Aihe

Haluun hakata yhen ihmisen

Anonyymi

Se on mun luokalla ja vittuilee ja ärsyttää tekis mieli hakata se iha teho-osastolle. Vai pitäisikö?

10

108

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei kannata. Käytä tuo negatiivinen energia johonkin järkevämmin. Ei väkivalta mitään ratkaise. Saat entistä huonomman olon.

  • Anonyymi

   Ehkä kyse on suoranaisesta kiusaamisesta? Silloin siihen pitää laittaa stoppi koulun taholta. Sinulla on oikeus saada aikuisten tukea. Tärkeintä on, että pääset puhumaan ja kertomaan jollekulle, mitä sinulle on tapahtunut, ja miltä tuntuu. Ehkä voisit mennä puhumaan vaikka koulukuraattorille tai psykologille?

   Kuten itse tiedät, kun tännekin kirjoitit, se toisen ihmisen hakkaaminen ei parantaisi oloasi. Siksi sinun kannattaisi koettaa jutella asiasta jonkun kanssa. Pitäisi löytyä joku, johon luotat, ja jolle voit kertoa vapaasti.

   Niin kauan kuin ihminen pystyy tuntemaan kaikenlaista, olemaan mielessään vihainen ja ärsyyntynyt, ja käymään mielessään läpi asioita, hänen ei tarvitse purkaa niitä toimintaan eli vaikka hakkaamiseen. Ihminen joka pystyy tuntemaan ja kestää sen mitä tuntee, keksii ajan mittaan myös rakentavia ratkaisuja. Jotta jaksaisi kestää sen miltä tuntuu, tarvitsee jonkun, jonka kanssa jakaa vaikeita tunteita.

  • Anonyymi

   Aika sairasta ajattelua. Voit olla psykopaatti. Laita nimesi esille niin tietää muut varoa sinua.

  • Anonyymi

   Väkivalta ei ratkaise mitään.
   Ja jos toimii väkivaltaisesti niin yleensä sillä pilaa oman elämänsä, se on varjo joka seuraa koko lopun elämän ajan. Kannattaa miettiä.

  • Anonyymi

   Miten liittyy kaksisuuntaiseen?

   • Anonyymi

    Liittyy kasvatukseen ja kasvun ympäristöön.


  • Anonyymi

   älä anna periksi minua yritti 5 loukalla 1 poika kiusata otin puukon mukaan ja sanoin jos ei lopu niin isken. se loppu siihen. en suositele siitä jo montavuosikymment aikaa. mutta edelleen kaveri siitä välillä huomauttaa. oltiin 1-8 samalla luokalla. minä en hyväsy minua kohdistuvaa kiusaamista. en väistä.sano sille varo et öle kävelly minun kengillä jos olisit olisit jo hirtany itsesi.uskon et pärjäät vaikka antasit sille selkään muutama läpsäys.

  • Anonyymi

   tiedän millaista on halu hakata joku ja saada hiedät tuntemaan pahan olosi mutta väkivalta ei kannata. on itsekkin tehnyt mieli hakata muutama tyyppi vaan siksi koska olen todella vihainen mutta en halua tehdä sitä. jos sua haastetaan tappeluun, voita siitä vaan. ainakin sitten tietää ettei sulle vittuilla mutta pysy kummiskin hyvänä ja parempana ihmisenä. viha on voimakasta kyllä mutta ei kannata vajota siihen.

  • Anonyymi

   Ylen toimittajia saa pahoinpidellä. He ovat sen itse aiheuttaneet trollailuillaan.

  • Anonyymi

   Se auttaa. Vaikka noi jotkut kommarit väittää muuta niin se helpottaa paljon oloa.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   244
   18608
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   365
   6853
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2022