Jos minusta tehdään rikosilmoitus

Anonyymi

Kuinka nopeasti saan itse tietää siitä?

12

89

  Vastaukset

  • Riippuu siitä, mikä on rikos ja miten kiireellinen sen tutkinta on. Myös, mikä on juttutilanne ja mitä taktiikkaa jutun tutkija käyttää.

  • Epäiletkö.

  • Tää on just tällasta. Kukaan ei osaa sanoa mitään. Miksi ihmeessä te olette olemassa?

   Aloittajalle sanoisin että tämä maa on pölvästien junttila.

   Soita poliisille ja kysy että onko sinusta tehty ilmoitus.
   Omia tietojasi kai saat tietoosi.

   • Eihän se ole itsestään selvyys saako noita tietojaan soittamalla poliisille ja sitten kysymykseen, milloin saa tietää onko tehty rikosilmoitusta vaiko ei. niin useissa tapauksissa poliisi tekee rynnäkön ja vie mennessään, tämä ei tarkoita, että olisi aihetta sen enenmpää kuin sitä näyttöökään.
    näissä jutuissa on kyse hyvin usein vain siitä, että henkilö on päätynyt poliisin eli kolegtiivisen instituution mustalle listalle, jolloin tuo kosto organisaatio toimii kuin mehiläispesä.


   • Jos puhelimitse tietoja kerrottaisi, niin rosvot soittaisivat kerran päivässä ja kysyisivät, joko käry on käynyt.


  • Riippuu vakavuudesta , mistä siis kyse?

  • Olen oppinut olemalla rikollisten illanistujaisissa ja huomannut tarinoista miten systeemi voi järjestää ongelmia yksittäiselle henkilölle poliisien avulla.
   Se on melko kiusallista tai liian ja erittäin kiusallusta että minun on pitänyt oppia olemaan rikollisten illanistujaisissa.
   Tälläinen kehitys on idioottia "sivistysvaltio" suomelta. Eikä siinä kaikki.
   En tarkoittanut nyt mitenkään solvata poliiseja vaan systeemin yläpuolella olevia idiootteja jotka maksavat poliisien palkat.
   En tykkää äidinnussia ja mafia suomesta.
   Oikeuslaitos. Tiedän että minuunkin on kohdistettu ainakin lypsymistä.
   Onneksi tuo kaikkein korkeimmalla näkee kaiken. Kehoitan heittämään minuun kohdistettuun taktiikan juoniselostuksia heittämään roskikseen tai joku muu joutuu sinne eikä välttämättä rypistynyt roskakorikaan ole niin mairittava paikka.

  • Riippuu mitä olet tehnyt. Jos olet kävellyt päin punaisia niin ei varmasti ole tehty, jos olet varastanut jotain mitä ei ole heti huomattu niin mahdollisesti mutta epätodennäköistä ja jos olet pahoinpidellyt jonkun tai tuhonnut jonkun omaisuutta niin hyvin todennäköisesti on tehty ilmoitus ja asiaa tutkitaan mutta todisteiden määrästä riippuu tullaanko sinua ikinä kyselemään.

  • Jos esim. helluntailaisnaapurisi tekevät sinusta perättömän ilmiannon esim. Parkanon terveyskeskukseen ja siellä lääkäri Pauli Maijala usuttaa poliisit rikkomaan kotiasi ja viemään sinut mielentilatutkimukseen esim. Kihniöltä Tampereelle niin tämä tapahtuu hyvin nopeasti. Käytännössä heti kun kotihoidon vastaava Leila Pusa on käynyt valheensa latelemassa ko. lääkärille.

  • Rikosten syyteoikeus vanhenee, joten jos on tehty rikosilmoitus, jossa aloittaja on nimetty rikoksen tekijäksi, voitaneen olettaa että esitutkintaan ryhdytään hyvissä ajoin ennen syyteoikeuden vanhentumista. Esitutkintaan kuuluu, että molempia osapuolia kuullaan, jos se vain on mahdollista. Tässä mielessä aloittaja tulee mitä luultavimmin saamaan yhteydenoton esitutkintaviranomaiselta ennenkuin hänet haastetaan rikoksen tekemisestä syytettynä oikeuteen.

   Vastaus aloittajan kysymykseen on, että hän saa tiedon rikosilmoituksesta, jossa hänet on nimetty tekijäksi siinä vaiheessa kun esitutkinta on edennyt kuulemis-, tai kiinniotto- ja pidätysvaiheeseen.

   Esitutkinta ei siten ole toimitus, josta rikoksesta epäillylle on ilmoitettava hyvissä ajoin ennen sen alkamista taikka ilmoitettava sen alkamisesta ylipäätään, ennen kuin asiassa ollaan edetty toimenpiteisiin asti.

   • Vähän sinne päin. Epäiltyä on aina kuultava ennen syyteharkintaa, muutoin asia ei etene. Suomessa on syytetyn kuulemisen periaate.
    Se, missä vaiheessa esitutkinnasta ilmoitetaan epäillylle riippuu poliisin käyttämästä taktiikasta.


  • Jos olet tehnyt jotain väärää niin voi olla että joudut elämään epätietoisuudessa kauankin. Tutkinta-ajat ovat pitkiä Suomessa varsinkin niiden ''vähän vähemmän törkeiden'' rikosten puolella. Se on kuitenkin varma, että asia jossakin vaihessa katsotaan ainakin pintapuolisesti läpi, että onko tällä mitään edellytyksiä selvitä kohtuullisessa ajassa.

   Moni luulee juuri siksi, ettei tietyistä rikoksista voi edes Suomessa jäädä kiinni, kun aikaa voi mennä kauankin ennenkuin poliisi ottaa yhteyttä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   6359
  2. Jaksamista Sofia ja Stefan!!

   Voimia molemmille. Stefu päivä kerrallaan. Sofialle kiitos, että olet kunnioittanut Stefania, etkä ole ruotinut hänen asioitaan julkisuudessa, mi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   2954
  3. BB-Sini puhuu tiukkaa asiaa BB-julkkisten kohtelusta somessa

   Tullut itsekin kolmekymppisenä somen suurkuluttajana todella kauhisteltua tätä järkyttävää lynkkausta ja syitä siihen. Netissä liian monilla ihmisillä
   19
   1672
  4. Tutkittu on: talviaika parempi

   Puoliin päiviin makaavat vätykset tietysti ovat eri mieltä, mutta työtätekeville ihmisille uutinen on hyvä. "Pysyvään kesäaikaan siirtymistä on kokei
   Maailman menoa
   299
   1635