humppa

mä vaan

Todella hyvä iskelmä ja humppabändi,, ei kai kukaan vakavissaan pidä näitä rockmuusikoina. suomi on humppakansaa niin kuin sanonta kuuluukin.

10

1799

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mää

      ime lerssiä!!!

    • Pertti Ström

      Eläkeläiset on enempi rock, vaikka humppaa soittavatkin.

      Tämä humppakansa taitaa olla se suuri massa, joka katsoo jokapäivä salkkarit ja kauniit ja rohkeat, "lukee" seitsemänpäivää ja muita juorulehtiä, eikä ole eläissään lukenut yhtään kirjaa ja kuuntelee iskelmämainoskanavaa radiosta. Heille eput edustaa tosi rajua rokkia ja ylpeinä kertovat sitä diggaavansa.

      Sitten on tämä toinen porukka, joka vaivautuu vähän ajatteleman asioita, niin heistä eput ja muu iskelmämusikki on todella ikävystyttävää ja valmiiksi pureskeltua.

      Makuasioista ei voi kuin kiistellä.

      • Eputhan on punkkia

        Kun bändin elinkaaren tuntee, niin eiköhän olla lähempänä poppia ja punkkia (alkuajat) kuin rockia ja humppaa. Keskivaiheen albuumit ovat täynnä lyyrisiä ovalluksia sanoituksen suhteen, jotka nojasivat kuvaavasti aikansa yhteiskuntaan. Tämä viimeisin on kyllä kurja lämmittely sekä sävellystyön että sanoituksen suhteen. Mutta kaipa tämä kuulijakuntakin on keski-ikäistynyt ja näemmä ikävystynyt.


      • Ikuri-Rules

        Olen samaa mieltä. Mielestäni musiikon ideana pitäs olla että tehään sitä mistä tykätään ja kohderyhmä löytää bändin tai sitten ei,mutta Eput on viimiset 20-vuotta tehnyt vaan uusia versioita Pimeyden tangosta varman päälle ja tylsinä...oksettavan virkamiesmäistä. Jossain oli arvostelu jossa sanottiin että jos Suomi ois neuvostotasavalta ja täällä ois vaan yksi bändi niin se ois Eput -pelottavan realistinen painajaisnäkymä, siinä maassa olisi musiikin ystävällä hirveetä. Aikalais-bändi Popedasta voisivat Ylöjärven aikamiespojat ottaa asenne-mallia, niitten tykit sylkee Raakaa Woimaa. myöhästä.


      • Underwood

        "Eläkeläiset on enempi rock, vaikka humppaa soittavatkin."

        Eläkeläisethän on enemmän polkkaa, vaikka humpasta laulavatkin. Kaikkihan tietävätkin jo eppu eläkeläiset yhteydestä, että sitä ei tähän tarvi pistää.

        "Sitten on tämä toinen porukka, joka vaivautuu vähän ajatteleman asioita, niin heistä eput ja muu iskelmämusikki on todella ikävystyttävää ja valmiiksi pureskeltua. "

        Ilmeisesti paino sanalle VÄHÄN ajattelemaan.

        "Makuasioistahan ei voi kiistellä."

        Makuasioista nimenomaan voi kiistellä. Fakta on faktaa, mielipiteet on jokaisella (mielellään)omat ja siksi niistä voi kiistellä.


    • Puli

      Joo, eipä Eput pahemmin soineet radiossa silloin 80-luvulla kun niiden musa oli tuoretta ja erilaista: Akuntehtaat, Maximum jeejeet, ym.. Rock-radion "asiantuntijat" soittelivat iltapäivällä tunnin ajan jotain ihan muuta.

      Nyt Eppujen musa on jo tuttua ja turvallista. Soi siinä kuin muukin pop-humppa.

    • pöliä

      Yöhön verrattuna ei ole mitään valittamista. Humppa sitä paitsi on hyvää musiikkia, johan Eläkeläiset ovat sen todistaneet. Ja Eput eivät ole lähelläkään humppaa. On se kumma, miten ihmiset eivät erota musiikkityylejä toisistaan. Sen vielä ymmärrän, että jokin pop- tai (aikuis)rock-musiikki alkaa joissain tapauksissa hipoa iskelmän rajoja, mutta humppa on ihan luku sinänsä. Sitä paitsi mitä vikaa niissäkin on? Jos ei olisi humppaa ja iskelmää, niin mitä te sitten haukkuisitte?

      Luultavasti jos Eput yhä tekisivät punk-vaikutteista musiikkia, alkaisivat ihmiset syyttää siitä, kuinka vanhat papparaiset, kehäraakit, vielä väkisin yrittävät olla jotain ja kuvittelevat yhä elävänsä nuoruuden vuosiaan. Ja sitten alettaisiin siitä jauhaa, että kyllä nyt aikuisten ihmisten pitäisi tajuta, ettei nuoruus jatku ikuisesti, blaa blaa. Teki niin tai näin, niin aina on väärin päin.

      Luulen, että Eppu Normaalia on pakko panetella ja solvata vain ja ainoastaan siitä syystä, että siitä on nyt tullut sellainen instituutio, jota vastaan joillakin tuntuu olevan tarvetta kapinoida. Niinhän Eput itsekin aikoinaan kapinoivat sen ajan johtohahmoja vastaan. On siis ihan sama, mitä musiikkia Eput tekevät, mutta koska se on iso, suosittu ja vanha bändi, niin sen on ilmeisesti pakko olla huono ja paskaa. Mitään OIKEITA perusteluja paskasyytöksille en ole vielä nähnyt esitettävän.

      • Loisa

        Kopioivat tänään? Tulee mikä hyvänsä suomeksi laulava uusi teinipoppoo niin eikö Eppujen vaikutus kuulu taustalta.Omaa kun ei löydy sitten millään.En tarkoita näitä Rap hemmoja sehän ei ole edes musiikkiakaan. En myöskään tarkoita että Mansen aksentti olisi syynä tähän.


      • ....
        Loisa kirjoitti:

        Kopioivat tänään? Tulee mikä hyvänsä suomeksi laulava uusi teinipoppoo niin eikö Eppujen vaikutus kuulu taustalta.Omaa kun ei löydy sitten millään.En tarkoita näitä Rap hemmoja sehän ei ole edes musiikkiakaan. En myöskään tarkoita että Mansen aksentti olisi syynä tähän.

        Eppuja ei kukaan täysipäinen matki.

        Eikä ole mitään rokkiakaan, vaan iskelmää, ei humppaa.


    • ......

      Humppaa se on. Se on hyvä biisi se "nyt humpataan niin että hiki lentäjää ja juodaan limpparii päälle!"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe