Mikä nykyajan konnia vaivaa?

Anonyymi

Vituttaa lukea näitä kaikenmaailman jengijuttuja nykyään, vanhan miehen. Meidän suvussa on ollut konnia iät ja ajat. Meidän ei kyllä koskaan tarvinnut omistaa mopoa, että uskottavuutta tuli. Jos laittomassa korttihoolissa kusetit ja jäit kinni, niin keklua tuli taikka sitten turpaan. Nykyään tunnutaan ajattelevan, että jos on pultteja sekä muttereita tiputtava moottoripyörä (Harley Davidson), niin olet kova jätkä. Vitut sanon minä. Ennen muinoin ei pelätty jos omistit kavereittesi kanssa vaikkapa Simpsonin mopon. Se kun ei lisää sitä voimaa yhtään. Nykyään nuoret ajattelee, että hienoa kun on jotkut liivit päällä. Meidän aikaan riitti valkoinen kauluspaita ja hullu luonne. Niin ja ilman kunnon kenkiä et päässyt minnekään sisälle.

Mitään helvetin terapeuttista toimintaa ei linnassa aikoinaan järjestetty, eikä pitäisi nykyäänkään antaa muille kuin niille oikeasti viina ja huumeongelmaisille jotka ovat omasta mielestäni vähäosaisia uhreja. Sen verran istuin viimeistä tuomiota, ettei takki heilunut narikassa pois päästessä. Taposta istuin ja olin syyllinen sekä tuomioni ansainnut. Kun sain lapsenlapsia niin otin itseäni niskasta kiinni. ei sellaista paskaa kannata jatkaa enää eteenpäin. Opiskelin korkeakoulussa ja valmistuin. Tosin keskinkertaisin paperein. Mutta parempi sekin kuin roikkua vanhana ruunana kongilla koko ajan esittäen jotain. Tässä on vain suuttunut niin saatanasti kun on lukenut uutisia kun vanginvartijoita hakattu ja uhkailtu jne. Eikö enää osata istua tuomiota kunnolla? Eihän sitä pamppuja ennenkään rakastettu, mutta omat jutut istuttiin kiltisti loppuun. Ellei sitten oikeasti ollut syyttä tuomittu. Ja ennen niitä oli varmasti enemmän kuin nykyään. Vlillä tuli nyrkistä nimismieheltä kerran pampulta, mutta mitä niistä vinkumaan. Nykyään tuntuvat valittavan jos sukka hiukan hiostaa.

Onneksi älysin lopettaa ja tuli se klassinen paha akka vastaan, joka toimi valvojana. Mutta nuorille sellainen tieto. Vaikka sulla on parikymmentä Zundappin omistajaa kavereina, niin ei miestä kovaksi tee. Onneksi ei varmankaan niin kauheasti vuosia jäljellä, että pitäisi tällaista jengipaskaa katsoa. Mutta ainoa hoito näille on kyllä minun mielestäni se, että sellin ovi mahdollisimman paljon kiinni. Ja sitten se tunnin häkkiulkoilu virikkeenä. Siinä nimittäin mitataan kuka on oikeasti kova. Hyvä, että enen vihaamani viranomaiset ottavat tällaiset persesilmät kunnolla kohteekseen. Katsotaan sitten kun oikeasti olet yksin, että kuinka paljon se mopokaveriporukka auttaa.

Vanha kuittaa ja lähtee nukkumaan. On vain näin ikämiehellä ne unetkin niin ja näin.

6

57

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No nyt tuli jämerää asiaa. Näinhän se on. Nykyajan vangit ei ole oikeita vankiloita nähneet kuin elokuvissa, jos niissäkään. Piipitetään joka asiasta ja laaditaan valituksia, aamusta iltaan. Vanhukset makaa bunkissaan ulosteet vaipoissaan, lähes hoitoa vailla. Näillä mikkihiirillä on selleissään vsltion hankkimat televisiot, satelliittikanavilla. Haukutaan vankiloiden ruokia, vaikka siviilissä nämä kongien miljonäärit, löntystävät psyykelääkkeissään muovikassi kourassa kohti uutta "korvaushoito" subuannosta..
   Sianrehuperunoita, mätiä ja limaisia vanhan kakolan malliin näille silkkiuikuille pitäisi syöttää.

  • Anonyymi

   Eihän tuossa muuta ole kuin haluavat julkisuutta ja päät sekaisin amfetamiinistä piripää.

  • Anonyymi

   Miten niin nykyään? Aina se on niin ollut, että prätkäjätkä on kova tyyppi.
   Katso elokuvia, jos et muuten tajua. Easy Riderissakin ammuttiin viaton motoristi, kun se tuntui niin kovalta uhalta.

  • Anonyymi

   Ihan samaa ihmettelen.

   Mukamas ollaan koviksia, kun kiristetään jonkun lasten tiedoilla jotain vartiaa.

   Yksin kun ei ole miestä tulla puhumaan.

   • Anonyymi

    Ei tuos nyky venkuloiten ns koviksina itseään pitävien tyylissä ole poikeuksia noihin virkavallan tyyppeihin ja tapoihin. ja välillä onkin vaikeuksia erottaa nämä toisistaan. liekkö sitten edes tarpeenkaan näyttäs olevan niin vahvat nuo symbioosinsa.


  • Anonyymi

   Vuosi 1971 aloitin lusimiset, kolme kakkua joista viimeisin pitkähkö, kuusi vuotta. Lusin neljä ja kävelin ulos Sörkan portista v 1983. Raamikkaat omaisuusrikokset, ei mitään pikku kilinkali kioskeja.
   Sen jälkeen elin duunarina, pätkätöillä, työttömänä ja yrittäjänäkin. Ohessa pari perhettäkin. Mutta pärjättiin. Eläkkeelle jäin jo vuosia sitten.
   Ymmärtääkseni vanhanliiton vankimaailma pirstaloitui jo 80-luvulta alkaen. Edes normaaleja viinaongelmaisia ei liene enää montaa (hörhötkin kuolleet), kun kaikenmaailman piripäät ja sekakäyttäjät kera mopojengien on teljetty säilöön.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   152
   2552
  2. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   82
   1889
  3. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1767
  4. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   96
   1575
  5. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   94
   1451
  6. Kuka jäi auton alle

   Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
   Kuortane
   9
   1344
  7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

   kaivattusi kanssa?
   Ikävä
   66
   1198
  8. Oli kyl kunnon reissu

   Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
   Kuhmo
   12
   1064
  9. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   112
   1036
  10. Vähän pelottaa

   Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
   Ikävä
   45
   1024
  Aihe