Himokas iltapäivä

Anonyymi

”Oon siellä vartin päästä.”

Kun luin viestin, hymy hiipi kasvoilleni. En ollut nähnyt Makea vähään aikaan, mutta nyt mieleni oli tehnyt pitkästä aikaa kunnon seksiä pelkkien vibrojen ja dildojen sijaan.

En tuntenut Makea kovin hyvin. Kaltaiseni korkeasti koulutettu sinkkunainen ei tyypillisesti tuntisi Maken kaltaisia henkilöitä juurikaan, mutta jostain syystä tämä karkea duunari oli eksynyt elämääni hetkellä, jolloin olin tarvinnut vain jotakuta – ja ennen kaikkea kunnon panoa. Siitä lähtien olimme sekstailleet aina silloin tällöin. Se oli helppoa: Maken kanssa ei tarvinnut jutella syvällisiä, eikä hän sitä kaivannut. Ainoa, mitä hänessä kaipasin, oli hänen suonikas sykkivä kyrpänsä syvällä kosteassa, himokkaassa pillussani. En tulisi koskaan esittelemään Makea vanhemmilleni, enkä kenellekään muullekaan; suhteellamme ei ollut minkäänlaisia odotuksia, mikä juuri teki siitä niin tyydyttävää molemmille. Make tiesi niin ikään, etten tulisi pahoittamaan mieltäni hänen muista hoidoistaan, enkä odottaisi kukkia naistenpäivänä tai muuta lässyä paskaa.

Ovikello soi.

Menin avaamaan oven ylläni pelkät mustat, pitsiset stringit ja samaa sarjaa olevat rintaliivit. Make oli oven takana juuri sellaisena, kuin hänet muistin: suoraan töistä tulleena, vielä työvaatteet yllään, hikisenä ja röökinhajuisena. Täydellisenä.

Päästin Maken sisään. Emme haaskanneet aikaa, vaan hyökkäsin suutelemaan häntä, johon Make vastasi himokkaasti, painaen huulensa huulilleni, puraisten kevyesti alahuultani. Innostuin siitä; Make muisti, että pidin hiukan kovemmista otteista. Hänen kätensä vaelsivat jo kropallani, sormet tunkivat rintsikoihini ja kaivoivat rintani ulos niistä, puristellen himokkaasti. Huokailin ja tunsin pilluni kostuvan jo melkoisesti.

”Taitaa tyttö olla puutteessa”, Make sanoi naurahtaen.
”No on joo”, huokailin. ”Anna tänne sitä.”

Vedin Maken peremmälle asuntooni ja työnsin hänet istumaan sohvalle. Avasin hänen housunsa; yleensä minulla oli tapana hieroa hänen kovaa kyrpäänsä housujen läpi jonkin aikaa, kiusoitellen, kunnes hän ei enää kestänyt vaan suorastaan tunki kulliaan suuhuni. Nyt otin tuon suonikkaan kyrvän aikailematta syvälle kurkkuuni, tehden edestakaista liikettä hetken, välillä nuollen terskaa ja kyrvän vartta. Runkkasin Makea hetken, kunnes hän riisui loputkin vaatteensa itse.

”Tuu mun päälle.”

Minua ei tarvinnut kahdesti käskeä, vaan riisuin omatkin vähäiset vaatteeni ja tulin sohvalle hänen syliinsä, sovittaen kyrpää pilluni huulille. Olin jo aivan märkä ja pilluni suorastaan vuoti kiimanesteitä. Huokaisin äänekkäästi, kun tunsin tuon suuren kullin liukuvan sisääni. Make päästi myös tyytyväisen kuuloisen äännähdyksen. Naurahdin; sain sitä mitä halusin.

”Taitaa pillu tuntua hyvältä työpäivän päätteeks.”

Aloin ratsastaa Makella reipasta tahtia hänen puristellessa tissejäni ja imiessään nännejäni. Olin aivan mielettömän kiimainen ja tunsin, että saattaisin tulla nopeastikin. Samaa ajatteli Make.

”Hidasta vähän, tai mä tuun kohta”, hän huohotti. Hidastin hetkeksi, jatkoin ratsastusta kiusoittelevammin. Kyrpä liukui vaivattomasti kosteassa reiässäni, täyttäen minut yhä uudestaan ja uudestaan. Yhtäkkiä Make nosti minut pois päältään ja kiepautti minut vuorostani makaamaan sohvalle. Hän levitti jalkani ronskisti ja painoi suunsa pillulleni, alkaen ahkeran nuolemisen. Tajuntani lähes sumeni himosta. Maken kuuma, kostea kieli häpyhuulillani ja klitallani tuntui taivaalliselta. Make työnsi pari sormea sisääni, ja laukesin lähes samantien; hän sormetti minua nopeaan tahtiin hetken, mikä vain paransi nautintoani. Ynisin ja äännähtelin, kun orgasmin lempeät aallot löivät ylitseni. Tunsin Maken sormet yhä sykkivässä pillussani.

”Se ois sitten mun vuoro”, Make sanoi. Olin rento ja raukea, mutta kumarruin kuuliaisesti polvilleni sohvalla. Make tykkäsi nussia minua takaapäin, pidin siitä itsekin, se oli ihanan eläimellistä. Make sovitteli edelleen kivikovan kyrpänsä lauenneelle pillulleni, ja painoi sen hitaasti sisään. Huokaisin kovaa, se tuntui niin hyvältä.

”Sun pillu tuntuu tosi tiukalta, mä tunnen, kuinka se sykkii.”
”Sun kyrpä on niin ihana, nussi mua kunnolla niin kuin lutkaa kuuluu.”

Make veti kyrpänsä melkein kokonaan ulos, vain painaakseen sen saman tien lujaa sisään. Sen jälkeen hän alkoi panna minua kovaa takaapäin, hänen kätensä ottivat kiinni pakaroistani, hän nussi koko voimallaan himokasta pikku lutkapilluani. Se tuntui aivan taivaallisen hyvältä, enkä voinut olla huutamatta nautinnosta. Kauaa ei Makekaan kestänyt, vaan ilmoitti pian tulevansa. Hän pumppasi kyrpäänsä sisään vielä muutaman viimeisen nopean kerran, ja sitten tunsin, kuinka kuuma sperma syöksyi syvälle pilluuni. Rakastin sitä tunnetta, kun tiesin, että pilluni oli saanut tuon miehen kyrvän laukeamaan. Make veti kullinsa ulos, ja spermalasti valui käytetystä, nussitusta pillustani sohvalle. Huohotimme molemmat ja makasimme hetken sohvalla, tasaillen hengitystä.

”Siinähän oli ihan hyvä eka kierros...”

0

2318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        63
        6283
      2. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        25
        4016
      3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

        Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
        Sinkut
        263
        2436
      4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

        Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
        Kokkola
        26
        1960
      5. MAKEN REMPAT

        Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
        Suomussalmi
        26
        1423
      6. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        95
        1316
      7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

        Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
        Hindulaisuus
        304
        1087
      8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

        5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
        Ähtäri
        54
        1060
      9. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        77
        1006
      10. Mulla on kyllä

        Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
        Ikävä
        39
        981
      Aihe