Mosaiikkiparkettia

Anonyymi

Tarkoitus olisi puhkaista yksi seinä, josta olisi toinen kulku olohuoneesta keittiöön ja leventää keittiön sisäänkäyntiä toisesta seinästä. Jäi vaan nyt mietityttämään, miten laittaisi lattian siitä oviaukon kohdalta kun ei ole mitään tietoa minkä valmistajan parkettia lattiaan on laitettu.
Olisiko parempi tehdä joku kynnyksen kaltainen vai vain etsiä lähimmäksi vastaavan kokoista parkettipalasia?

2

<50

  Vastaukset

  • Kannattaa mitata mosaiikkiparketti palikka ja jos mahdollista niin ottaa valokuva tai parempi jos saa palasen mukaan ja käy kysymässa ammattiliikkeestä . Sävy-ero varmaan jää vaikka löytyisi samallaistakin tavaraa.

  • Itse laittaisin sen kynnyksentapaisen. Ei sitä "saumattomaksi" saa kuitenkaan ihan pienellä duunilla (ehkä jos hioo vanhat parketit ja lakkaa uudestaan), joten tekee sitten mielummin siistin ja tarkoituksella erottuvan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   91
   5180
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   87
   904
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   850