Audi A4 1.8T

Anonyymi

Auto 2007-mallia, 120kW, bensakoneella, keppivaihteinen(5v.), mittarissa 145000km. Suomi-auto. Parisen kuukautta ollut minulla ja ihmetellyt nyt, ajon aikana esiintyvää "ääntä" eli kuin jokin väristäis, niin että se tuntuu auton sisällä. Miettinyt, onko mahdollisesti kytkimessä jotain? Miten käyttäytyy painelaakeri, jos siinä ongelmaa? Auton käydessä ei kuulu ylimääräisiä ääniä auton ulkopuolella, vaan käynti tasainen. Oli kylläkin aika vasta sellanen tilanne, että käynnistin kylmän koneen(jolla oli ajettu joitain tunteja aiemmin) ja olin sitte auton vieressä kuunnellen koneen ääntä ja jokin "karheampi" ääni kuului jonkin aikaa ja loppui, kun moottorin käynti tasaantui, kun ilmaisesti polttoaineen ruiskutuslaitteisto sääti itsensä balanssiin(?) Eihän noilla kilometreilla pitäsi vielä olla kytkimen osalta juuri ongelmia, tosin ei tietoa auton aiemmista vaiheista ja siitä, kuinka konetta on revitety. Siistihän auto muuten on kyllä..

5

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oliko pakko osta Audi, jossa on kokoajan jotain vikaa ja jota ei arvosteta vaihtoautona minkään vertaa. Itsekkin ostin Audi A6 vm.14 ja kone porsi jakopäästä 82 tkm ajettuna, tuli muuten maksamaan se koneen vaihto. Muutenkin vikoja saa korjuuttaa vähänväliä ja nytkin herjaa abs merkkivaloa ja joku samperin abs pumppu kuulemma menossa.

      • Anonyymi

        Odottelin kommentteja noihin kysymykseeni, en pyytänyt sitä pohtimaan "oliko pakko ostaa Audi". Ei ollut pakko, sattui vaan speksit kohdille ja oli auton tarvis.. Yks mikä ei toteutunut Audin kohdalla(on nääs ns. suomi-auto..), verrattuna kahteen aikaisempaan autooni, GTI-Golfiin ja 180C 1.8 komp. bensa mersuun, että noilla autoilla oli ajettu hyvinkin alle 100000km, kun ne minulle tuli, tietty eri aikaan. Saksan -tuontejahan oli molemmat, Golfilla mittarissa 45000km(oli silloin kun minulle tuli 8vuotta vanhana) ja mersussa 57000km(kun minulle tuli 11vuotta vanhana). Kilometrit piti paikkansa, ne tarkistettiin Suomessa.. Molemmat auto pelas hyvin, oli niissäkin jotain pientä. Mersussa tosin petyin siihen tod. että nokkaketju venyi jo 70000km:ssa niin, että se piti vaihtaa suurempien vahinkojen välttämiseksi.. Yksirivinen ketju, kuin polkupyörässa -vahvuudeltaan. En itse sitä osannut epäillä ollenkaan "eihän nyt mersussa tollaista vikaa voi esiintyä" -tyyliin, mutta sain vinkin, että tarkistuta ketjun venymä ja niinhän se oli venynyt vaihtokuntoon.. Vajaa tonni meni euroja siinnä rempassa.. Tyyppivika tuolle koneelle(oli 2005 mallinen).. Tuon jakopää-syyn takia pistin mersun myyntiin, muuten ajaisin sillä vieläkin.. Niin, muuta pakkoahan ei ole tässä maailmassa ole kuin verot ja se, että kuoltava jonain päivänä, kaikki muu on vapaa-ehtoista..


    • Anonyymi

      Aika vähän ajetun olet löytänyt, tuon ikäisillä yleensä 200-300tkm ajettuja?
      Kytkimessä/ vaihteistossa tuskin vikaa, ne kestää puoli miljoonaa.
      Veikkaukseni on pyörän laakeri ???
      Pyörän laakerit kestää miten sattuu, ajossa jurisee/ värisee.

      • Anonyymi

        Sattu kohdille tuo ajokki, erään "ykkösmerkin" -autoliikkeestä löytyi, vaihdokki oli.. Jos jotain kykimestä, merkkihuollossa sanoivat, että on noissa kilometreissä kytkimiä uusittu, se kun on niin ajotyylistä kiinni kestääkö vai ei.. Pitääpä tarkistuttaa pyöränlaakerit, kun vien -juurikin tänään Audin pikkuhuoltoon huoltokorjaamolle(ei myy kylläkään VAG-autoja), joka liike tuntee "vaggilaiset" aika hyvin.. Vois olla, kun "oireita" funtsii pyöränkin laakerivikaa..


    • Anonyymi

      Pyöränlaakereita näistä menee jatkuvasti ja B8-malli (2008->) oli todella herkkä kerääntyneelle paskalle vanteissa, joka aiheutti tärinää. Onko äänessä muutoksi kun auto vapaalla tai vaihde päällä? Ääni kyllä noille pyöränlaakereille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3170
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2214
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1624
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      76
      1112
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      941
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      904
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      900
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      815
    10. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      8
      795
    Aihe