Mansikkatyttöjen paluu!

Liquid

Samalla tavalla kuin kompassin neula aina kääntyy itsepintaisesti kohti pohjoista, kesän koittaessa kääntyvät miesten kullit kohti Suonenjokea, sillä silloin sinne saapuvat töihin lukuisat kauniit mansikanpoimijatytöt kaikkialta ympäri maailmaa.

Suomen suvi on lyhyt ja lämmin ja Savon sydämessä piileskelevä Suonenjoki kesän seksipääkaupunki. Vuosi toisensa jälkeen tienoon lukuisille mansikkatiloille hakeutuu suuri lauma ulkomaisia mansikanpoimijoita, joista pääosa on nuoria ja kauniita naisia. Sisä-Savon ukkoutuville kylille kesät ovat tienneet aina varmaa silmänruokaa, kun muuttolintujen lailla hehkeät mansikkatyöläiset ovat saapuneet kylänraitteja tallustamaan ja takapuoli pystyssä pelloille pyörähtelemään.

Pitkän talven jälkeen olivat aviovaimotkin aika suopeita miehilleen, joiden päät kääntyivät ohitettaessa tienvarsien suuria mansikka-aavoja, joilla vähäpukeiset neitokaiset hankkivat itselleen rusketusta ja kesälomarahoja. Niin vähän oli näillä mailla muuta huvia. Harvat miehet sitä paitsi pääsivät tekemään lähempää tuttavuutta mansikanpoimijoiden kanssa. Heikosti palkattu hikinen työ teetettiin aika usein ulkomaalaisilla. Toisaalta kun ulkomaalainen turisti näillä raukoilla rajoilla muuten oli harvinaista herkkua, toivat kesä ja mansikkatytöt ihan oman leimansa kesäiselle Suonenjoelle.

Sonja iloitsi vilpittömästi tavatessaan Hurmalaisen mansikkatilalle ensimmäisenä päivänä saavuttuaan siellä heti tuttuja edellisvuodelta.

- Tatjana! Vera! Tekin täällä!, kailautti Sonja iloisesti venäjäksi, joka oli ilomantsilaistytön äidin kotikieli. Petroskoilaiset Tatjana ja Vera olivat tulleet tutuiksi edelliskesänä Pykäläisen mansikkatilalla työskennellessään. Sonja oli tosin saanut tilalle porttikiellon jäätyään kiinni suhteesta isännän hieman alaikäiseen poikaan. Onneksi Hurmalaisen tila ei ollut kovin kaukana Pykäläisen tilasta, ja Suonenjoella oli varaa valita.

- Privet, Sonja!, tervehtivät Tatjana ja Vera iloisina, - Nyt sitten nukutaan taas saman katon alla, Tatjana totesi.

- Joo, älkää sitten hirveästi mekastako kun tulette yöllä poikaystävienne kanssa, Sonja ilkeili.

Kuten tienoolla tapana oli, mansikanpoimijatytöille oli varattu ihan oma talo majoitukseen. Elämä siellä siivoamista myöten oli aika vapaata, mutta toki poikaystäväjuttujen kanssa sai olla tarkkana, ettei aiheuttanut talolle maineen menetystä silkasta hävikistä puhumattakaan.

Matalan talon suureen, kerrossängyillä varustettuun huoneeseen oli majoitettu neljäskin tyttö, joka puolestaan oli kolmikolle ennestään tuntematon. Uhkea Priit oli kotoisin Tallinnasta, ja kuulemma oikeastaan kuorolaulun puoliammattilainen. Ennenkin Suomessa käyneenä hän oli nyt halunnut viettää maassa hieman pitemmän ajan samalla rahaa tienaten. Priit osasi onneksi hänkin auttavasti venäjää, joten tytöt pystyivät kommunikoimaan hyvin välillä eksoottiseen sekakieleen turvautuen.

- Joko tsekkasitte mansikanpoimijapojat?, kysyi vaalea Tatjana mieliaiheeseensa päästen, sillä näillä kesäisillä Suomen-retkillä ei tytöilläkään ollut aina pelkkä raha mielessä.

- Ei täällä juuri ole, Sonja tiesi kertoa, - Yksi kaveri Kroatiasta, ei sen enempää.

- Täytyy iltalomalla käydä Suonenjoen keskustassa toteamassa..., Priit naureskeli.

Sonja huomasi hieman kateellisena joutuneensa taas aika ronskiin tyttöporukkaan, jolla varmaan kävisi parempi miesviuhka kuin hänellä. Vaaleat Tatjana ja Priit olivat sitä paitsi tosi uhkeatissisiä katseenvangitsijoita, joiden runsaista D- tai E-kuppisista ryntäistä miehet eivät kyllä saisi katseitaan irti, kunhan tytöt pääsisivät pellolle hellepäivänä pienenpienissä bikineissään tai väljissä T-paidoissaan keikistelemään. Tumma Vera oli hirveän upearintainen hänkin ja aina ilman rintaliivejä, mikä ei jäänyt miespuolisilta vastaantulijoilta huomaamatta.

Seuraavana aamuna olikin mukava taas aloittaa vuoden takaa tuttu työ mansikkapellolla. Aika harvat mansikat olivat vielä kypsiä, mutta tytöt suorittivat taimiharvennusta ja tarkastivat kasteluputkien kuntoa. Aamu enteili helteistä päivää, jälleen kerran. Sonja oli pukeutunut kevyeeseen T-paitaan ja vielä aamulla harteilla kantamaansa villatakkia hän ei aamukahdeksan jälkeen enää kaivannut. Priit oli sonnustautunut verkkariasuun, mutta sen alla hänellä ei ollut kun bikinivarustus, sillä miehiä ei tällä pellolla tänä päivänä pitänyt löytymän.

Mansikanpoimintatouhua ei näyttänyt tälle päivälle paljoa olevan, joten Hurmalaisen Veikko –isäntä kävi jo ennen puoltapäivää noutamassa Priitin työmaalta ja kutsui tämän toisiin tehtäviin.

- Saat autella Jania navetan seinän rappaamisessa. Joutuu sekin homma nopeammin.

Jani oli Priitin mielestä oikein salskea nuorimies, hoikka ja pitkä suoratukkainen suomalainen, vaalea savolainen. Jani seisoi pienellä itse kyhätyllä maalaustelineellä ja oli saanutkin jo aika hyvän osan navetan seinää rapatuksi. Janilla oli yllään vain rappaustouhussa ryvettyneet siniset farkut ja yläruumis paljaana sinne tänne lentäneitä rappaustahroja lukuun ottamatta.

Priit hieman häpesi paksuja silmälasejaan ja kehnoa varautumistaan rappaushommiin. Verkkaritakki oli liian uusi sotkettavaksi, Priit selitti Janille.

- Ota ihmeessä takki pois. Kuuma tässä tulee ja touhu on aika sottaista, Jani rohkaisi.,

Janikaan ei tiennyt, ettei Priitillä verkkaripusakan alla ollut kuin bikinien yläosa, vähän vanha ja liika pieni sekin. Priitin oli kuitenkin myöhäistä katua, joten hitaasti alistuen hän riisui verkkapusakan paljastaen bikinien vaivoin peittelemät suuret E-kupin hinkkinsä, ja ryhtyi kantamaan muovisangolla laastia lähemmäs Janin rappaustellinkejä.

Jani ei voinut olla ihailematta nuoren virolaisneidon uhkeita muotoja. Vaalean Priitin rinnat pursuilivat pienistä bikineistä ja välillä tytön kumartuessa näytti, että massiiviset tissit pullahtaisivat ulos liivien kupeista. Priit joutui tuomaan monta erillistä kuormaa sangolla, sillä kottikärryt olivat rikki. Näin tosin helteessä huhkiva Jani sai aina lisää silmänruokaa, sillä ylhäältä tellinkien päältä oli aika kivat näkymät Priitin rintoihin tytön nostellessa kuormia Janin käytettäväksi.

Jani yritti malttaa seksistiset kommenttinsa uhkeista näkymistä, sillä hän toki halusi niiden jatkuvan tässä koko työn ajan. Priit ei näyttänyt välittävän, vaikka huomasikin Janin kiinnostuneen katseen vartalollaan ja tiesi miesten aina mielellään katsovan hänen rintojansa. Priit oli jo varhain ymmärtänyt rintojensa olevan paras aseensa , jolla sai miehen kuin miehen pauloihin ja tekemään mitä tahansa.

Aina roiskuu kun rapataan, sanotaan. Alle puolen tunnin työskentelyn jälkeen Priit rupesi muistuttamaan ulkoasultaan Jania, yhtä raparoiskeiden peittämiä heidän molempien ylävartalot alkoivat olla. Priit alkoi lopulta muistuttaa jo mutapainin ystävää, mutta laasti alkoi sekin kävi vähiin ja Jani reippaana miehenä oli saanut koko seinän rapattua.

- Valmis!, saattoi Jani viimein todeta ja hypähtää alas telineiltä, - Sitten pesulle. Tuolla vanhan tallin takana on hyvä pesupaikka. Minä käyn sillä välin katsomassa navetan sisärappauksen kuivumista.

”Hyvä paikka” ilmeni olevan vanha vesiallas, reunoiltaan yli metrin korkuinen, mihin lie alunperin käytetty, mutta nyt hieman rapistunut. Vettä siinä oli pohjalla hyvin melkein metrin verran, ja kädellä kokeillessa vesi tuntui lämpimältä. Mitään sankoa ei tosin tässä avuksi ollut. Pitäisikö peräti kiivetä altaaseen?

Koska Jania ei näkynyt missään, Priit valeli ensin rappaustahroja yläkropastaan sillä vähällä vedellä, jota kourin pystyi altaasta ammentamaan. Sitten hän päätti todella kokeilla pulahtamista. Rapaantuneet bikinit lähtivät päältä, sitten hiostuneet verkkarihousut ja pikkuhousut vielä perässä. Uhkean alastoman neidon kampeutumista altaan laidan yli ei ollut onneksi kukaan katsomassa, Priit mietti.

Altaassa oli kiva lillua. Ihan kellumaan siihen ei mahtunut, mutta Priit sai hierottua sementit rinnoiltaan ja vatsaltaan oikein hyvin. Priit kumartui veteen sen verran syvälle, ettei enää nähnyt laidan yli. Kylläpä teki hyvää näin hellepäivänä.

Priit ei nähnyt kovin hyvin ilman silmälaseja, mutta kohta hän erotti jonkun seisovan hänen ja auringon välissä.

- Löysit jo sadevesialtaan! Hyvä!, Jani julisti, - Minä tulen kanssa.

Ennen kuin Priit ehti esittää vastalausetta tai edes ryhtyä peittelemään käsillään upeita rintojaan, oli Jani riisunut housunsa ja yhtä alastomana kuin Priitkin oli, oli Jani jo hyvällä loiskauksella tupsahtanut altaaseen Priitin kaveriksi. Vilaukselta Priit ehti nähdä salskean miehen pitkävartisen peniksen vilahtavan.

Siinä he sitten kohta seisoivat samassa altaassa alasti vastatusten. Jani katseli Priitin vartaloa, paljaita olkapäitä ja niiltä alaspäin katsetta laskien rintojen lupaavaa kaarta ja viileässä vedessä nöpöttäviä nännejä. Ennen kaikkea Jani kuitenkin katsoi tyttöä silmiin yrittäen sieltä lukea miten hän suhtautuisi tällaiseen yhteispulikointiin.

Priit ei näyttänyt viitsivän aiheuttaa kohtausta, vaikka tilanne selvästi vähän jännitti. Jännittämisensä Priit yritti kätkeä huolettomaan peseytymisensä jatkamiseen. Vielä oli joitain rappaustahroja Priitin rinnoilla, ja Priit hieroi niitä Jania selvästi kiihottavalla tavalla. Pehmeät nuoren naisen puskurit olivat kosketusetäisyydellä nuoren miehen niitä selvästi hyväilemään himoitsevista käsistä.

- Tuohon jäi vielä jotain!, Jani äkkäsi.

Jani avuliaasti ojensi kätensä tytön rintakehälle ja kevyesti sipaisi laastitahraa tytön rinnalta. Tahra irtosi aika nopeasti, mutta Janin käsi viipyi rinnalla tarpeettoman pitkään. Priit värähti hieman miehen yllättävästä kosketuksesta. Osin läpinäkyvän veden läpi Priit oli huomaavinaan Janin kalun alkaneen seistä hieman.

Herkkä hetki katkesi läheltä kuultuun kikatukseen ja kaikkoavien juoksuaskelten ääniin. Mitä tapahtui, valkeni Janille aika äkkiä.

- Pennut perkele! Pöllivät vaatteet!

Hurmalaisen isännän kuusi- seitsenvuotiaat kaksospojat olivat nähneet kylpypuuhiin uponneet työläiset ja tehneet kuten niin monta kertaa ennenkin – pöllineet kylpijöiden vaatteet. Joskus niitä oli saatu takaisin vasta seuraavana päivänä.

- Mitäs nyt tehdään?, Priit kysyi huolestuneena täyteläisiä rintojaan hieman epätietoisenaa peitellen.

- Ei tähänkään voi jäädä. Kylmä tulee. Mennään tallille.

Jani kampesi itsensä altaasta ja Priitillä oli hetki aikaa ihailla Janin kiinteää takamusta, mutta enempää miettimättä myös Priit nousi altaasta ja seuraavalla sekunnilla he olivat kahdestaan alasti paljaan auringonpaisteen alla tietämättä mitä tehdä seuraavaksi. Pika pikaa Priit juoksi Janin perässä talliin. Ehkä sieltä löytyisi vaatteita.

Puolihämärästä tallista oli vaikea löytää mitään. Ylisillä oli heiniä, alaosassa samoin. Maatiaiskissa vilahti naukaisten ovesta ulos.

- Ei edes viimevuotisia heinätyöhousuja, voi perkule..., Jani manaili. Priit hymyili tuijottaessaan Janin paljasta peppua ja pitkänä roikkuvaa kalua. Miltähän tuntuisi hieman vedellä tuollaista vehjettä?, Priit huomasi ajattelevansa.

Yhtäkkiä Priitiä alkoi tavattomasti naurattaa Janin touhuaminen, ja Priit heittäytyi pitkälleen selälleen heinäkasaan takanaan. Heinät kutittivat hauskasti ja pölypilvi pöllähti ilmoille. Priit levitti käsivartensa levälleen jättäen hurmaavan upeat rintansa estotta Janin vapaasti ihailtaviksi.

- Hassua...Priit sanoi hymyillen, - Taisi tulla heinälatoromantiikkaa ennen kuin housut löytyvät...

Jani katsoi Priitin muhkeita muotoja eikä nauranut yhtään. Mies kuitenkin näytti rauhoittuvan ja istahti sitten heiniin Priitin vierelle.

- No menee se päivä näinkin. Mietitään vähän.

Hetken vierekkäin heinillä maattuaan molemmilla oli tilaisuus tarkkailla hetki toistensa alastomia vartaloita. Jani ei voinut estää, että jo muutama vilkaisu Priitin valtoimenaan siinä miehen edessä pursuileviin rintoihin sai Janin kalun toivottomasti nytkähtelemään ylöspäin. Priitiltä ei miehen seisokin alku jäänyt huomaamatta.

Jani liikahti peitelläkseen seisokkiaan kädellään, mutta samassa hän tunsi Priitin käden tarttuvan estelevästi käteensä.

- Älä..., Priit neuvoi, - Anna vain olla, mä haluan katsella...

Priitin sanoista kiihottuneena Jani antoi seisokkinsa nyt näkyä ja tuntua. Tahallaan Jani puski lantiotaan korkeammalle ja Priitin paljaita muotoja katsellen ärsytti kalunsa seisomaan täyskovana kohti tallin kattoa. Käsin koskematta Jani oli saanut kalunsa oikein niin ylpeilynaiheiseen kuntoon että Priitin täytyi oikein huokaista. Kiihottaakseen Jania lisää Priit levitti jalkojaan tarjoten miehelle hyvän näkymän tytön siistin karvoituksen keskeltä kurkistavaan hiljalleen avautuvaan pilluun. Janin kalu seisoi jo kuin mieletön.

Jani runkkasi kädellään kalunsa pitkää vartta pari kertaa, ja Priit kiinnostui hänkin tehtävästä.

- Annatko munkin koskea sitä?, Priit aneli, - Se on niin iso ja kova...

Ja antoihan Jani. Priit tarttui tukevalla otteella Janin seisovan kyrvän varteen puristaen sitä tiukasti. Tyttö alkoi liikuttaa kättään ylös ja alas kalun vartta runkaten tuntien selvästi kullin kovettuvan kädessään. Mitenhän kauan Jani kestäisi rintavan alastoman naisen vierellä tällaisessa käsittelyssä?

Jani kumartui alastoman Priitin puoleen ja suuteli tätä suoraan suulle. Priit vastasi kuumaan suudelmaan tunkien kieltään syvälle Janin suuhun irrottamatta silti hetkeksikään Janin kalua runkkaavaa kättään. Janin kädet etsiytyivät tytön valtaville E-kupin rinnoille alkaen hyväillä ja sivellä niitä. Jani puristeli Priitin pehmeitä tissejä, venytteli nänninpäitä ja pyöritteli sormiaan tytön kovettuvien nänninnipukoiden ympärillä.

- Ovatko nämä nyt sitten E-kuppia, vai..., Jani tiedusteli punniten kaksin käsin Priitin muhkeita ryntäitä kämmenkourissaan.

Priit hymyili.

- Kyllä vain. Ihan luomurinnat, täyttä tavaraa. Haluaisitko hieroa niitä lisää?

Jania ei juuri tarvinnut usuttaa viihtymään Priitin rintojen äärellä. Hänen ahnaat kouransa kähmivät tytön muhkeita tissejä ja hieroivat niitä yltä ja päältä. Nuori uros keksi myös ilman käskyä ryhtyä suutelemaan ja nuolemaan Priitin ihanuuksia ja imemään nänninpäitä huultensa välissä sekä pyörittämään kieltä niiden ympäri.

Priit kävi yhä kuumemmaksi ja alkoi kaivata nuoren miehen munan tunkeutumista sisäänsä. Sykkivä suonikas kalu tytön kädessä näytti olevan valmis vaikka mihin, ja Janin levottomat kädet vaelsivat tytön pillunhuulille leikitellen niillä ihanan kiihottavasti. Jani työnsi sormeaan Priitin sisään, ja pillunmahlat valuivat heinille heidän allaan. Priit tunsi olevansa jo aivan kostea.

- Tule mun päälle..., Priit huohotti ja levitti reitensä Janille.

Jani oli pian ajan tasalla. Priitin jalkoväliin kierähtäen hänen kalunsa löysi pian kohti oikeaa maalia, siitä Priitin ohjaava käsi piti huolen. Priit asetti miehen pitkän kullin pillunhuuliensa väliin ja siinä hyvin hollille päästyään kalu alkoi upota nuoren naisen kutsuvaan ja pohjattomalta tuntuvaan kaikennielaisevaan pilluun.

Muutamalla työnnöllä Jani oli saanut kapoisan kalunsa Priitin pillunpohjaan asti aloittaen sitten rytmikkään edestakaisen liikkeen Priitin sisällä. Janin mäntä pumppasi sisään ja ulos Priitin kuumassa kirnussa ja Priit tunsi heidän molempien yhteisestä painostaan uppoavan yhä syvemmälle heiniin. Kalu souti Priitin kaikkeinpyhimmässä kuin kotonaan ja naimisesta kiihottuva Priit alkoi voihkia nautinnosta ja hyväillä nuoren miehen pakaroita yrittäen niihin tarttuen saada miestä tunkeutumaan yhä syvemmälle uumeniiinsa.

Jani puski ja puski, ja heinäkasasta valui yhä enemmän heiniä rakastelevan parin päälle. Hetken Priit tunsi halua aivastaa, ja sitten heinäkasat ympärillä tuntuivat niin ahdistavilta, että Priit halusi alta pois. Nyt hän halusi ratsastaa miehen päällä, sitä hän ei ollut juuri koskaan tehnyt, sillä monet miehet olivat pelästyneet Priitin lähes satakiloista elopainoa.

- Mä haluan tulla päälle...saahan mä..., Priit aneli, eikä Janista ollut pyyntöä vastustamaan.

Jani käännähti selälleen Priitin kierähtäessä hajareisin miehen nivusten päälle. Äskeisestä rakasteluasennosta siirryttäessä Janin kulli luiskahti ulos Priitin läpimärän vitun turvallisesta lämmöstä ja puristuksesta. Hetkessä Priit oli kuitenkin ottanut tilanteen haltuunsa ja ohjannut kovana sojottavan kalun liukkaille häpyhuulilleen ja istahtanut miehen kullin päälle sen kohta jälleen mukavasti täyttäen Priitin janoavaa pillua.

Alkoi Janille tuskallinen ja taivaallinen ratsastus. Priit runnoi koko kehonsa painolla kohti miehen nivusia ja pitkä kova kalu kaapi tytön limaisia pillunseinämiä. Priit nautti ja nautti naiden Jania yhä kovempaa ja toivoi ratsastuksen kestävän pitkään, eikä hän tuntunut ollenkaan saavan kyllikseen Janin suuren perunaterskan morttelimaisesta käsittelystä pillunsa uumenissa. Seksi tämän miehen kanssa teki hyvää!

Priitin hinkit hölskyivät rajun ratsastuksen tahtiin ja Jani tarttui niistä kiinni milloin vain kykeni. Välillä Priit kumartui alemmas antaakseen rintansa Janin huulten ulottuville suudeltaviksi ja nuoltaviksi, kun mies näytti selvästikin pitävän siitä. Jani suuteli ja imi Priitin rintoja, joita tyttö omin käsin ojenteli lähemmäs miehen kasvoja. Jani tunsi itsensä kuninkaaksi, jolle tarjottimelta tarjotaan tällaisia ennen näkemättömiä herkkuja. Priit nosteli ja puristeli omia rintojaan esitellen Janille niiden kokoa ja kimmoisuutta. Katselkoon nyt ja ihailkoon kun kerrankin luvan kanssa sai, Priit ajatteli.

Lopulta Priit ei kestänyt enää. Janin kyrpä paisui paisumistaan Priitin pillun armottomassa otteessa Janin puskiessa alta käsin minkä vain jaksoi tytön suurta elopainoa nostella. Karkuun tästä ei mies pääsisi, siitä Priit oli päättänyt pitää huolen. Laukeamattakaan Jani ei kauaa voisi olla, sillä Priit oli päättänyt viedä nyt ja tässä kaikki mehut miehen kupeista.

Samassa Jania väsymättömästi nussinut Priit tunsi värisyttävän huippunsa lähestyvän ja vähää ennen Janin tulemista Priit laukesi itse saaden sfäärit räjäyttävän orgasminsa, jonka aikana hänen lantionsa tempoili holtittomana eestaas ja sivuille miehen päällä. Päätä taaksepäin taivuttaen Priit tarttui omiin tisseihinsä puristellen niitä kuin hengenhädässä.

Vähän toivuttuaan Priit huomasi, että Jani ei ollut sittenkään tullut. Priit päätti olla nyt extravarovainen, kun aikaa kerran oli. Priit irrottautui telakoitumisasennostaan Janin päältä ja Janin yhä täysillä seisova laukeamaton kyrpä sukelsi pillunmahloista kiiltävänä ulos tytön sisältä. Priit tunsi kuuman pimppinsä jäävän sykkimään pillunhuulet yhä raollaan Janin valtavan hyvää tehneen kalun jäljiltä. Ja yhä vain Janilla seisoi!

Priit jäi Janin jalkoväliin istumaan tarttuen vielä kaksin käsin Janin holtittomana heiluvaan ja sykkivään suonikkaaseen kyrpään. Vain hetken se ehti sykkiä ja värähdellä yhä pillunmahloista kosteana tytön kädessä ja sylki sitten varoittamatta pitkissä kaarissa valkoista siemennestettä tytön lumenvalkeille paljaille rinnoille.

Mälliä lensi ja lensi, niin että Priit jo epäili tuleeko tulvalle loppua koskaan! Janin sykkivä letku roiski spermaansa Priitin muhkeille meloneille kerta toisensa jälkeen ja valkoinen neste koristeli vaalean tytön maidonvalkeaa ihoa. Pisimmät roiskaukset lensivät tytön kaulalle asti ja spermasta kostuneelle rintakehälle muodostunut järvi lähti valumaan tytön tissien välistä alas vatsalle.

Priit runkkasi Janin kalusta joka pisaran ja levitti sitten kaksin käsin spermat suurille rinnoilleen, joilta tahmaista nestettä jäi roikkumaan rivon näköisinä rihmoina. Jani vaati, että saisi ehdottomasti nuolla itse omat spermansa Priitin ihanilta rinnoilta, eikä Priitillä mitään sitä vastaan ollutkaan. Tallissa olikin vaikea peseytyä muuten kuin maatiaiskissan tyyliin. Priit puolestaan auliisti nuoli Janin vatsalle roiskahtaneet spermapisarat ja imeskeli kovan koulun jälkeen jo pehmenneen Janin spermasta kiiltelevän kyrvän puhtaaksi.

Ulkona oli kesäpäivä ehtinyt jo aika pitkälle, mutta töihin ei kummallakaan ollut enää kiire. Jani löysi heinäkasan alta vanhat haalarit, joihin saattoi väliaikaisesti pukeutua. Sadevesialtaalle palattua ja siellä peseydyttyä he löysivät lasten varastamat vaatteensakin aika läheltä katoamispaikkaa, joten suurempaa skandaalia ei asiasta ollut luvassa.

Tyttöjen kämpille saavuttua Sonja oli ensimmäisenä vastassa kysymässä miten ensimmäinen työpäivä mansikkatilalla oli sujunut. Priit oli tyytyväisen näköinen mutta vaitelias, josta Sonja päätteli Priitin mahdollisesti kärsivän vieraan ympäristön aiheuttamasta kulttuurishokista. Eiväthän kaikki kaupunkilaistytöt viihtyneet maaseudulla.

4

8686

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kfpaj

      e-kupin rinnat ton ikäsellä tytöllä joo-o..vähän realismia peliin.

      • Lisää Liquidia!

        Oliko realistista sitten tuo "kesän koittaessa kääntyvät miesten kullit kohti Suonenjokea, sillä silloin sinne saapuvat töihin lukuisat kauniit mansikanpoimijatytöt kaikkialta ympäri maailmaa"?


      • friiduh

        on niitä e-kupin rintoja "tuon ikäisillä". ei kai se edes harvinaista ole.


    • asdfg

      Laatu tekstiä. E:n kun vain muutat C:ksi ja 100 lähemmäs 80:tä niin teksti on valmis painettavaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6599
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4253
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2670
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2050
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1578
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1074
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe