Onko nämä asiat opettajalta sallittu ?

Anonyymi

Olen tässä miettinyt erityisesti yhden opettajani käytöstä. Hän on kyllä hyvä ja hauska opettaja. Mutta mietityttää onko jotkut asiat mitä hän tekee hyväksyttyjä. Huomasin joskus kun hän oli puhelimella niin että näin puhelimen. Sieltä vilahti kuva luokanvalvojastani rintaliivit päällä. Minusta tuntuu että opettaja huomasi että näin kuvan ja hän ja luokanvalvojani oli nolostuneen oloisia seurassani pari päivää. Onko opettajien väliset suhteet sallittuja ? Myöskin tämä sama opettaja ja moni muukin vittuilee rinkkuluokkalaiselleni joka on samassa matematiikan ryhmässä kanssani. Hän on ulkomaalaistaustainen. Jos muut siirtää pulpetteja se on ok. Mutta jos hän siirtää niin ei ole. Ja kerran yksi opettaja sanoi että ” Laittakaa se ovi kiinni ettei mikään *oppilaan nimi* pääse tänne ” ja muuta vastaavaa. Ja tämä opettaja jolla on suhde luokanvalvojani kanssa niin oppitunnit on monesti sellaista että puhutaan omasta henkilökohtaisesta elämästä. Tai mitä hän ja muut opettajat ovat tehneet vapaa-ajalla. Näytetty kännivideoita ja puhuttu kuinka kännissä ovat olleet yms. Se on hauskaa kuunneltavaa, mutta silti olisi kiva opiskella asioita. Monta kertaa joku asia on jäänyt välistä tai myöhemmälle kun puhumme jostain ihan muista asioista. Hän myös kiroilee paljon tunneilla. Se ei mua haittaa, eikä mielestäni muitakaan. Mutta onko ok jos opettaja kiroilee aika paljon ?

Äikäntunneilla emme oikeastaan opiskele. Ehkä se on uusi opetussuunnitelma että tunneilla vain pelataan pallopelejä ja tehdään pieniä esityksiä. Mutta emme tee paljoa mihinkään kielioppiin liittyviä asioita. Kun sijainen tulee me teemme tehtäviä ja opiskelemme. Mietityttää niiden oppilaiden puolesta jotka menee lukioon, että miten he siellä pärjää kun yläasteella ei oikein äidinkieltä opiskeltu. Olen miettinyt että pitäisikö tuosta valittaa jonnekkin. Vai onko tuo sitten joku uusi juttu.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No, valita. Siellähän on moni lestaope suhteessa toisen lestaopen kanssa. Onpa niitäkin pareja, että toinen on reksi ja toinen alainen eli ope. Hyi kauheeta! Ajattele, mitä ne tekee vapaa-ajalla?! No, sitä! Perisyntiä! Ai, kauheeta! Ja joku lestaope juo yhden kaljan. Voi jestas!

    • Anonyymi

      Opettajalla on suhde toisen opettajan kanssa. Mieti nyt vähän! Eikö jokainen saa olla suhteessa kenen kanssa haluaa? Nainen naisen kanssa, mies miehen kanssa, mies naisen kanssa ja mitä muun sukupuolisia näitä nyt onkaan. Ja sinä kysyt, saako opettaja olla suhteessa toisen opettajan kanssa. Miltä planeetalta sinä tulet kysymyksinesi?

      Minä tunnen hyvin monta opettajapariskuntaa, ovat oikein vihitty avioliittoon, lapsiakin on, asuvat ja elävät yhdessä, nukkuvat samassa sängyssä, nauttivat jopa alkoholia yhdessä ja erikseen, saattavat olla humalassakin vapaa-ajallaan. Eivätkö nämä ole tavallisia ihmisiä?

      Mutta millä oikeudella sinä kurkit opettajan puhelinta? Se mielestäni ei ole sopivaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe