Pelivoitot ja tuet?

Anonyymi

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/99a96be1-b04d-49fa-be04-d4881fdd03f7?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR04Dvw4EGPtgruT53_bhLISi44vgrPzdpzZdGq62jUAXtIQLZQU5T-29wA#Echobox=1579412923

Eikös veikkauksen ja eu alueella sijaitsevat netticasinot ole verovapaita.

Miten verovapaa voitto voi sitten muka vaikuttaa tukeen? Tätä en oikein ymmärrä?

Mitenkäs sitten kun tulee tappiojkaso? Saako sittene enempi tukea?

Kokoajan ei peleistä voi voittaa. Sen toki tiedän, että pokerissa on senverran taitoa, että siinä pystyy voitolliseen pelaamiseen, mutta kun se voitto on verotonta niin miten se voi vaikuttaa muka tukiin?

Pokeri foorumeilla on myös ihan lakimies kertonut, että eu alueen voittoja ei tarvitse ilmoittaa verottajalle. Vain eu:n ulkopuolelta esim. las vegas yms.

Itekkin pelaan rahapelejä välillä voitan välillä myös häviän ja saan asumistukea. Vuoden ajalta pelaaminen menee varmasti miinukselle joten ei kai sitten tarvitse mitään ilmoitella?

Tietysti jos voittaa miljoonia niin ei sitten tarvitse mitään asumistukia enää hakea, mutta pienemmät voitot tai vaikka 10 000€ ei sillä loppuelämää eletä.

2

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuossahan se kerrotaan, että jos saa puoli vuotta jatkuvia voittoja. Pitäisi ilmoittaa. Pokerissa näin voi olla, koska kyseessä on pidemmänpäälle taitopeli kun pelataan tarpeeksi suuri määrä jakoja.

      Käsittääkseni yksittäisestä 10 000€ ässäarpa voitosta. Tuon mukaan ei tarvitsisi ilmoittaa jos rahaa ei sijoita mihinkään vaan pitää säästössä pankkitilillä tai käyttää sen johokin tai vaikka pelaa taksin niin tuskin sitten tarvitsee ilmoittaa, mutta jos joka kuukausi on säännöllisiä 10 000€ pokerivoittoja tai vaikka ihan 1000€/kk pokerilla ylimääräistä tuloa pitäisi ilmoittaa kelalle. Verovapaus ei vaikuta tähän kelan juttuun vaan siihen, että eu aleueen voittoja ei tarvitse verottajalle ilmoittaa.

      Eli siis jos on säänöllisiä kuukausittaisia pokeri voittoja tarvitsee, mutta jos on epäsäänollisia vuodessa kerran 10 000€ niin käsittäkseni tuon mukaan ei tarvitse ilmoitella jos rahaa ei sijoita.

    • Anonyymi

      Mitin tuota että kun voitot on kuitenkin veropapaita niin voiko puhtaana käteen tulevilla arpajais voitoilla olla vaikutusta tukiin?. (Pokeri katsotaan arpajaiseksi vaikka siinä on myös taidolla osuutta)

      Sen on ainakin selvää, että jos sijoitat ja saat niistä tuloja ja ne tulot kertomatta kelalalle niin sitten selvä tuo iltalehden väittämä petos , mutta pokerista saatuja verovapaita voittoja ei voi verrata sijoittamseen.

      No oikeuden päästös kun tulee niin sitten tietää miten tää menee ja olemme tässä viisaanpia. . Sitä odottellessa. Toki oikeus pokerissakin lopulta päätti, että se on tuuripeli vaikka on olemassa pokeriammattilaisia. Mun mielestä väärä päätös. Pokeri on enempi shakkia kuin lottoa,. Vaikka hieman lottoakin pokerissa on, mutta pidemmän päälle enempi shakki kuin lotto.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe