Äiti ei ymmärrä etten halua olla tyttö/nainen :(

Anonyymi

Olen 14v nuori, olen siis syntynyt tytöksi, ja se ahdistaa todella paljon. Unelmoin että saisin kehostani pois nämä ylimääräiset ulokkeet, eli rinnat (ja nännit), kohdun ja naisen sukuelimet. Tuntisin itseni varmasti onnellisemmaksi jos olisin jotain muuta kuin tyttö tai poika.
Mulla on pitkät hiukset, kasvoista näytän naiselliselta ja tykkään joskus meikata. (mutta tuo ei liity siihen että haluaisin olla nainen)
Pienenä olin ihan fine sen asian kanssa että olen tyttö, olin kyllä tosi poikamainen ja leikin aina poikien kanssa ja "poikien" leluilla.
Kun seiskalla käsiteltiin terveystiedossa murrosikää, naiseksi tulemista, seksiä ja seurustelua, mua alkoi aina jotenkin ällöttää ja ajattelin etten halua tulla naiseksi.

Suihkussa käyminen lähes itkettää, siksi sammutan valot. Se helpottaa vähän. uimahallit tule kuuloonkaan, en kuulu sinne naisten pukkariin ja suihkutilaan. Dysforia on vaan niin suurta, en pysty siihen. Dysforian lisäksi olen tyytymätön painooni (162cm/57kg). Miten voisin olla muiden ihmisten edessä alasti, jos en pysty olemaan edes itseni kanssa?

Käytän tiukkoja urheilurintsikoita bindaamiseen, kun en oikeaa binderiä saa. Pidän vain rentoja vaatteita ettei mun naiselliset muodot näy.

Äiti on suhtautunut ihan hyvin(kai?) kun olen kertonut tästä, mutta silti tuntuu ettei se ota mua tosissaan. Se tytöttelee, vaikka sanoo että yrittää lopettaa sen. Uskonkin sen, että yrittää. Mutta kuitenkin sukulaisille puhuu musta aina tyttönä, enkä saa huomauttaa esim isovanhemmille, että toivoisin ettei mua kutsuttaisi naiseksi. Äiti sanoi että suuttuu jos sanon mitään muunsukupuolisuudesta, tai siitä että tykkään tytöistä. Olen ollut joskus ihastunut tyttöihin. Mutta ei siitä sen enempää..

Kiitos jos jaksoit lukea tänne asti. Nyt kaipaan oikeasti apua, mitä mun kannattaisi tehdä? Saa kysyä ihan mitä vaan. Vielä kerran, kiitos jos luit ja luen joka ikisen kommenti.

4

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Auttaisin jos vaan osaisin.
      Toivon tosi paljon, että sun äiti ja sukulauset ei puhuis susta tyttönä/naisena jos se on sun mielestä parempi. Toivottavasti saat mahdollisuuden olla sellanen kun haluut.
      Tsemppiä ja halaus❤

      • Anonyymi

        Kiitos tsempistä, outoihminen ; - ;❤


    • Anonyymi

      Dysforia on tosi ikävä olotila, mut sitä voi lievittää ilmanki lääketieteellisiä hoitoja. Jos varsinkin keho tuntuu epämiellyttävältä, suosittelen tilaamaan binderin tms. netistä. Ne on semi halpoja ja niitä voi käyttää aikalailla miten vaan, kunhan noudattaa ohjeita. Ja yritä vaan saada äitis ymmärtämään, että naiseus ei oo sun juttu. Onnea ja jaksamista!

      • Anonyymi

        Kiitos paljon<3 Juu, oonkin miettiny että tilaisin binderin lähiaikoina


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1305
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1217
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      58
      880
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe