Poika haukku laudaks pepun kohdalta ja mulla on jo "Binge Eating Disorder"

Anonyymi

Vittu että syö omatuntoo. Mun vaikee syödä enemmän jos en bingee koska vaikee vaivautua syömään useita kertoja ja semmoi "välipala" ruoka ei maistu hyvältä, leivät sun muut siis. Ja en tykkää myöskää treenaa, kyykyt vaan ei tunnu kivalta, Joskus hölkkään paikkoihin tai en tiiä.

Vittu et tekis mieli mennä takas viime vuoteen jolloin ei ollut näit kriisejä ja vaan pystyin olee ja leikkii poikien kaa vetää niiden housuja pöksyy leikil mut nyt... yhtäkkii vaa koko itsevarmuus ihan päin helevettii.. ja jotenkin neuroottista vaa mun ajattelu. Samaistuuks kukaa?

Rehellisesti eniten pelottaa et alotan lintsaa silti koulust. Sattuu vaa jotenkin meno

2

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En siis mennyt tänään kouluun. Mut tää välttely vaa pahentaa tilanneta koska nyt rupeen ajattelee sen pojan ajatuksii (on samal luokal) et mitä se ajattelee et oon poissa koulusta sen kommentin jälkee... Ja sit varmaa vaa extra vaikeeta mennä kouluun huome. Pahentaa vaa tilannetta välttely

    • Anonyymi

      Hei, eletään illuusiomaailmassa ja sitä se on ollut kautta vuosituhansien.Nuoret niin pojat kuin tytötkin aivopestään nuoresta lähtien millainen pitäisi olla.Ulkoapäin bisnesmaailma mainonnan kautta luo mielikuvaa millainen tulee olla.

      Pojat, tytöt, naiset ja miehet sen kautta mitä näkevät, kuulevat, lukevat aivopestään heidän huomaamattaan ja muovataan heidän mielikuvaansa millainen ihmisen pitäisi olla missäkin iässä ja bisnes pyörii ja poikii.

      Vaatet-,jalkine-,seksi, kuntoväline-, hyvinvointituote-, kosmetiikka-, elektroniikka-, kauneuskirurgia ym. kehon muotoilu ym. bisnestoiminta suoltaa jatkuvasti mainontaa tuotteistaan.

      Monet julkisuuden henkilöt ym. esim.mallit, näyttelijät ovat kauneuskirurgisissa leikkauksissa käyneet .Heitä on muotoiltu ja täytetty täyteainein, takamusta, rintoja suurennettu,sääriä, vyötäröä muovattu ym. botoksia huuliin laitettu.

      Kaikki ihan luonnonlapsina ovat ihan erinäköisiä kuin feikkinaiset, joita on keinotekoisesti muovattu.Samoin erilaisin proteiinivalmistein kuntosalilla huhkimalla kasvatetaan pakaroita ym. pyritään muovaamaan vartaloa tämänajan mainonnan mukaiseksi.Kun salikäynnit loppuvat ja proteiinin syönti" muodot "häviää, joten pitää huhkia koko ajan.No, kuntosalibisnes ym. urheiluvaate, tuotebisnes pyörii. Sama meikkimaailmassa.Tytöt, naiset ovat ihan erinäköisiä ilman meikkiä.Moni ei kehtaa lähteä liikenteeseen ilman meikkiä kun on niin eri näköinen.

      Ole vain Jumalan luomana sellainen kuin olet ja yritä etsiä vähän fiksumpaa seuraa, jossa ei loukata muita. On suuri rikkaus ,että on paljon erilaisia ihmisiä .

      Poikaparat ovat tämän valheellisen aivopesun uhreja ja luulevat,että tyttöjen pitää olla sellaisia mitä mainonta esittää.Tässä samassa uhrin asemassa ovat monet aikuisetkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe