Teräsleidit - mikä pettymys!

Anonyymi

Pitihän se käydä katsomassa. Mutta olipa se suuri pettymys. No joo, osaahan ne näytellä, vanhat lahjakkaat konkarit Uotila, Pakkasvirta ja Sella, syntyneet meidän aikoihin 1947, 1938 ja 1936. Selvisivät paikoin typerästä replokoinnistaan ihan jees. MUTTA,
no joo, käsikirjoittajat ovat meidän lastemme ikäisiä, tämän sekstisen aikakauden lapsosia. Joteskin niin typerä leffa, etten osaa sitä sanoiksi pukea.
Kerro kerro, oi kerro, miltä sinusta tuntui, kun kuulit yleisön naurunremahduksia niissä lukuisissa kaksimielisissä tai suoraan alapään aiheisissa repliikeissä. Kyllä meitä nyt leffassa pantiin halvalla!!!

23

1850

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kävin katsomassa samaisen elokuvan. Odotin siltä paljon enemmän kuin sain. Hömelöä puuhastelua oli naisten tekemiset. Kuulin kyllä ihmisten nauravan ja ihmettelin miksi. Jotenkin väkisin tehtyä oli koko juttu.
      Nämä nyt ovat tietysti makuasioita. Joku voi tykätäkin. Koko pieni elokuvasali oli täynnä, eli tuntui meitä ikäihmisiä Teräleidit kiinnostavan.
      Ainakin naiset olivat juuri ikäistensä näköisiä. Se on plussaa.

    • Anonyymi

      Kiitos näistä arvosteluista, koska itsekkin olin halukas lähteä katsomaan tuota "nauruhermoja" kutkuttuvaa elokuvaa, mutta empä menekkään.

      Sanoisinko "ikäni mä muistan", kun olimme mieheni kanssa eräässä viikon kylpylässä ja siellä oli ohjelmassa joku nauruterapia, jota tietenkin menimme katsomaan.

      Ohjaaja alkoi hekotella ja toivoi toisia mukaan, johon joku osallistuikin, muta siten hän vain kihdytti ja ....niin se jatkui, mutta meitä ei vain alkanut naurattamaan, koska siinä ei ollut mitään tilannekomiikkaa, joka olisi saanut nauramaan.

      Itse varmasti pystyisin nauramaan vedetsilmissä jollekin tilanne komiikalle, joka tulisi kohdalle, mutta en näin keinotekoiselle naurun houkutukselle.,

      • Anonyymi

        Hyvä kuulla arvostelu Teräsleideistä, pitää miettiä menenkö. Nauruterapiassa olen ollut ja minä pääsin mukaan ja puolet porukasta myös, se toinen puoli sitten pysyi totisena.
        Eikä mikään kylpyläreissu vaan talous-ja henkilöstöhallinnon koulutus- ja teemapäivät.


    • Anonyymi

      Mainonnan uhrina minäkin menin suurin odotuksin katsomaan elokuvaa Teräsleidit.
      Yhtä tyhjää koko elokuva. Niin köyhä juoni, josta yritettiin ponnistaa.
      Oloko elokuva tuotettu pienellä budjetilla? Naiset niin halvan näköisiä, suttuisia esiintyjiä. Kuin laitapuolen laahustajia. Paitsi seksin saralla. Siinä himoja riitti.
      Kun Pamela Tolan ohjausta on hehkutettu medioissa, niin oletus muuttui pahaksi pettymykseksi.
      Paljon porua, vähän villoja sanottiin menneinä aikoina.
      En suosittele tätä elokuvaa kenellekään. Niin oli tyhjää täynnä.

    • Anonyymi

      Katsomassa mekin kävimme. Oli oikein odotettu näytöstä. Vaikkakin parissa eri lehdessä kriitikoilta huonot arvostelut. Kerrankos kansa on eri mieltä kriitikoiden kanssa. Nyt kävi niin, että oikeassa olivatkin!
      Emme voineet kuin ihmetellä sitä, miten Uotila, Sella tai Pakkasvirta oli saatu mukaan elokuvaan? Ajatuksenako vielä kerätä viimeisetkin rahat vaikkakin huonosta elokuvasta? Ei elokuvaa tosin eri näyttelijätkään olisi voineet parantaa jos tuollainen oli Pamela Tolan tarkoitus näyttää.
      Harmi! Olen näitä näyttelijöitä ihaillut, mutta kyllä nyt jäi paskan maku nähdystä!

    • Anonyymi

      Kävin heti ensi-illassa katsomassa ja tykkäsin kovasti, oli ihan kun minä ja siskoni oltaisi oltu reissussa. Minä ajoin autoa ja nuorempi hulivilisisko takapenkillä ja minua vuoden vanhempi sisko tärkeänä, hienona etupenkillä.
      Katsoin myös Helenin ja se oli surullinen, rakkaus teki Helenin surulliseksi. Hyvä elokuva oli sekin, hieno ja hyvät näyttelijät.

    • Anonyymi

      Helene-elokuva oli upea. Hitaus ei haitannut, siihen meni niin mukaan, että juttu ei tuntunut elokuvalta lainkaan vaan joltain taide-elämyksesltä, eli mukana ja rentoutui.
      Piipahdimme Ateneumiin katsomaan Helenen näyttelyn ja kaikki muutkin taulut. Vaikuttava oli sekin, vaikka kaverini hoki koko ajan, en ottais tuollaista, enkä tuollaista, kun etsii tosissaan rempattuun kotiinsa tauluja.
      Ihan pieni yksityiskohta. Sulloimme isommat laukkumme ja takkimme lokeroon jota molemmat käpäilimme ja lukituksi havaitsimme. Tullessamme näyttelystä luukku oli raollaan. Mitään ei ollut kadonnut, näytti ettei oltu pengottukaan. Ei jaksettu enempää jahkailla, lähdettiin kotiin. Päättelimme että luukku oli avautunut itsestään.

    • Anonyymi

      Kävin katsomassa Teräsleidit ja nauroin ja itkin vuorotellen. Kuvittelin itseni samanikäisenä ja tunnistin nyt jo monta samaa ajatusta Uotilan roolihahmon kanssa. Olen 60 v.
      Sovimme ystäviemme kanssa uskaltaa elää seuraavat 20 vuotta samanlailla; mennään ja tehdään kaikkea mitä nuorenakin eikä hävetä ikäänymistämme

    • Anonyymi

      Nyt elokuva tuli sitten televisiosta. Leffateatteriin en olisi viitsinyt mennä katsomaan moista fiaskoa. Koska tiesi elokuvan olevan Pamela Tolan käsialaa.
      Heti alkumetreillä huomasi, että Tola on mitä ilmeisemmin ottanut vaikutteita, nuoremmalle väelle suunnatusta elokuvasta Napapiirin sankarit. Jossa näytteli itsekin. Pamela Tolalla ei vaan tullut mieleen, että samanlainen koheltaminen ei vaan istu millään tälläisille ikäneidoille.
      Ajellaan autonronttosella johonkin ja matkalla seikkaillaan, kaikenlaista sekoillen.
      Vedetään kännit, hillutaan ilman vaatteita hotellissa jne. Mukaan on liitetty yhden päähenkilön perhe-elämääkin. Adhd häiriöisen oloinen tytär perheineen, järjestämässä yllätys syntymäpäiväjuhlia. Pääosassa koheltaa kolme, väkisin omituisiksi ja sekopäisiksi muokattua siskosta. Leena Uotilan roolihahmokin on yliopiston sijaan, ainoastaan vailla psykiatrista hoitoa. Saara Pakkasvirtaa tuli ihan sääli, kun hänet on tuon ikäisenä valittu tuollaiseen osaan. Vanhinpana harmajapäisenä siskona, hän joutuu esittämään elokuvan kaikkein pervoimman kohtauksen. Roolit tässä fiaskossa on myös saaneet joka paikan miesnäyttelijät, ärsyttävät Heikki Nousiainen ja Jani Volanen.

    • Anonyymi

      Moderoinnin ei kannata poistaa mielipidettä. Sitä varten nämä palstat ovat.

      • Anonyymi

        Railakas esitys, nauroin ääneen monessa kohdassa. Reippaan raikasta huumoria meistä ikä-immeisistä! Lisää samanlaista!


    • Anonyymi

      Tiukkapipoiselle kukkahattu-tädille yksinkertaisesti sopimaton elokuva,,sensijaan meille joita ei turhat estot ahdista oikein mainio esitys: Tykkäsin!

      • Anonyymi

        Aika harvat vanhemmat ihmiset käyttäytyy noin, kuin nämä tädit tässä elokuvassa.
        Mutta onhan niitä tietysti aina joitakin poikkeuksiakin. Joillekkin maistuu ihan elämän loppuun asti alkoholi, tupakka ja estoton seksi ja reissatakin jaksetaan, sekä bailata iltaisin yökerhoissa.
        Pikkiriikkisen överiksi kuitenkin taisi mennä näiden mummeleiden touhut.


    • Anonyymi

      Turhanpäiväistä kohellusta, ei mennyt minun huumorintajuuni. Paska leffa.

      • Anonyymi

        Ei mennyt minunkaan huumorintajuuni vaikka mielestäni se on aika hyvä ei napannut tämän sorttinen, ainoa mikä nappasi oli siinä loppupuolella noin 20 minuutin pätkässä.


    • Anonyymi

      Teräsleideiksi voi kutsua yli 90 vuotiaiksi eläneitä naisia. Jotka ovat eläneet tervettä elämää. Ovat pitäneet terveydestään huolta. Eivät ole alkoholia juurikaan juoneet, saati lainkaan. Eivätkä ole koskaan tupakoineet. Ovat aina nukkuneet kunnon yöunet
      ja syöneet terveellisesti ja harrastaneet säännöllisesti liikuntaa. Tämä on varmasti myös lääkäreiden mielipide teräsleideistä ja miksei teräsvaareistakin.
      Joten elokuvan nimeksi olisi ehkä paremmin sopinut "Huruakat"
      Olihan Opri elokuvassakin oli vanhainkodissa vallattomia pappoja, joita kutsuttiin "huru-ukoiksi"

    • Anonyymi

      Yhdyn alotuksen tekemään kuoroon ,,,,,,,,,,,,,,,,,

      pettymys oli ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    • Anonyymi

      Selkeästi onanointi-leffa.

    • Anonyymi

      Eipä nuo leidit vaikuttanu yhtään teräksestä tehdyltä

      päivastoin
      kovin olivat hauraan ja höpsön näköstä porukkaa,

      ohjelma oli pettymys,,,

    • Samaa mieltä aloittajan kanssa. En jaksanut edes loppuun katsoa, niin typerää kohellusta kaikki.
      Elokuva toi mieleeni teatterissa näkemäni Minna Lindgrenin romaanista "Vihainen leski"tehdyn näyttämöversion, josta en myöskään pitänyt.
      Ehkä en sitten tavoittanut tuota huumoria, mitä jotkut kirjoittajat elokuvasta löysivät.

      Kuten aloittaja totesi, nämä nuoret elokuvan tekijät eivät ehkä tavoita ikääntyneiden mielen maisemaa, johon aina liittäisin tietyn arvokkuuden, vaan laskevat varman päälle: viihteellinen toteutus, kärjistystä, hienovaraista pilkkaa, tyhjälle nauramista.
      Ei ollut minun juttuni. Onneksi en vaivautunut teatteriin saakka. Olisinkohan poistunut kesken näytöksen ?
      demeter1

    • Anonyymi

      Odotin loistavaa näyttelemistä ja upeaa käsikirjoitusta kun aloitin katsomaan Teräsleidejä.
      Mutta pettymys iski kun ohjaaja käsikirjoittaja laittoi upeat ,osaavat näyttelijät ,rumaan ,ikävään ,käsikirjoitukseen mukaan .

      Noilla näyttelijöillä olisi saanut ihanan ,värikkään ,mielenkiintoisen ,kommelluksien täyttämän näytelmän.
      Josta olisi tullut iloa ja naurua pulppuava esitys ,katsojille.
      Pamela Tola ,käsikirjoittaja ,ohjaaja ,ei ole minun suosikkini .

    • Anonyymi

      Parempi sarja olisi"Isisladyt"jolla olisi parempi menekki.

    • Anonyymi

      Olen itse nuori aikuinen, mutta minusta elokuva yritti huvittaa katsojaa halvoilla ja ala-arvoisilla keinoilla. Ala-arvoinen kielenkäyttö ja sekopäinen riehuminen ns. normimummojen toimesta luo kyllä sen vahvan kontrastin, mutta ainakin mulle aiheutti lähinnä pahaa oloa. Miksi ylipäätään kaikissa suomalaisissa elokuvissa nykyään pitää olla niin rumaa kielenkäyttöä? Joku peräänkuulutti jossain sitä, että lopetettaisiin vanhojen suomalaisten elokuvien ja ulkomaisten klassikoiden / sarjojen esitykset ja annettaisiin tilaa suomalaiselle laatudraamalle. Jos tämä on sitä laatudraamaa, niin ei kiitos! Mun mielestäni suomalaiselta elokuvalta on todella pahasti hukassa kaikki kauneus ja tyylikkyys. Tämä ja Dogs don't wear pants on olleet hyvät esimerkit juuri tästä rumuudesta ja sairaudesta, jota nyt on niin hienoa esittää elokuvan keinoin. Laatudraamaa, jota verovaroinkin tuetaan???

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1831
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1358
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1164
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1115
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1012
    Aihe