Kuluttajavirasto suomi-joukkokanne? TDI kohu

Anonyymi

151

214

  Vastaukset

  • Keskon mafiaa pelätää?

  • Pitäisi olla näyttöä vahingosta ja meillähän on viranomaiset jo todenneet ettei asiasta ole näyttöä.
   Eli ossss, olet jälleen vain tyhmän asialla.

   • Ja sitä paitsi ostin päästökohun jälkeen niin paljon VW-osakkeita, ettei takaiskuja kyllä tarvittaisi.

    Toyotamies


   • eli suomi ei noudata EU lakeja tässä

    Ryhmäkanneoikeus


   • Anonyymi kirjoitti:

    eli suomi ei noudata EU lakeja tässä

    Ryhmäkanneoikeus

    Oikeus on, mutta laki ei vaadi kenenkään nostavan kannetta. Jos ei kukaan nosta kannetta, ei se itsestään ilmesty.


   • kuinkas suomi voi olla EU:ssa ainoa ilman näyttöä?


   • eli vwskodaudiseat omistajien asialla?


   • Kuten jo todettu, Kesko käyttää tarpeellisen määrän rahaa kukistaakseen kaikki jotka sen silmille hyppii, se jopa lahjoo osan kärsijöistä hiljaiseksi, näin kävi Polo GTI öljypolttimien kanssa, monet sai hyvän diilin jostain kalliimmasta autosta sen sijaan että olisivat korjanneet vialliset moottorit, ainakin yksi öljypoltinmies on K- Auton palveluksessa, Edvin Pihlström joka myi öljypolttimen myynti-ilmoituksella jossa mainittiin ettei moottori kuluta öljyä, uudella omistajalla alkoi hirmusyönnit heti kun oli ostamut, läträsi litratolkulla öljyn kanssa. Noin reilu on K- Auto.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuten jo todettu, Kesko käyttää tarpeellisen määrän rahaa kukistaakseen kaikki jotka sen silmille hyppii, se jopa lahjoo osan kärsijöistä hiljaiseksi, näin kävi Polo GTI öljypolttimien kanssa, monet sai hyvän diilin jostain kalliimmasta autosta sen sijaan että olisivat korjanneet vialliset moottorit, ainakin yksi öljypoltinmies on K- Auton palveluksessa, Edvin Pihlström joka myi öljypolttimen myynti-ilmoituksella jossa mainittiin ettei moottori kuluta öljyä, uudella omistajalla alkoi hirmusyönnit heti kun oli ostamut, läträsi litratolkulla öljyn kanssa. Noin reilu on K- Auto.

    eikö yhtenäistä eu kuluttajansuojaa ole?

    tasavertaisuus pykälä?


  • saatan harkita joukkokannetta oljynkulutuksista
   Nimimerkillä Ken1

   • Kato se Tsuku vahtii palstaa, sutko K-Auto palkkas vahtikoiraks, sä oot se OmaPoika eikä Martti Muona vai onko sittenkin Martti? Vai Riitta ellei peräti DigiJuki Tirkkonen, mitä?

    Sisäpiiri huumoria 😁


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kato se Tsuku vahtii palstaa, sutko K-Auto palkkas vahtikoiraks, sä oot se OmaPoika eikä Martti Muona vai onko sittenkin Martti? Vai Riitta ellei peräti DigiJuki Tirkkonen, mitä?

    Sisäpiiri huumoria 😁

    Se on se Karvis AutoFakkium palstanpitäjä


   • Ai se Ken1 jonka Polo GTI auto kulutti 66 litraa öljyä huoltovälillä? Eikö se ole toimitettu pöpilään jo vuosia sitten, kuullu sellasta juttua?


   • siihen riittää 2 kantajaa

    muut seuraa kyllä


  • ottaa aikansa

   kuka korvaa itse maahantuodut käytetyt VWaudiskodat?

  • ottakaa rahat pois

  • V..tut, nää on kaikki niin lapsia ettei edes yhtä mieltä voi olla kun pelottaa

   • Kesko omistaa suomen, ne vie sulta plussspisteet!


   • Musta ainakin pn paljon kivempi vittuilla netissä kun alkaa jotain säälittävää 30 tonnia ruikuttaa Keskolta, antakoot köyhien joulukeräykseen. Jos otan rahana, en voi jatkaa vittuilua, mitä mä sitten tekisin päivät pitkät?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Musta ainakin pn paljon kivempi vittuilla netissä kun alkaa jotain säälittävää 30 tonnia ruikuttaa Keskolta, antakoot köyhien joulukeräykseen. Jos otan rahana, en voi jatkaa vittuilua, mitä mä sitten tekisin päivät pitkät?

    "Musta ainakin pn paljon kivempi vittuilla netissä kun alkaa jotain säälittävää 30 tonnia ruikuttaa Keskolta,"

    Sun vaihtoehdot on joko ottaa nolla euroa Keskolta ja olla hiljaa tai ottaa nolla euroa Keskolta ja itkeä täällä.
    Sulla ei ole koskaan ollut vaihtoehtoa johon sisältyy mitää rahaa Keskolta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Musta ainakin pn paljon kivempi vittuilla netissä kun alkaa jotain säälittävää 30 tonnia ruikuttaa Keskolta, antakoot köyhien joulukeräykseen. Jos otan rahana, en voi jatkaa vittuilua, mitä mä sitten tekisin päivät pitkät?

    Mee töihin


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Musta ainakin pn paljon kivempi vittuilla netissä kun alkaa jotain säälittävää 30 tonnia ruikuttaa Keskolta,"

    Sun vaihtoehdot on joko ottaa nolla euroa Keskolta ja olla hiljaa tai ottaa nolla euroa Keskolta ja itkeä täällä.
    Sulla ei ole koskaan ollut vaihtoehtoa johon sisältyy mitää rahaa Keskolta.

    onpa rikkaita suomalaisia


  • "Musta ainakin pn paljon kivempi vittuilla netissä kun alkaa jotain säälittävää 30 tonnia ruikuttaa Keskolta,"

   Sanopa yksikin juridinen syy miksi et saisi vittuilla täällä Keskolle jos alkaisit ruikuttamaan 30 tonnia Keskolta.
   Kaikki oikeudenkäyntiin liittyvät dokumentit ovat julkisia asiakirjoja ellei niitä erikseen julisteta salaisiksi. Silloin on kyseessä vähän vakavampi asia kuin Polon öljynsyönti.

   • Mutku emmä tartte mitään rahaa, mä haluun vaan vittuilla rankasti, jos ottaisin 30 donaa niin mulla ei olis oikeaa motivaatiota vittuilla, motivaatio pitää nääs olla, muuten on vähän hullua riekkua.

    K-Auto (silloin VV Auto) kusetti väärää jäbää, joku nyhverö olis tyytyny huohottimeen, minä en. Lisäksi olen tarvittaessa täysin armoton.

    T. vittuilun ammattilainen


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mutku emmä tartte mitään rahaa, mä haluun vaan vittuilla rankasti, jos ottaisin 30 donaa niin mulla ei olis oikeaa motivaatiota vittuilla, motivaatio pitää nääs olla, muuten on vähän hullua riekkua.

    K-Auto (silloin VV Auto) kusetti väärää jäbää, joku nyhverö olis tyytyny huohottimeen, minä en. Lisäksi olen tarvittaessa täysin armoton.

    T. vittuilun ammattilainen

    Näen asian täysin päinvastoin. Oikea vittuilun ammattilainen olisi ottanut rahat pois Keskolta ja sen lisäksi vittuillut täällä siitä. Olisi oikeuden asiakirjat esillä kuinka kaveri on nöyryyttänyt Keskoa. Nyt sulla on vain tyhjää höpinää asiasta.

    Pidän sinua tyhjälahkeisena uhoajana joka ei saa mitään oikeast aikaiseksi .


  • https://oikeus.fi/tuomioistuimet/karajaoikeudet/fi/index/julkisuus/oikeudenkayntiasiakirjojenjulkisuus.html

   Tuosta voit lukea vähän fiksumpien kirjoittamaa lakitekstiä asiasta. Polon moottorin öljynsyönti on vähän eri juttu kuin:
   "Oikeudenkäyntiasiakirjoista vain pieni osa on suoraan lain nojalla salassa pidettäviä. Tällaisia oikeudenkäyntiasiakirjoja ovat esimerkiksi useat maanpetosoikeudenkäynneissä esiintyvät asiakirjat, arkaluonteisia tietoja henkilön yksityiselämään, terveydentilaan, vammaisuuteen tai sosiaalihuoltoon liittyviä seikkoja sisältävät asiakirjat, rikoksen uhria koskevat valokuvat usein, mielentilatutkimus, nuoresta rikoksentekijästä laadittu henkilötutkinta ja yhdyskuntapalvelun soveltuvuusselvitys."

   Voit aivan hyvin haastaa Keskon oikeuteen ja itkeä täällä yhtä aikaa. Mikään laki ei estä sinua tekemästä sitä.

   • EU alueelle tuli ryhmäkannelaki juurikin siksi että ns. pieni ihminen ei voi taistella suurta vastaan

    herätys suomi-muut vaatii ja taistelee-eikös se valtio takaa lain toimivuuden jos kanne nostetaan


   • Voitte olla varmoja ettei vittuilu lopu koskaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voitte olla varmoja ettei vittuilu lopu koskaan.

    Tyhjä suunsoitto on ainoa mitä sinusta irtoaa. Fiksumpi kaveri olisi suunsoiton lisäksi ottanut rahansa pois Keskolta.


  • Eikö olisi aika paljon parempi pohja vittuilulle jos sulla olisi oikeuden päätös joka kertoisi kuinka olet nöyryyttänyt Keskoa? Oisko se miljoona kertaa parempi pohja vittuilulle kuin nämä sun juttusi?
   Vinkkinä vittuilun ammattilaiselle.

   • Vittuiluni selvästi puree lujaa ilman mitään lisävaivaa , tämä ihan pikku vinkkinä huolestuneelle "eikö tuo saatanan äpärä ikinä lopeta tota vittuilua" - tyypille


  • Ai nythämä hokasin mitä K-Auto ajaa takaa, se utelee onko syyttäjälle tehty kantelu siitä törkeästä petoksesta. Se kyllä on edelleen tekeillä, jos joku joukkokanteen vireille laittaa niin olen toki mukana, oma aika ei riitä kuin vittuiluun.

   • Pirkkakonserni on just vaihtanu lakimiestä, oli uutisissa. Varautuu pahimpaan uhkaan? Mene tiedä mutta öljypoltin todisteet törkeästä petoksesta on vahvat.


  • outo kansa kun ei halua hyvitystä

   perus suomalaisiako?

   • K-Autolle tiedoksi, kun te kerran haluatte maksaa korvauksia noin kiihkeästi, niin ei me laiteta ollsnkaan hanttiin, myös vapaaehtousesti msksetut korvaukset kelpaa. Eiku maksamaan vaan vai haluatteko te rahoittaa myös oikeuslaitoksen toimintaa?

    Ihme reilu kauppa kun pitää pakottaa maksamaan korvauksia?

    70 tuhatta euroa ja ollaan sujut, ihan taskurahaa teille, eikö vaan, se ID.3 täytti kassan äärimmilleen 😁


  • Ja öljynkulutus korvaukset

   suunnitteluvirhe sanoo TM

  • "Vittuiluni selvästi puree lujaa ilman mitään lisävaivaa , tämä ihan pikku vinkkinä huolestuneelle "eikö tuo saatanan äpärä ikinä lopeta tota vittuilua" - tyypille"

   Sun niinsanottu vittuilu on yhtä tyhjän kanssa. Ainoastaan sä itse koet että kukaan kokee edes pienintäkään tuskaa noiden sun sekoilujen johdosta.

   Jos sulla olisi oikea case niin sä vetäisit Keskon oikeuteen asiasta. Jos vain mussutat täällä niin Kesko ei edes tiedä sun mussutuksista.

   • tollo

    lue kuluttajaviraston sivuilta minkä takia ryhmäkannelaki tuli EU alueelle

    se vastuuttaa valtion tukemaan pientä ihmistä suuria vastaan-oikeutta oikeassa suhteessa


   • ahmi possu jouluna lisää silavaa


   • Kyllä sua tuntuu vituttavan kun puutut joka viestiin, et pysty olemaan huomioimatta, en oikein ymmärrä miksi olisit huolissasi siitä ettei minun ääni kuulu, tätä palstaa lukee 3 miljoonaa lukijaa viikossa, suomen suosituin sivusta ja VW on aina etusivulla, etkö hiffaa, kaikkien luetuinta matskua :)

    Oikea case on törkeä petos takuuaikana valehdeltu 9000 euron moottorin viasta jonka tehdas oli jo kaorjannut tuotantoon vuosi ennen kuin VV Auto (nyk. K-Auto) alko valehteleeman asiaan liittyen.

    Kaikki dokumentit ja sähköpostit löytyy. VV auton johtajat oli hieman liian suulaita s-posteissaan ja valehtelivat siten että valheet voidaan edelleen todistaa oikeudessa. Todella messevä aineisto löytyy.

    Löytyy myös auton historiaa siltä ajalta kun se oli toisen omistajan hallussa ja kun auton moottoria tutkittiin uudestaan, silloin kulutukset oli jo 66 litraa per 30 tkm huoltoväli eli moottori oli mennyt pilalle vähillä kilometreillä valmistusvirheesä johtuen, vikahan havaittiin jo takuuaikana.

    Löytyy eheä VW Airportin huoltohistoria eli ei pysynyt kunnossa vaikka huollettiin aina merkkiliikkeeessä ajallaan.

    Törkeästä petokseta tulee aina vähintaan 2 vuotta linnaa. Nykyiset johtajat vastaavat tuolloin kertomista valheistaan, tuolla tasolla ei voi vedota edes tietämättömyyteen kun kaikki informaatio on saatavilla.

    Ei ois ikinä uskonu että se Karvis on OmaPoika, mutta toisaalta jos istuu päivät valvomossa niin on aikaa roikkua netissä valvomassa, saa varmaan omat autot ja niihin huollot huokeaan aseveli hintaan :)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä sua tuntuu vituttavan kun puutut joka viestiin, et pysty olemaan huomioimatta, en oikein ymmärrä miksi olisit huolissasi siitä ettei minun ääni kuulu, tätä palstaa lukee 3 miljoonaa lukijaa viikossa, suomen suosituin sivusta ja VW on aina etusivulla, etkö hiffaa, kaikkien luetuinta matskua :)

    Oikea case on törkeä petos takuuaikana valehdeltu 9000 euron moottorin viasta jonka tehdas oli jo kaorjannut tuotantoon vuosi ennen kuin VV Auto (nyk. K-Auto) alko valehteleeman asiaan liittyen.

    Kaikki dokumentit ja sähköpostit löytyy. VV auton johtajat oli hieman liian suulaita s-posteissaan ja valehtelivat siten että valheet voidaan edelleen todistaa oikeudessa. Todella messevä aineisto löytyy.

    Löytyy myös auton historiaa siltä ajalta kun se oli toisen omistajan hallussa ja kun auton moottoria tutkittiin uudestaan, silloin kulutukset oli jo 66 litraa per 30 tkm huoltoväli eli moottori oli mennyt pilalle vähillä kilometreillä valmistusvirheesä johtuen, vikahan havaittiin jo takuuaikana.

    Löytyy eheä VW Airportin huoltohistoria eli ei pysynyt kunnossa vaikka huollettiin aina merkkiliikkeeessä ajallaan.

    Törkeästä petokseta tulee aina vähintaan 2 vuotta linnaa. Nykyiset johtajat vastaavat tuolloin kertomista valheistaan, tuolla tasolla ei voi vedota edes tietämättömyyteen kun kaikki informaatio on saatavilla.

    Ei ois ikinä uskonu että se Karvis on OmaPoika, mutta toisaalta jos istuu päivät valvomossa niin on aikaa roikkua netissä valvomassa, saa varmaan omat autot ja niihin huollot huokeaan aseveli hintaan :)

    se valvoo 24/7


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä sua tuntuu vituttavan kun puutut joka viestiin, et pysty olemaan huomioimatta, en oikein ymmärrä miksi olisit huolissasi siitä ettei minun ääni kuulu, tätä palstaa lukee 3 miljoonaa lukijaa viikossa, suomen suosituin sivusta ja VW on aina etusivulla, etkö hiffaa, kaikkien luetuinta matskua :)

    Oikea case on törkeä petos takuuaikana valehdeltu 9000 euron moottorin viasta jonka tehdas oli jo kaorjannut tuotantoon vuosi ennen kuin VV Auto (nyk. K-Auto) alko valehteleeman asiaan liittyen.

    Kaikki dokumentit ja sähköpostit löytyy. VV auton johtajat oli hieman liian suulaita s-posteissaan ja valehtelivat siten että valheet voidaan edelleen todistaa oikeudessa. Todella messevä aineisto löytyy.

    Löytyy myös auton historiaa siltä ajalta kun se oli toisen omistajan hallussa ja kun auton moottoria tutkittiin uudestaan, silloin kulutukset oli jo 66 litraa per 30 tkm huoltoväli eli moottori oli mennyt pilalle vähillä kilometreillä valmistusvirheesä johtuen, vikahan havaittiin jo takuuaikana.

    Löytyy eheä VW Airportin huoltohistoria eli ei pysynyt kunnossa vaikka huollettiin aina merkkiliikkeeessä ajallaan.

    Törkeästä petokseta tulee aina vähintaan 2 vuotta linnaa. Nykyiset johtajat vastaavat tuolloin kertomista valheistaan, tuolla tasolla ei voi vedota edes tietämättömyyteen kun kaikki informaatio on saatavilla.

    Ei ois ikinä uskonu että se Karvis on OmaPoika, mutta toisaalta jos istuu päivät valvomossa niin on aikaa roikkua netissä valvomassa, saa varmaan omat autot ja niihin huollot huokeaan aseveli hintaan :)

    Niin ja edelleen, kuluttajavirasto ei hoida rikosasioita, siksi asia menee suoraan yleiselle syyttäjälle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä sua tuntuu vituttavan kun puutut joka viestiin, et pysty olemaan huomioimatta, en oikein ymmärrä miksi olisit huolissasi siitä ettei minun ääni kuulu, tätä palstaa lukee 3 miljoonaa lukijaa viikossa, suomen suosituin sivusta ja VW on aina etusivulla, etkö hiffaa, kaikkien luetuinta matskua :)

    Oikea case on törkeä petos takuuaikana valehdeltu 9000 euron moottorin viasta jonka tehdas oli jo kaorjannut tuotantoon vuosi ennen kuin VV Auto (nyk. K-Auto) alko valehteleeman asiaan liittyen.

    Kaikki dokumentit ja sähköpostit löytyy. VV auton johtajat oli hieman liian suulaita s-posteissaan ja valehtelivat siten että valheet voidaan edelleen todistaa oikeudessa. Todella messevä aineisto löytyy.

    Löytyy myös auton historiaa siltä ajalta kun se oli toisen omistajan hallussa ja kun auton moottoria tutkittiin uudestaan, silloin kulutukset oli jo 66 litraa per 30 tkm huoltoväli eli moottori oli mennyt pilalle vähillä kilometreillä valmistusvirheesä johtuen, vikahan havaittiin jo takuuaikana.

    Löytyy eheä VW Airportin huoltohistoria eli ei pysynyt kunnossa vaikka huollettiin aina merkkiliikkeeessä ajallaan.

    Törkeästä petokseta tulee aina vähintaan 2 vuotta linnaa. Nykyiset johtajat vastaavat tuolloin kertomista valheistaan, tuolla tasolla ei voi vedota edes tietämättömyyteen kun kaikki informaatio on saatavilla.

    Ei ois ikinä uskonu että se Karvis on OmaPoika, mutta toisaalta jos istuu päivät valvomossa niin on aikaa roikkua netissä valvomassa, saa varmaan omat autot ja niihin huollot huokeaan aseveli hintaan :)

    hyvää VW joulua kaikille

    tasapuolisesti korjaamoille jne


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä sua tuntuu vituttavan kun puutut joka viestiin, et pysty olemaan huomioimatta, en oikein ymmärrä miksi olisit huolissasi siitä ettei minun ääni kuulu, tätä palstaa lukee 3 miljoonaa lukijaa viikossa, suomen suosituin sivusta ja VW on aina etusivulla, etkö hiffaa, kaikkien luetuinta matskua :)

    Oikea case on törkeä petos takuuaikana valehdeltu 9000 euron moottorin viasta jonka tehdas oli jo kaorjannut tuotantoon vuosi ennen kuin VV Auto (nyk. K-Auto) alko valehteleeman asiaan liittyen.

    Kaikki dokumentit ja sähköpostit löytyy. VV auton johtajat oli hieman liian suulaita s-posteissaan ja valehtelivat siten että valheet voidaan edelleen todistaa oikeudessa. Todella messevä aineisto löytyy.

    Löytyy myös auton historiaa siltä ajalta kun se oli toisen omistajan hallussa ja kun auton moottoria tutkittiin uudestaan, silloin kulutukset oli jo 66 litraa per 30 tkm huoltoväli eli moottori oli mennyt pilalle vähillä kilometreillä valmistusvirheesä johtuen, vikahan havaittiin jo takuuaikana.

    Löytyy eheä VW Airportin huoltohistoria eli ei pysynyt kunnossa vaikka huollettiin aina merkkiliikkeeessä ajallaan.

    Törkeästä petokseta tulee aina vähintaan 2 vuotta linnaa. Nykyiset johtajat vastaavat tuolloin kertomista valheistaan, tuolla tasolla ei voi vedota edes tietämättömyyteen kun kaikki informaatio on saatavilla.

    Ei ois ikinä uskonu että se Karvis on OmaPoika, mutta toisaalta jos istuu päivät valvomossa niin on aikaa roikkua netissä valvomassa, saa varmaan omat autot ja niihin huollot huokeaan aseveli hintaan :)

    No mikä sinua estää haastamasta VWtä oikeuteen asiasta? Ja vaikka haastaisit VW;n oikeuteen niin se ei estäisi sinua millään tapaa vittuilemasta täällä asiasta.
    Voit aivan hyvin tehdä molemmat asiat yhtäaikaa.


  • Olrn vw fanipoika.ei ne ole huijanneet eikä niissä ole vikoja.
   Mielikuvitusta kaikki vw mollaaminen.

  • Kun edes saisi aikaiseksi kunnollisen vittuilun. Puhumattakaan oikeusjutusta. Munattoman höpötystä kaikki.

  • Miksi et laita vireille? Vai oletko tällainen perinteinen suomalainen, joka on aina että kyl määki sitten jos muutkin, uhoaa muttei ikimaailmassa tekisi aloitetta, kun voisi käydä nolosti ja alkaa nolottaa ja voi sitä nolotuksen määrää. Mitä ne Essollakin ajattelisi..

   • Sä pääset mukaan tohon, ilmoitam sut törkeän petoksen avustajaksi, olet estänyt huijausten julkituonnin foorumeilla ja sitä ksutta omalta osaltasi edistämyt törkeän petoksen toteutusta ja peittelyä, olet siis ollut osallinen törkeään petokseen. Mieti tätä jos vielä tekee mieli urputtaa. Sun henkilöllisyys on tiedossa, sit sut löydetään tarvittaessa ihan heti.

    Mitä tulee itse asian vientiin viramomaisille, niin ei heille toimiteta mitään pelkkää vihjettä asiasta, vaan heille toimotetaan kattava aineisto valmiiksi pureskeltuna ja siihen menee hetki kum valmistuu. Vasta tänä syksynä saatu vahbistukset että petos todella tapahtunut, joten aiemmim ei ole kannattanut viedä viranomaisille. Mutta nyt viedään.

    Häkki heiluu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sä pääset mukaan tohon, ilmoitam sut törkeän petoksen avustajaksi, olet estänyt huijausten julkituonnin foorumeilla ja sitä ksutta omalta osaltasi edistämyt törkeän petoksen toteutusta ja peittelyä, olet siis ollut osallinen törkeään petokseen. Mieti tätä jos vielä tekee mieli urputtaa. Sun henkilöllisyys on tiedossa, sit sut löydetään tarvittaessa ihan heti.

    Mitä tulee itse asian vientiin viramomaisille, niin ei heille toimiteta mitään pelkkää vihjettä asiasta, vaan heille toimotetaan kattava aineisto valmiiksi pureskeltuna ja siihen menee hetki kum valmistuu. Vasta tänä syksynä saatu vahbistukset että petos todella tapahtunut, joten aiemmim ei ole kannattanut viedä viranomaisille. Mutta nyt viedään.

    Häkki heiluu.

    Taitaa olla tää sun henkilöllisyyden selvitys iha yhtä hataralla pohjalla, kun toi sun ryhmäkanneaineisto. Kunhan huutelet ja odotat että joku muu toimii sun puolesta, sit olan takaa huutelet että: "Nii! Lyö sitä!" Raukka.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Taitaa olla tää sun henkilöllisyyden selvitys iha yhtä hataralla pohjalla, kun toi sun ryhmäkanneaineisto. Kunhan huutelet ja odotat että joku muu toimii sun puolesta, sit olan takaa huutelet että: "Nii! Lyö sitä!" Raukka.

    Sulla on kova kiire saada syytteet huoltopäällikkö K.

    Kyllä sä saat älä huoli.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sulla on kova kiire saada syytteet huoltopäällikkö K.

    Kyllä sä saat älä huoli.

    Apua. Eikä. Paljastuin. Muista sit mua sun aineistossa. Ja laitakkin sitte herra huoltopäällikkö K. Se on sinulle herra huoltopäällikkö K.

    Jos vaan millään viitsit, niin löysää vähän foliohatun nyöriä, estää tällä hetkellä hapen kulun siihen möykkyyn, mitä sun aivoista on jäljellä.


  • manimani

   • Mä ajattelin kuppaa noilta about 70 tonnii.


  • "Mitä tulee itse asian vientiin viramomaisille, niin ei heille toimiteta mitään pelkkää vihjettä asiasta, vaan heille toimotetaan kattava aineisto valmiiksi pureskeltuna ja siihen menee hetki kum valmistuu."

   Eikös sulla ole ollut jo muutama vuosi aikaa pureskella tätä sun pakettia valmiiksi ja oikeuskäsittelyä varten. Näyttää enemmän siltä että pelkkää höpinää, ei mitään valmista.

   • Tää vaivaa sua jotenkin kovin paljon, ellet ole asiaan liittyvä taho niin pitäisit huolen vaan omista asioistas. Ilmeisesti pelko persiissä ja yritys väheksyä. Sun liirum laarumit ei vaikuta.

    Tosiaan asia kävi jo lautakunnassa, sieltä tuli vastsus ettei he käsittele rikoksia, ne kuuluu poliisille. Sitten kun mennään poliisin juttusille, miin sinne mennään täysin valmistautuneena, sun pitää ymmärtää, että poliisit ei ole mitään tekniikan ihmelapsia, niille nää keissit pitää vääntää rautalangasta.

    Kunhan tuo rautalanka valmistuu, niin sitä tullaan pitämään parhaalla paikalla suomen rikosmuseossa, sitä lainataan kilvan myös nykytaiteen museoon näytteenä siitä kuinka nerot kampittaa jättifirmat pelkän danan voimalla.

    Ps. kerro vielä kerron että mulla on ollu aikaa ja että pelkkää uhoa, pidetään faktat aktiivisesti listan kärjessä, 3 miljoonaa lukijaa viikossa.


  • kukhan laittanu asiaa vireille

   kaksi kantajaa riittää

  • riskitön asia ja ihmetellään moista?

  • mikä hidastaa?

  • hyvää joulua voittajille

  • Joulun ilosanomaa kun rahaa takas

   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    jokos ruottissa kanne vireillä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Aivan varmasti. On tiukka verkko. Nylonia ja foliota.
    Jösses näitä voimafantasioiden määriä.   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Karvis ihan paniikissa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Karvis ihan paniikissa?

    Tulee iso puhdistus, siinä lähtee vagarena ja autofakkium MOT osastoon


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tulee iso puhdistus, siinä lähtee vagarena ja autofakkium MOT osastoon

    Olisi suuri voitto internetille jos noi kaksi foorumia poistuisi keskuudestamme. Varsinkin autostadium karviksineen ja juupeleineen.


  • Tässä maistiaisia tulevasta, asianomaiset tietää mistä kyse :)

   http://www.kolumbus.fi/keni1/laatupomon_tuuraaja.jpg
   http://www.kolumbus.fi/keni1/hapettunut_motti.jpg
   http://www.kolumbus.fi/keni1/Martti_Muona_2012-mannanrenkaat.JPG

   Kaiken kruuna tuore fakta
   https://www.grantwalker.com.au/volkswagen-cavd-engine-problems/

   Polo GTI myytiin suomessa argumentein, 95E bensa sopii moottoriin, ei sopinut, tehdas tiesi maahantuoja valehteli asiassa kun ei kertonut todellista syytä miksi öljyä kului, mottihan oli hajonnut jo uutena väärän bensan takia, männänrenkaat palasina ja rajua ohivuotoa :)

   Näistä ja monista muista palasista kun rakentaa kivan tositarinan jonka ulkopuolinen ymmärtää myös, niin ansa on viritetty :)

   • Sä se vaan unelmissasi virittelet ansoja, olet oikea oman elämän yksityisetsivä Wolfe. Siinäpä virittelet, et sinä kuitenkaan mitään koskaan aikaan saa. Naurattaa oikeen, kun meinaat että oot oikeen juonikas ja fiksu. Ja vielä meinaat, että täällä kirjoittelee jotain K-auton ihmisiä. Olet sinä fiksu! Mutta juu, kiinni jäin, olen ehdottomasti siellä töissä. Muista näyttää nämä keskustelut myös poliisille! Ja äkkiä se juttu vireille, on sitä odoteltu jo pari vuotta, kun kaikki aineisto on kerran ollut jo kauan valmiina.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sä se vaan unelmissasi virittelet ansoja, olet oikea oman elämän yksityisetsivä Wolfe. Siinäpä virittelet, et sinä kuitenkaan mitään koskaan aikaan saa. Naurattaa oikeen, kun meinaat että oot oikeen juonikas ja fiksu. Ja vielä meinaat, että täällä kirjoittelee jotain K-auton ihmisiä. Olet sinä fiksu! Mutta juu, kiinni jäin, olen ehdottomasti siellä töissä. Muista näyttää nämä keskustelut myös poliisille! Ja äkkiä se juttu vireille, on sitä odoteltu jo pari vuotta, kun kaikki aineisto on kerran ollut jo kauan valmiina.

    Kos toi vähättely helpottaa niin anna tulla, K- Auton takuu on ihan samanlaista vähättelyä, myyjäkin lopettaa heti hymyilyn kun vikoja ilmenee, sitten vaan ihmetellään yksittäistapausta vaiika suunnitteluvirhe moottorissa 😁

    K-Auto tietää aina mitä.sen ei tartte korvata, mutta ei tiedä sellaista mikä sen pitäis korvata, ei vaikka on napanuora kiinni VAG konsernissa, täysin titämätön kum kalliita vikoja pitäis korjata, varmuuden vuoksi laitetaan asiakkaat maksaan takuukorjaukset. Tuolta ei saa mitään palvelua.


  • Kiva on kirjoitella, julkaisemme aineistosta myös kohukirjan nimeltä likainem totuus. Teen siitä myös äänikirjan jossa jännällä äänellä vien kuuntelijat yhä syvemmällä ja syvemmälle erään maahantuojan salaisuuksiin. Malttakaa nyt vielä hetki, poliisille myös äänikirja, siinä on helpompi selittää teknisiä asioita tekstin tueksi. Aijai tulee makeeta.

  • Jännä toi K-Auton heppu, ensin se ihmettelee miksei lukaan oo tehny kannetta ja sitten kun kerrotaan että tekeillä on niin tyyppi alkaa vähättelee. Voin kertoa.että eräiden Foorumien adminit tullasn varmasti mainitsemaan olleen merkittävässä roolissa petosten salaamisessa kun eivät sallineet asiasta kirjoittelua. Muita ei saanut varoittaa, sillä väärinkäytöksistä huolimatta autojen myynti voluumit oli tärkeämpää kuin asiakkaat. Hankalat asiakkaat laitettiin mustalle listalle ja pyyhittiin pois kuvioista, jopa nettifoorumeilta.

   • Tehkää se kanne, älkää uhotko! Terv. todellakin K-Autossa töissä oleva. Aivan varmasti. Kyllä. Hyvin selvitetty, muista mainita poliisille!


  • Äänikirja / video on hyvä, dokumentit voi videoida näytöltä erillisellä ohjelmalla ja tehdä asiasta paljon havsinnollisemman kuin jos pelkkää tekstiä ja kuvia tarjoais hyvä idea.

   • Ovela juoni, olet NERO


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ovela juoni, olet NERO

    Hyvää yksinäistä joulua ;)


  • kummallisia suomi omistajia

   • Kummallisia ihmettelijöitä jotka muka ahdistuu toisten asiioista.

    Onhan tää ID.3 softa ongelma meökoinen katastrofi, VW myi ennakloon autoja joiden suunnittelu ei ollut valmis, eivät edes tienneet osaavatko valmistaa monimutkaista sähköautoa, eivät osanneet. Teslan edustajat tiesi, ettei VW millään keksi Teslan Nerojen innovaatioiden toteutusta. Eivät voi kopioida koodia kun se on salattu ja eivät salaamatontakaan ymmärrä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kummallisia ihmettelijöitä jotka muka ahdistuu toisten asiioista.

    Onhan tää ID.3 softa ongelma meökoinen katastrofi, VW myi ennakloon autoja joiden suunnittelu ei ollut valmis, eivät edes tienneet osaavatko valmistaa monimutkaista sähköautoa, eivät osanneet. Teslan edustajat tiesi, ettei VW millään keksi Teslan Nerojen innovaatioiden toteutusta. Eivät voi kopioida koodia kun se on salattu ja eivät salaamatontakaan ymmärrä.

    ID.3 ennakkotilatut autot varastoitu ulkokentälle talven ajaksi, syksyllä 2020 ennakkotilaajat saa vuoden ulkona mädäntyneet autot uusina mikälinsofta ongelmat on selätetty.

    Ostakaa ostakaa, ette kadu!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kummallisia ihmettelijöitä jotka muka ahdistuu toisten asiioista.

    Onhan tää ID.3 softa ongelma meökoinen katastrofi, VW myi ennakloon autoja joiden suunnittelu ei ollut valmis, eivät edes tienneet osaavatko valmistaa monimutkaista sähköautoa, eivät osanneet. Teslan edustajat tiesi, ettei VW millään keksi Teslan Nerojen innovaatioiden toteutusta. Eivät voi kopioida koodia kun se on salattu ja eivät salaamatontakaan ymmärrä.

    voi voi eikä edes kuluta yhtään öljyä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kummallisia ihmettelijöitä jotka muka ahdistuu toisten asiioista.

    Onhan tää ID.3 softa ongelma meökoinen katastrofi, VW myi ennakloon autoja joiden suunnittelu ei ollut valmis, eivät edes tienneet osaavatko valmistaa monimutkaista sähköautoa, eivät osanneet. Teslan edustajat tiesi, ettei VW millään keksi Teslan Nerojen innovaatioiden toteutusta. Eivät voi kopioida koodia kun se on salattu ja eivät salaamatontakaan ymmärrä.

    ja ajomatka pakkasessa 50km?

    hytti ei lämpene? jne


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kummallisia ihmettelijöitä jotka muka ahdistuu toisten asiioista.

    Onhan tää ID.3 softa ongelma meökoinen katastrofi, VW myi ennakloon autoja joiden suunnittelu ei ollut valmis, eivät edes tienneet osaavatko valmistaa monimutkaista sähköautoa, eivät osanneet. Teslan edustajat tiesi, ettei VW millään keksi Teslan Nerojen innovaatioiden toteutusta. Eivät voi kopioida koodia kun se on salattu ja eivät salaamatontakaan ymmärrä.

    Onko VW tehnyt taas ostajille testauksen?

    älkää ostako ilman hyundaitakuuta


  • Joulu muuttaa mielet?

   • Etkö saa enää nukuttua kun pelkäät sen äänikirjan julkasua? Siitä voi tulla melkoinen hittituote :)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Etkö saa enää nukuttua kun pelkäät sen äänikirjan julkasua? Siitä voi tulla melkoinen hittituote :)

    Voisi tulla, mutta sitä emme saa koskaan selville koska sinä et saa koskaan sitä äänikirjaa tehtyä.
    Paljon ajatuksia ja uhoa mutta ei koskaan mitään tuloksia.


  • Saamaton vätys kun ei saa mitään aikaiseksi

   • Toi sun tai teidän K-Autolaisten jatkuva uhoaminen kertoo, että olette aivan kusessa ja pelkäätte henkenne edestä kostoa!!!!!!!!!!!!

    Kosto elää ja tulee lujana 2020!!!!! Jumalauta kun uho muuttuu itkuksi hyvin pian :)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toi sun tai teidän K-Autolaisten jatkuva uhoaminen kertoo, että olette aivan kusessa ja pelkäätte henkenne edestä kostoa!!!!!!!!!!!!

    Kosto elää ja tulee lujana 2020!!!!! Jumalauta kun uho muuttuu itkuksi hyvin pian :)

    Konkurssia ne pelkää, kaikki menee, pilvilinna romahtaaa!!!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Konkurssia ne pelkää, kaikki menee, pilvilinna romahtaaa!!!!

    uutiset kertoo että tulee polttomoottoriautojen alemyynti ilman voittoja ens vuonna...


  • onko uutisia saksan ja englannin tilanteesta?

  • asia etenee ja uutisia tulloo

  • uusi vuosi uudet viat

  • kannattais olla hereillä

   suomi on sitoutunut EU lakeihin

   rahaa jaossa

  • paine kasvaa VW kattilassa

  • ketä kiinnostaa

  • ei mua ainaskaa

  • mua kiinnostaa, haluun rötösherrat kiikkiin

  • ratsia pääkonttoriin

  • Ketonen arka aihe yritetään estää julkaisu, auttakaa!!!

  • meille kaikille

  • suomi toimiiko?

  • onko suomessa kuluttajansuojaa autoasioissa ollenkaan?

   • On, mutta hidasta ja pelkkiä suosituksia jakavat, vaikka ovat olevinaan viranomaisia, ei heillä ole valtaa pakottaa firmoja korvauksiin, heillä on vain onneton musta lista.

    Edellä mainitusta syystä autoliikkeet ja varsinkin maahantuojat saa vastuuseen vain jos voi todistaa petoksem tai törkeän petoksem, tällöin syyttäjän on oma-aloitteisesti nostettava syyte yleisen edun nimissä eli ms. valtio tutkii keissin, jolloin yksityisen ei tarvitse yksin tuulimyllyjä vastaan. Ja varsinkin jos ei ole omia vaatimuksia, syyttäjän tehtävä on vain ajaa oikeuden asiaa...näillä eväillä mennään eräässä keussissä


  • Jostain syystä en ole edes koeajanut Golffia, tai jotain Seattia. Kaipa niilläkin olisi ollut jonkin niminen öljypoltin tarjolla? Octaviaa kävin kokeilemassa. Kia, Hyundai, Toyota, Ford, Opel... Onneksi voi valita useasta laadukkaasta automerkistä.

   • skoda on sama kuin VW-- varo


  • kuuluisa huijaaja-eri valtiot nostaa kanteita

   suomi?

  • hus hus rahaa jaossa

  • miettikää miksi saksa pukkaa saastekärryt suomeen...

   • Eiköhän suomi tunkis paskat ruotsiin jos ne sinne kelpaisi.
    Suomen korkea verotus ajaa ihmiset ostamaan halvemmalla saksasta.
    Jää budjettiin vähän rahaa korjauksiin sitten kun niitä tulee.


  • outomaa

  • uusi vuosi

   saksan asiasta uutisia?

  • raha ei kelepoo

   • Laittakaa rahaa tulemaan, ei me päälle räitä 😀

    Missä K-Auton vapaaehtoinen hyvitys, miksi hyväntekijä pitää pakottaa tekemään hyvää? Outo lafka.


  • kupla puhkesi

   • Joko sinä viimein teit sen, mitä olet pari vuotta tässä huudellut? Joko äänikirja on pihalla? Ja poliisit ratsaa K-Auton tiloja?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joko sinä viimein teit sen, mitä olet pari vuotta tässä huudellut? Joko äänikirja on pihalla? Ja poliisit ratsaa K-Auton tiloja?

    https://yle.fi/uutiset/3-10997781

    lainkoura kourii ja tulee suomeenkin lienee


   • Anonyymi kirjoitti:

    https://yle.fi/uutiset/3-10997781

    lainkoura kourii ja tulee suomeenkin lienee

    Eli et saanut vieläkään mitään aikaan, surkeaa. VWaudiseatskodakaikkiyhteenjotteikukaanymmärrälienee


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joko sinä viimein teit sen, mitä olet pari vuotta tässä huudellut? Joko äänikirja on pihalla? Ja poliisit ratsaa K-Auton tiloja?

    6 vuotta aikaa nostaa syytteet, on sulla kiire kiven sisään 😁

    Luuletko että jää tekemättä koska jaksat änkyttää, vaan siksi tämä varmuudella toteutuu jotta tuo jatkuva änkytys loppuu. Älä siis huoli, ei teitä ole vieläkään unohdettu, teitä pidetään nyt löysässä hirressä vielä tovi 😁

    Linnassa sulla ei oo nettiä, vaan miten meinasitte valvoa keskusteluita ilman sitä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    6 vuotta aikaa nostaa syytteet, on sulla kiire kiven sisään 😁

    Luuletko että jää tekemättä koska jaksat änkyttää, vaan siksi tämä varmuudella toteutuu jotta tuo jatkuva änkytys loppuu. Älä siis huoli, ei teitä ole vieläkään unohdettu, teitä pidetään nyt löysässä hirressä vielä tovi 😁

    Linnassa sulla ei oo nettiä, vaan miten meinasitte valvoa keskusteluita ilman sitä?

    Toivon todella, että tämä toteutuu. Saapahan nauramisen aihetta kun ajattelee, että todistusaineistoon kuuluu: "Suomi24-foorumilla oli ihan varmasti yks työntekijä kommentoimassa. Oli ihan varmasti! Mä tiedän sen et se oli!" On tässä jo pari vuotta odoteltu, mitään ei oo tapahtunut. Mutta on se kiva, että viihdykettä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toivon todella, että tämä toteutuu. Saapahan nauramisen aihetta kun ajattelee, että todistusaineistoon kuuluu: "Suomi24-foorumilla oli ihan varmasti yks työntekijä kommentoimassa. Oli ihan varmasti! Mä tiedän sen et se oli!" On tässä jo pari vuotta odoteltu, mitään ei oo tapahtunut. Mutta on se kiva, että viihdykettä.

    Miten tää foorumi liittyy suomen rikosoikeuteen, että täältäkö syyttäjä etsii todisteet?

    Juuri tuollaiset vähättelevät kommentit kertoo, että K-Auto pelkää nyt enemmän kuin koskaan.


  • VW omistajien pitää olla tietoisia millä ajavat

   seataudiskoda sama

  • samaan autoon vielä öljyremppa ja dsg vaihto niin rules

  • Suomihan aina uskoo saksaa-miksi ei nyt kun rahaa jaossa?

   • Tosissasi odotat sitä, että joku oikeustaho ottaisi asian puheeksi, etkä tee sitä itse? Perinteinen suomalainen tyyli, en minä ensin, mutta jos muutkin niin kyllä sitten ehkä minäkin.


  • EI OLE A-STUDIOSSA AIHETTA OLLUT

   KULUTTAJAVIRASTO JULKISUUTTA

  • joukossa viisaus tiivistyy rahaksi

   ryhmäkannelaki on voimassa

  • Euroopassa saksan tavalla

  • kukaan kysellyt kuluttajaviranomaiselta miksi suomessa ollaan hiljaa asiasta?

  • tappiota

  • onko suomella jokin erityissopimus VW konsernin kanssa?

   • On, Kesko maksaa K-Auton johtajat hiljaseks jättipalkoilla joka ei ole tulokseen sidottu, bonarit on erikseen.
    Niille maksetaan satoja tuhansia vuodessa ja turpa pysyy helposti kiinni, jos omatunto alkaa vaivata niim lähtö tulee heti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    On, Kesko maksaa K-Auton johtajat hiljaseks jättipalkoilla joka ei ole tulokseen sidottu, bonarit on erikseen.
    Niille maksetaan satoja tuhansia vuodessa ja turpa pysyy helposti kiinni, jos omatunto alkaa vaivata niim lähtö tulee heti.

    heh kovaa menoa

    kuluttajavirasto myös K-ryhmää?


   • Anonyymi kirjoitti:

    heh kovaa menoa

    kuluttajavirasto myös K-ryhmää?

    Kaikki. Kaikki on samassa salaliitossa. Ihan pressaa myöden. Tee nyt vaan itse se joukkokanne, ei kuluttajavirasto mitään itse tee, eikä kuulukkaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    heh kovaa menoa

    kuluttajavirasto myös K-ryhmää?

    Kuluttajavirasto ei ole tuomioistuin, se jakelee vain suosituksia, Kuluttajariitalautakunnassa istuu johtajia kaikista suurimmista autoliikkeistä ja maahantuojista, siellä on edustettuna K-Auto, LänsiAuto, Helkama ja Laakkonen, kyllä nämä ovat omaa ja toistensa etua päässeet ajamaan myös tuossa instanssissa, älkää huoliko.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuluttajavirasto ei ole tuomioistuin, se jakelee vain suosituksia, Kuluttajariitalautakunnassa istuu johtajia kaikista suurimmista autoliikkeistä ja maahantuojista, siellä on edustettuna K-Auto, LänsiAuto, Helkama ja Laakkonen, kyllä nämä ovat omaa ja toistensa etua päässeet ajamaan myös tuossa instanssissa, älkää huoliko.

    Kyllä, aiemmin sekä LämsiAuto että Laakkonen edusti Volkkaria ja Seattia :) Että ympäri mennään ja yhteen tullaan, eiköhän noilla ole ihan oma kabinettikerho jossa sopivat mitä asiakkaille korvataan ja mitä ei. Jonkun 50 euron huohotinletkun saa takuuseen, uutta moottoria ei jne.


  • vihreät siunaa

   • Hah hah haa kerro lisää


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hah hah haa kerro lisää

    Törkee petos, sadat tuhannet suomalaiset petoksen uhreja.


  • tdi suomi?

  • vituttajakurasto shoolberg

  • TDI taakkateline

  • taakka konsernille huijaaminen

  • Loppuuko jutut?

  • saksa näyttää suuntaa-Usa näytti ensin

  • omistajat heränneet suomessa?

  • Onpa mitätön kiinnostus tällä avauksella. Viesti on ollut saitilla jo yli 2 kuukautta ja on kerännyt vaivaiset 205 katselukertaa vaikka kommentteja on pitkälti toista sataa. Todennäköisesti aloittaja itse on noistakin aiheuttanut suurimman osan.

   • Öljyä lissää öljyä lissää, eihän tää tunnu vielä missään


  • toimiiko virasto EU sääntöjä noudattaen?

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   132
   6712
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   105
   1190
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1131
  4. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   26
   879