Reenaaminen

Anonyymi

Tällä viikolla olen reenannu:
Maanantaina judoa
Tiistaina pyöräily/kuntosali/pyöräily
Keskiviikkona judoa
Torstaina kuntosali
Perjantaina judoa
Tänään lauantaina judoa
Huomenna sunnuntaina ulkoilu/kehonhuolto.
Ei ole kukaan tai mikään ollut tähän asti estämässä! Sama (harrastajan/puuhastelijan) ohjelma jatkuu ensi viikolla ja eteenpäin, eli ilman ininää rahasta ja mahdollisuuksita laittakaa oma harjoittelu sille tasolle minne olette menossa, sitten keskieurooppaan kisakiertueelle, niin alkaa tapahtua!

6

193

  Vastaukset

  • Kyllä juuri näin, suosittelen.

   Harva noista maakuuluista "majuista" on tehnyt samoin

  • Jos aiot kv kisoihin mennä niin nosta treenimäärä 2 kertaan päivässä ja jaksota päivät ja treenit sekä palautuminen hyvin.

   Harvalla paikkakunnalla kuitenkaan hyvälaatuista lajitreeniä on kylliksi tarjolla.

   • Ite en enää tähtää kv tasolle, mutta reenaaminen on niin mukavaa, että haluan tehdä sitä omalla mainitsemallani ohjemalla! Jos haluaa kv tasolle, niin pitää kasata reeniporukka, jonka kanssa reenaa mahdollisimman usein yhdessä omalla tahi naapurisalilla yleisissä reeneissä, ja loput treeniajat täyttää fysiikka/kunto/vartalonhallinta reeneillä!


   • Hyvälaatuista lajitreeniä urheilijat tarvitsevat ja onneksi pääkaupunkiseudulla on harjoituksia, joihin voi avoimesti mennä harjoittelemaan. Joissain seuroissa kun kilpailijat yrittävät kokoontua harjoittelemaan eri seuroista niin tuodaan seuraavissa tai vähintään kolmansissa harjoituksissa lasku harjoituksista kouraan. Seuraus: mennään muualle.
    Kv-huipulla kilpailjoilla ei ole muuta elämää kuin Judo. Yleensä judoa kahdesti päivässä sekä fysiikkaa kehittävät voima- ja juoksuharjoittelut ohessa.
    Kovaa harjoittelevia kilpailijoita pitäisi saada enemmän treenaamaan yhdessä seurarajojen yli. Vaikka tämä on varmaan tiedetty aina. Vaikka kilpailija menee tatamille tekemään yksilösuorituksen niin Judo on joukkuelaji. Paremmaksi judokaksi kai kasvaa haastamalla jatkuvasti itseään harjoituksissa, oppimalla muilta ja omista virheistä. Sen sijaan että itse kuvittelisi olevansa paras, pitäisi olla nautinto saada treenata itseään vielä parempien kanssa ja pyrkiä kehittymään yhtä hyväksi.

    Mutta mitäpä minä tiedän.


  • Nyt varmaan, ku Mylvi aloittaa valmentajana, niin hän varmaan kerää tietoa urheilijoiden harjoituspäiväkirjoista, ja vertaa niitä 80 luvun harjoitus määriin, sekä tietysti myös yrittää kartoittaa nykyiseen kv tasoon! Kun näitä tietoja kasataan, ja saadaan lähtökohta, niin varmaan huomataan puutteet. Toivottavasti urheilijat, valmentajat ja seurat ovat avoimia ja rehellisiä, jos harjoitusmäärätietoja pyydetään/kerätään?! Hansokun toimitus voisi aloittaa ko kartoituksen vaikka anonyyminä!

  • Mielenkiintoinen avaus perus asiast. Nyt kyllä ihmettelen kommenttien vähyyttä, voisi luulla, että kaikki on kunnossa? Ei edes "sohva/katsomosenseit kommentoi tai viisastele! Minun mielestä harjoittelu määrät tai asenne ei ole kunnossa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu taas sekoilee instassa.

   Nyt on taas viesti kaikille luettavissa. Onko vieläkin kännissä, vai sekaisin?
   70
   1405