Vituttaa uudenvuoden laihdutushulluus

Anonyymi

Joo siis pistää ärsyttään ku joka uusvuos tulee se olisit kauniinpi laihana jne huudatus joka paikasta ja sit niitä yrittää vältellä että ei sairastuisi uuestaa. Muilla vastaavaa?

3

<50

  Vastaukset

  • Kyllähän se vaikuttaa kaikkien "ei-kehotyytyväisten" elämään, oli sitten ollut todettu syömishäiriö tai ei. Oikeastaan pyhiä edeltävä kannustus mässäilyyn on pahempaa kuin vuoden aloitus laihdutusjutuilla. Nimittäin monella syöminen ei ole lainkaan hallinnassa, ja ongelma on enemmän epäterveellisen, yksipuolisen ja lihottavan ruokavalion suunnalla. Eli parempi olisi, että syöminen olisi koko ajan kohtuullisen tasaista ja hallittua. Säännöllistä ja ravitsevaa. Mässäily ei ole tervettä käytöstä kellekään. Terveyden saa tuhottua silläkin, että mässäily ja paastojaksot vuorottelevat. Silloin ihminen ei koskaan syö terveellisesti ja ravitsevasti.

  • Talipalloilla on varmasti vaikeaa aina milloin mistäkin syystä. Yhy hyy itku ja parku normaalipainoinen katsoi pahasti kun ostin kassillisen herkkuja. Vedän ne murheeseen enkä voi itselleni mitään.

   Bou v,tun hou kun itkette laardejanne. Joko hyväksytte itsenne rantautuneina valaina tai teette asialle jotain. Kunhan ette itke massaanne jonkun toisen syyksi. Omatkaan tavat ei ole niitä mailman terveellisimpiä. Silti peiliin katsomalla tiedän kun pitää rajoittaa. Puntaria en ole koskaan tarvinut mihinkään.

  • Ärsyynnyin jo tuosta kipparin holhoavasta avauksesta tuolla palstan alkuun kiinnitettynä. Ihan viho viimeinen asia, mitä kaipaan, on leimaava lässyttäminen. Mutta näistä läskeistä hankkiudun eroon. 10 kg pois, helmikuulle mennessä. Viikon paasto vie kolme kiloa, kun muistaa tehdä juoksulenkit joka päivä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   165
   13486
  2. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   288
   2923
  3. Suomussalmi mainittu!

   Missä lie ollut talo vuokrattuna? https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/233ee1c0-6c76-4074-9a39-2b128caf667a
   Suomussalmi
   30
   911