Poikaparat ovat tämän valheellisen aivopesun uhreja ja luulevat,että tyttöjen pitää olla sellaisia mitä mainonta esittää.Tässä samassa uhrin asemassa ovat monet aikuisetkin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   155
   13371
  2. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   285
   2896
  3. Suomussalmi mainittu!

   Missä lie ollut talo vuokrattuna? https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/233ee1c0-6c76-4074-9a39-2b128caf667a
   Suomussalmi
   29
   909