Pappistiedettä - maailmanloppu tulee vuonna 2040

Anonyymi

https://yle.fi/uutiset/3-11126863
Suomalainen pappi saarnasi kirkossa maailmanloppua varmana tieteellisenä tosiasiana. Jeesus tulee maan päälle taivaallisine sotajoukkoineen ja pistää maailman päreiksi.
Luonnontieteiden parissa sellaista ei kuitenkaan ole ennustettu. Aurinkokunta tuhoutuu aikanaan omien luonnonlakien seurauksena ilman jeesuksia.
Puhuiko pappi omiaan van ?

17

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lappeenrantalainen pappi Pentti Berg vetosi raamattuun joululaulujen seassa ja vannoi tietävänsä Jeesuksen tulevan sotimaan maapalloa vastaan. Se on raamatun Ilmestyskirjassa mainittu mutta joka ajankohta kirjan mukaan olisi ollut ensimmäisellä vuosisadalla ajalaskun aloittamisen jälkeen. Sen jälkeen maailmanloppuja on ennustettu lähes joka vuosi. Jeesuksen tekemänä.
      Ainakin jotkut seurakuntalaiset harkitsevat kirkosta eroamisesta. He eivät hyväksy pelottelupolitiikkaa.

    • Kommunistit kielsivät genetiikan. Että tämmöstä tieteellisyyttä...

      • Anonyymi

        *Neuvostoliittolaiset kielsivät sen. Kiinan kommunistit sitä eivät ole kieltäneet vieläkään. Vähän sivistystä.


    • Marxilainen maailmankatsomus hyväksyy biologian ja sen mukana geneettisen perimän olemassaolon. Lähde: Materialistinen filosofia.

      Papin puheesta:
      "Puheen kantava teema oli maailmanloppu. Berg muun muassa ilmoitti, että maailmanloppu tulee vuonna 2040. Kaikki ennusmerkit sen kirkkoherra Bergin mukaan kiistatta osoittavat. Berg myös kertoi, että tiedemiehetkin ovat päätyneet maailmanlopun tulevan vuonna 2040. Kirkkoherra kannusti useaan kertaan ihmisiä lukemaan Vanhaa testamenttia, jossa maailmanlopun ennusmerkit on kerrottu. "

      Pappi pappina ei tunne raamattua. Puhuu pötyä.
      Vanhassa Testamentissa Jahve tappaa ihmiskunnan yhtä perhettä orjineen lukuunottamatta hukuttamalla. Vaikka väite on täyttä valhetta, se on uskonnollista pelottelua.

      UT:n eli kristinuskon ideologian mukaan Jeesus tapattaa taivaallisen armeijan johtajana ihmiskuntaa saadakseen ihmiset kannattajikseen. Jeesus toteaa välillä, etteivät pahukset tule hänen taakseen ja jatkaa tappamista kunnes jäljellä on muutama tuhat tosisukovaa. Ne perustavat tuhatvuotisen tosiuskovien valtakunnan, kunnes sekin tuhotaan ja uskolliset pääsevät paratiisiin ja valtaisan enemmistö kuolee Jeesuksen tapattamina.
      Lähde: UT, Johanneksen Ilmestys.
      Jeesus on kristinuskon jumalan maallinen nimi. Jeesus olisi, jos taru olisi totta, maailmanhistorian suurin joukkomurhaaja. Natsien joukkomurhat olisivat sen rinnalla lasten leikkiä.

      Bergin puheella ilmeisesti tähdätään naton sotavoiman tukemiseksi. Idän vääräuskoiset ovat voittamassa taloudellisesti läntisen natokapitalismin ja jota Jeesus ei voisi sallia. Papin puhe näin ollen voitaisiin sijoittaa sotapolitiikan tukemiseksi.

      Ilmestyskirja on rasistinen, kiihkouskovaisuutta puolustava opus. Sillä voidaan myös puolustella kaikkia kristillisten maiden käymiä sotia.
      Papisto ei huomaa, että kaikki Jeesuksen nimiin laitetut inhimilliset sanomiset kumoutuvat maailmanlopputeoriassa.

      Raamatun kertomukset ovat täyttä höpöä, kristillisten sotien tukemisen puolusteluja ja muutenkin tieteellisen tiedon vastaisia.

    • Anonyymi

      Kristinuskoon nojaava Perussuomalainen puolue paljasti karvansa alkuviikolla. Se yritti järjestää suomalaislapsille maailmalopun yrittämällä estää niiden pääsyn kotiin.
      Vaihtoehdoksi persut esittivät kitumista pakolaisleirillä.

      • Lasten vanhemmathan sen kodin heille siellä, lähes paratiisissa heille valitsivat. Ei silloin kysytty persuilta sen enempää kuin muiltakaan jotta saadaanko mennä! Se oli oma valinta aivan samoin kuin jos vanhemmat ryyppäävät itsensä hengiltä ja lasten pitää tulla toimeen ilman heidän tuleaan.

        Siitä, että he siellä ovat, ei pidä eikä edes voi syyttää persuja eikä komuja eikä edes sosiaalidemokraatteja eikä yleensä ketään muuta kuin heidän, minun mielestäni, typeriä vanhempiaan.

        Eihän se nyt kummempaa tuo islam ole kuin kommunismi. Jos mietimme miten kommunismi naapurissakin levitti uskontoaan viime vuosituhannella niin aika paljon näyttää samalta kuin ISIS heppujenkin toimet. Pää poikki jos ei heti usko!


    • Anonyymi

      Jeesus tiedetään ennakolta maailmanhistorian suurimmaksi tappajaksi. Hänen jäljiltään ketää ei jää henkiin.
      Täällä maan päällä kristilliset perussuomalaiset aikoivat jättää suomalaislapset heitteille. Todella törkeää meininkiä.

      • Anonyymi

        Minä en noiden jeesusten ja muiden mielikuvitussankareiden tekemisistä tai velttoiluista piittaa, mutta suomalaisten kommunistien olisi aika lakata pimittämästä NKP:n sille 70 vuotta sitten luovuttamaa selvitystä, joka tuo esiin Stalinin vainoissa murhattujen suomalaisten kohtalon?

        Vai ovatko suomalaiset kommunistit hypänneet mukaan uudelle kierrokselle siihen Stalin-palvonnan kelkkaan, joka leviää kulovalkean tavoin Venäjällä?

        "Skp salasi Stalinin
        uhrien kohtalon"

        "Skp:n tapahtumia 1950- ja 1960-luvuilla tutkinut Matti Viialainen paljastaa torstaina ilmestyneessä kirjassaan Neljä järisyttävää päivää, Skp:n puolinainen vallanvaihdos 1966 , että suomalaisten kohtaloista oli Neuvostoliitossa tehty mittava 800-sivuinen tutkimus. Se luovutettiin vuonna 1960 Skp:n johdolle, joka kuitenkin puolueen oman edun nimissä päätti vaieta asian."

        https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/1074072158/Skp salasi Stalinin uhrien kohtalon

        Minkälaisia nysvelöitä ja herran pelossa vauhkoja te olette, kun ette vieläkään uskalla kohdata totuutta?


    • Stalinin aikaiset vainot Neuvostoliitossa eivät ole kenellekään tuntematon käsite. Nehän palvelivat pääosin kapitalismia. Sotaa ennen parhaimmat kenraalit viruivat vankileireillä tai oli teloitettu. Todelliset lännelle vakoilleet vain harvoin joutuivat kiinni.
      Kapitalismin synty ja kehityskulku on vereen liimattu. Ei vain sodissa tai sodan avulla alistetuissa vaan myös työväenluokan asemassa tuotannossa.

      Aloitus kertoo toisesta asiasta. On poikkeuksellista Suomessa kun kristillinen pappi kertoo ajankohdan, jolloin Jeesus käy sotaan ihmiskuntaa vastaan. Maailmanlopun kristillisiä puoskareita esiintyy joka vuosi jossain kolkassa maailmalla. Näkemys perustuu raamattuun ja Jeesuksen olemisesta tuhoavan sodan sotapäällikkönä.
      Lähde: UT, Johanneksen Ilmestys.

      Luonnollisesti tarina on huuhaata mutta miksi maailmanloppua manataan eiryisen voimakkaasti nykyaikana.
      Vertailu talousoppineisiin ehkä paljastaa jotain. Useat merkittävät porvarilliset talousoppineet maalaavat kapitalismin tulevaisuutta mustalla tussilla. Velkatalous (rahan tekeminen rahalla) ja jatkuvan kasvun teoria ovat keskeisiä kapitalismin talousmoottoreita. Molemmat seikat kriisiyttävät taloutta ja kääntyvät tuotantovälineiden yksityisomistusta vastaan. Kolmas seikka on todellinen elinympäristön säilyminen elinkelpoisena. Neljäs seikka ilmituo sotaisuuden jyrkän kohoamisen vuoden 1991 jälkeen. Viides seikka on voimakas uskonnoista luopuminen ympäri maapalloa.
      Pappikin seuraa maailman menoa ja tapahtumia. Ehkä hän saarnasi kapitalismin vararikkoa pitäen sitä ihmiskunnan vararikkona eikä nähnyt että yhden talousjärjestelmän tuhoutuminen antaa tilaa uudelle ja paremmalle. Ihmisille paremmalle.

      Suosittelen uskonnosta luopumista ja tutustumista materialistiseen filosofiaan. Se on ateistin käsikirja ymmärtää miten eloton ja elollinen luonto toimii.

      • Anonyymi

        Niinhän nuo Greta Thurnbergit viihersaastuttajat lupaavat maailmanlopun tulevan nyt ja heti jos menet lentokoneeseen. Nam, viikatemies on jo saanut saaliikseen monia vihervasemmistolaista ilmastolennoiltaan.


      • Anonyymi

        "Stalinin aikaiset vainot Neuvostoliitossa eivät ole kenellekään tuntematon käsite."

        En minä ole väittänytkään, että Stalinin aikaiset, ja siten hänen määräämänsä vainot olisivat mikään uunituore uutinen, vaan kyselin NKP:n SKP:lle toimittaman suomalaisista teloitetuista tehdyn selvityksen perään, jota kommunistit piilottelevat edelleen.

        "Nehän palvelivat pääosin kapitalismia."

        Arvelit sitten laittaa Stalinin vainotkin kapitalismin kontolle.
        Tuollaiseen neronleimaukseen kykenevällä täytyy olla vallan erinomaisen poikkeava ajatuksen juoksu ; P

        "Sotaa ennen parhaimmat kenraalit viruivat vankileireillä tai oli teloitettu."

        Kun Stalin oli sekä imperialistinen että aggressiivinen Suomea kohtaan, kuten talven 1939-1940 maamme valloitusyrityksestä nähtiin, niin Suomen osalta Stalin teki, tietämättään ja ajattelemattaan, palveluksen.
        Kyvykkäämät puna-armeijan sotilaskomentajat tuona talvena, ja Suomen itsenäisyys olisi menetty ja maamme pakkoliitetty osaksi Kremlin kommunismidiktatuuria.

        Kremlin edessä konttaajien mielestä tuollainen lopputulos olisi epäilemättä ollut toiveiden täyttymys, mutta me tervejärkiset olemme tykkänään toista mieltä tuosta Suomea uhanneesta katastrofista.


    • Anonyymi

      Persu on kovakalloinen fasismin puolustaja.

      • Anonyymi

        Minulla ei mitään ole tietoa persujen kannoista fasismiin, mutta mikäli tunnet tarvetta käydä debattia heidän kanssaan tai antaa rakentavaa palautetta, niin tokihan voin avuliaana ihmisenä etsiä heidän yhteistietonsa.
        Kas tässä. Ole hyvä.

        https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/eduskuntaryhmat/perussuomalaisten-eduskuntaryhma/Sivut/default.aspx

        Itse olen varsin kriittinen fasistisen nyky-Venäjän hallintoa ja eritoten heidän fuhreriään, Vladimir Putinia kohtaan.

        Yllättävää kyllä jopa tämän kommunistipalstan pääpolitrukki Partacus on omin sanoin todennut Venäjän olevan fasistinen valtio, mutta jostain syystä sama Partacus kuitenkin puolustaa kiivaasti "fasistisen" Venäjän oikeutta toteuttaa "militaristista" "imperialismiaan" Ukrainalle kuuluvalla Krimillä ja Itä-Ukrainassa.

        Osaatko sinä sanoa mistä moinen ristiriitainen ajattelu kyseisen nimimerkin kohdalla johtuu?


        Katso itse.

        > Puolueet / Suomen Kommunistinen puolue
        Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa

        Partacus
        18.12.2019 17:32

        "Tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla ei mitään ole tietoa persujen kannoista fasismiin, mutta mikäli tunnet tarvetta käydä debattia heidän kanssaan tai antaa rakentavaa palautetta, niin tokihan voin avuliaana ihmisenä etsiä heidän yhteistietonsa.
        Kas tässä. Ole hyvä.

        https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/eduskuntaryhmat/perussuomalaisten-eduskuntaryhma/Sivut/default.aspx

        Itse olen varsin kriittinen fasistisen nyky-Venäjän hallintoa ja eritoten heidän fuhreriään, Vladimir Putinia kohtaan.

        Yllättävää kyllä jopa tämän kommunistipalstan pääpolitrukki Partacus on omin sanoin todennut Venäjän olevan fasistinen valtio, mutta jostain syystä sama Partacus kuitenkin puolustaa kiivaasti "fasistisen" Venäjän oikeutta toteuttaa "militaristista" "imperialismiaan" Ukrainalle kuuluvalla Krimillä ja Itä-Ukrainassa.

        Osaatko sinä sanoa mistä moinen ristiriitainen ajattelu kyseisen nimimerkin kohdalla johtuu?


        Katso itse.

        > Puolueet / Suomen Kommunistinen puolue
        Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa

        Partacus
        18.12.2019 17:32

        "Tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio"

        On aika ihmeellistä, että Perussuomalaiset tukevat Putinin hallintoa mutta eivät Venäjän työväenliikettä. Toisaalta eivät se tue Suomenkaan palkkatyöläisten oikeuksia. Päinvastoin, olisi purkamassa niitä.


    • Luultavasti maailmanloppua saarnannnut pappi kuuluu taantumukselliseen papistoon, jota KD-puolue ja Perussuomalaiset tukevat. Sieltäpäin homojen ihmisoikeuksien myöntäminen on vastoin Jeesuksen sanomisia. Pahimmat homovihan lietsojat ovat esittäneet heille natsilaista "lopullista ratkaisua". natsit surmasivatkin 80 000 homoa tilastojen mukaan.
      Homojen hyväksyntä tulee usein esiin kristillisten maailman lopun saanaajien puheissa. Jeesus ei hyväksyisi homoja ja aloittaa taivaallisen sotajoukkojen pomona ihmiskunnan tuhoamisen. Persut ovat venäläisten homovihaajien taatuin tukipilari.

    • Anonyymi

      Kristinusko lienee uskonnoista taantumuksellisin. Se uskoo vieläkin maailman loppuun jumalansa toimesta. Niinpä sen historian kulkukin on puolipöhelöiden historiaa.
      Kristinsuko valloitti Euroopan verisesti valtaantulonsa jälkeen. Kristinuskon taannutti pakolla orastavan hellenistisen tiedostuksen tuhanneksi vuodeksi. Samaan aikaan islam avasi portit auki kristityille ja juutalaisille tulla tutkimaan olevaisen mysteereitä. Bagdad oli vuosituhannen läntisen sivistyksen keskus. Islam säilytti hellenismin filosofien ja muiden tuotteita kun kristinusko poltti kaiken hellenismistä mitä löysi. Kun islam taantui n. 1300 luvulla, Euroopassa tieteellinen tutkimus alkoi syrjäyttää raamatua tiedon lähteenä. Idästä kulkeutui Eurooppaan monet keksinnöt ja hellenismin tietopankki.

      Maailman tiedostamisessa toimii muu kuin uskonto. Se on todellisuuden tutkinen sellaisena kuin se on.
      Kristinusko on taannuttamassa tiedettä väittämällä, että kaikki tieto löytyy raamatusta. Kristinuskosta saattaa tulla tiedostuksellinen hirviö. Puoskarien määrä ja propaganda kasvaa samaan aikaan kuin kapitalismi ajautuu yhtä suurempiin vaikeuksiin.

    • Anonyymi

      Päivi Räsäsen uutuus: Jeesus ei luonut ihmisten luomishetkellä homogeenejä.
      Päivi on Kristillisten aikaisempi puheenjohtaja ja tiukkapipoinen raamattu-uskovainen.
      Ateistin mielestä Räsäsen uskominen jumaliin ei ole synti. Se on vain tiedon puutetta.

      Joku syrjästäseuraaja kysyy. missä on tutkimus. No suu menee tietysti kiinni. Mutta mutta. Otetaan raamattu avuksi. Jeesus loi ihmisen mieheksi ja naiseksi ja "omaksi kuvakseen".
      Siitä seuraa mielenkiintoinen ajatus. Jokainen ihminen joka sekunti on sellainen kuin hänen luojansa ja pulinat pois. Jos ihminen tappaa niin tappaja on oikeastaan Jeesus. Jos sairastuu, syy on Jeesuksen. Jos varastaa, varas onkin Jeesus.
      Eikö totta?

      Koiranleuka voisi vastata. Ihminen on sellainen kuin on eikä sille mitkään jumaluudet mahda mitään, koska niitä ei ole.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1663
    2. 44
      1003
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      62
      958
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      929
    5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      60
      898
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      879
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      840
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      785
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      768
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      752
    Aihe