Kansalaisaloite Krav Magan lopettamiseksi?

Anonyymi

Krav Magaa mainostetaan kaikista brutaaleimpana lajina, myös sen harrastajat ovat nettifoorumeilla agressiivisia eli se osoittaa, että Krav Maga lietsoo väkivaltafantasioita. Näin ollen kysynkin: Pitäisikö Krav Magan lopettamiseksi tehdä kansalaisaloite? Jos ei, perustalkaa se hyvin koska muuten se menee käsiteltäväksi ja voin vakuuttaa että pasifistit kannattaa ajatusta ja muidenkin lajien harrastajat yms.

8

59

  Vastaukset

  • Hyvä ajatus. Ei siviili tarvitse Krav Magaa, sitä varten on itsepuolustus- ja uhkatilannekoulutuksia. Krav Maga tekee vain agressiiviseksi.

  • Suomeksi: iski katkeruus kun ei itse pärjännyt treeneissä kun tuli pikkaisen hiki ja muutama mustelmakin. Tuli itku ynnä parku, ja nyt sitten katkerana ja kiukkuisena inistään netissä.

   • Juu, siltä kuulostaa, ehkä jatkan harrastusta tauon jälkeen, nyt tuli mukavasti motivaatiota lisää..


  • Taas nähdään 2 viimeisimmän kommentin jälkeen millainen ilmapiiri Krav Magassa on. Heti ollaan jopa sanallisesti hyökkäävinään kohti. Tämäkin todistaa miten Krav Maga saa ihmisen muuttumaan ympäristöleen vaaralliseksi. Lajin harrastajat pilaavat hyvän lajin maineen jopa siinä määrin, että hyvä laji pitää lopettaa. Ei ainakaan 2 viimeisintä viestä antanut lajista hyvää kuvaa, päinvastoin. Alan itsekkin kannattamaan lajin lopettamista.

   • Eikö olekin tyydyttävää kun toiveesi täytettiin, sitähän sinä toivoit että joku vittuilisi takaisin että saat vähän sisältöä tylsään päivään?

    Ei vittuilua varten mitään Krav Magaa tarvitse opiskella. Sen kuin vaan tulee nettiin.


  • Kun selaa näiden suomi24 magaajien ja ex-magaajien kommentteja niin ikävä tosiasia on ettei se anna hyvää kuvaa lajista. Ulkomaista en tiedä mutta jos Suomessa ihmiset muuttuvat heti peruskurssin jälkeen tai sen aikana uhoaviksi aikuislapsikis, on se huonoa mainosta koko lajille. Minunkin puolesta Krav Maga voisi kyllä lopettaa ja tilalle ottaa jonkun muun lajin jossa harrastajakunta ei olisi niin vihaa täynä olevia keski-ikäisiä miehiä jotka haaveilevat siitä kuinka pahoinpidellä seuraava ohikulkija tarpeen vaatiessa. Krav Maga aiheuttaa näin ollen myös pelkotiloja ja agressiota.

   • Noh noh.
    Pari kertaa kun kirjoittaa aikido niin johan alkaa judo, bjj, kick boxing, nyrkkeily väki riehua ja kirkua kuin psykopaatit. Sitä agren määrää ei edes voi mitata. Ihan sekopäitä.


  • Yleensä kun näitä keskusteluja katsoo niin magaajat ja vapaaottelijat haastavat riitaa muiden lajien edustajien kanssa. Esim. juuri Aikido tuntuu olevan noille 2 harrastusryhmälle jotenkin niin vaikea hyväksyä. Hyvä vaan jos maga lopetettaisiin ja kuten todettu niin kyllä sille kannattajia löytyy muualtakin kuin tältä palstalta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   217
   5903
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   158
   5449
  3. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   207
   3837
  4. Ysäribileet Töpärillä

   Ihan vastaisuuden varalta pikku vinkki järjestäjille: varatkaa sitä kaljanlitkua sen verran, että bailaajilla ei tarvi menomestaa vaihtaa. Bileet lopp
   Suomussalmi
   10
   515