Pitkän päivän päätös

Anonyymi

- ”Voi saatana”, kiroilen astuessani suoraan lätäkköön väistellessäni ihmismassaa Mikonkadun aamuruuhkassa. Talvet eivät ole enää talvia. Helsingissä on eletty jo neljän kuukauden ajan marraskuuta. On tammikuu ja lämpöä 9.

Yritän olla välittämättä kastuneesta kengästäni ja jatkan matkaa kohti toimistoa. Tiedossa oli palaveri, jonka sisältö otti päähän jo etukäteen. Kyse oli neuvotteluista, jonkin sortin tarjouskaupasta, mutta ajatukset eivät menneet vastapuolen kanssa yhtään yksiin. Katselen Espalla käveleviä tyylikkäitä ihmisiä ja yritän pysyä kellon tahdissa. Kohta olisi aika.

Toimiston oven kahva tuntuu kylmältä kättä vasten. Minulla olisi hetki aikaa valmistautua ennen kuin tapaaminen alkaisi. Heitän takin niskasta, vaihdan sisäkengät jalkaan ja katson itseäni peilistä. Olin herännyt 45 minuuttia normaalia aiemmin kihartaakseni hiukseni. Olin valinnut ylleni mustat sukkahousut sekä tummanvihreän mekon, joka päättyi juuri polven korkeudelle. Mekossa oli v-kaula-aukko. Minua alkoi hymyilyttää – näytin pitkästä aikaa hyvältä ja koin oloni naiselliseksi. Ehkä jopa seksikkääksi.

Kollegani astui sisään huoneeseeni ja virnisti.
- ”Anna mä arvaan – nousit taas aikaisemmin aamulla, jotta sait hiuksesi kiharrettua?”

En voi olla virnistämättä takaisin Pentille.
- ”Näköjään se kannatti, kun teki suhunkin heti vaikutuksen” heitän takaisin.

Pentti lähtee myhäillen pois. Meillä on Pentin kanssa ikäeroa 15 vuotta. Häntä voisi kuvailla tavalliseksi keski-ikäiseksi mieheksi: silmälasit, normaalivartaloinen, ruskeat hiukset ja silmät. Toimistolla lähes aina suorat housut ja kauluspaita päällä. Jos Pentti kävelisi minua kadulla vastaan, en kiinnittäisi häneen sen enempää huomiota. Kuitenkin, jokin hänen läsnäolossaan sai ilman tuntumaan sähköistyneeltä. Pentillä on todella hyvä huumorintaju. Tai no, joku voisi kokea sen vittuilemiseksi, mutta minuun se upposi. Annoin yleensä samalla mitalla takaisin ja Pentti kesti sen hyvin. Naljailumme lomassa Pentin katse muuttui aina sitä ilkikurisemmaksi, mitä pidempään toisiamme piikittelimme.

Pentti tulee kanssani palaveriin. Jotain hyvää sentään tässäkin riesassa – voi jakaa tuskan jonkun kanssa. Suoristan selkäni, hymyilen hieman ja astun sisään neuvotteluhuoneeseen.
----

- ”Huhhu. Ei tästä tule kyllä mitään. Joka saatanan kerta alkaa hirveä päänsärkykin. Varmaan puhtaasti vitutuksesta.” Pentti toteaa, kun tapaaminen on ohi. Istun toimistomme kahvihuoneessa ja pitelen päätäni käsissäni. On tämä yksi työmaa. Kello on jo seitsemän illalla eikä ulkoa näy kuin katuvalot ja liikkeiden valaistut näyteikkunat.

Nousen ylös keittämään kahvia. Pentti mutisee jotain itsekseen ja ojentuu vieressäni ottamaan lasia kaapista. Samalla hän hipaisee olkapäätäni. Säpsähdän kuin sähköiskun saaneena. Pentti naurahtaa.
- ”Kyllä mä tiedän, että meidän välit ei mitkään parhaimmat ole, mutta että ihan säpsähdät jos vahingossa hipaisen sua” hän leukailee. Voi perkele mikä tyyppi, ajattelen enkä enää tässä vaiheessa päivää keksi mitään nasevaa sanottavaa. Käännyn ympäri ja hymyilen vain leveästi takaisin tuijottaen Penttiä estoitta suoraan silmiin. Pentti virnistää omahyväisenä, kääntyy ja lähtee kohti omaa huonettaan. Samalla kun hän kääntyi, huomasin hänen vilkaisevan rintamustani. Ihmettelen asiaa ja vilkaisen itseäni peilistä. Ei helvetti, huudahdan mielessäni. Vaikka päälläni on rintaliivit, näkyvät kovettuneet nännini silti hennosti mekon läpi. En mä nyt näin puutteessa voi olla, että yksi pieni hipaisu saa tällaista aikaan, sätin itseäni.

Ravistan päätäni ja olen kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Oli vielä juteltava Pentin kanssa tapaamisesta, jotta tiedämme, miten edetä seuraavalla kerralla. Astelen kahvikuppi kädessäni Pentin huoneeseen ja kysymättä istun hänen pöytänsä luo. Pentti nostaa katseensa tietokoneelta ja yrittää hillitä hymyään.
- ”No, uskalsit kuitenkin tulla ison pahan suden luolaan.”
- ”Tässä tapauksessa mulla ei tainnut olla paljoa vaihtoehtoja” kuittaan hymyillen.

Pentti virnistää ja nojautuu kohti pöytää.
- ”Hyvä että sultakin löytyy sitä rohkeutta välillä. Tules tänne niin katotaan tästä mun koneelta seuraavat askeleet.”

Vaihdamme paikkoja. Menen istumaan Pentin tietokoneen eteen ja hän jää taakseni seisomaan. On aivan hiljaista ja kuulen hänen hengityksensä. Tunnen myös hänen kehonsa lämmön ja huomaan, että oma hengitykseni on käymässä raskaammaksi. Tuijotamme hiljaa ruutua ja luemme viimeisimpää versiota sopimuksesta läpi. Pentti nojautuu lähemmäs tietokoneen näyttöä ja vetää syvään nenän kautta henkeä. Hänen kasvonsa ovat aivan omieni vieressä.

3

5146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      - ”Meidän on kyllä pakko tarkistaa tämä pykälä”, Pentti sanoo ja osoittaa näytöllä olevaa tekstiä. Samalla hän laskee kätensä olkapäälleni. Nielaisen ja yritän hengittää rauhallisesti. En voi sille mitään. Jokin hänessä saa minut haluamaan häntä. Rintakehäni nousee ja laskee hengitykseni tahdissa. Pentinkin hengitys kuulostaa raskaammalta. Vai kuvittelenko vain?
      - ”Joo. Mä voin tehdä sen huomenna. Tänään tuskin irtoaa enää mitään”, totean ja nousen ylös.

      Käännyn ympäri ja huomaan Pentin katsovan minua pitkään. Tuijotan häntä takaisin, kun hän laskee katseensa hitaasti rintamukselleni ja nostaa sitten katseensa takaisin silmiini. Tiedän katsomattakin, että nännini kuultavat taas kovettuneina mekkoni läpi. Punastun hieman ja käännyn sivulle katsomaan seinällä olevaa muistitaulua. Siinä on käsin kirjoitettuja merkintöjä: päivämääriä, kellonaikoja. Käsialaa Pentin pitäisi kyllä vielä harjoitella, naureskelen mielessäni. Pentti ottaa askeleen lähemmäs minua ja varmaan lukee ajatukseni:
      - ”Et kai vaan pilkkaa mun käsialaa?”, hän sanoo seisten lähes kiinni selässäni.
      - ”En tietenkään”, totean. ”Kunhan ihailen, kuinka hyvin osaatkaan kirjoittaa”, piikitän takaisin.
      - ”Ei kannata liikaa aukoa mulle päätä. Sä oot harrastanut sitä viime aikoina tosi paljon. Ootko huomannut?” Pentti kuiskaa korvaani. Hänen hengityksensä tuntuu lämpimänä kaulallani. Mitään sanomatta Pentti siirtää hiuksiani syrjään ja suutelee hitaasti kaulaani juuri korvan alta. Säpsähdän. Suustani pääsee ynähdys ja nojaudun häntä vasten. Tuijotan epäuskoisena muistitaulun koukeroita kun Pentti suutelee kaulaani uudestaan, tällä kertaa varmemmin ja kovemmin. Kaarran selkääni niin, että takapuoleni osuu Pentin haaroihin. Sanomattakin selvää, että hänen kovettunut elimensä painoi pakaraani. Pentti ottaa vyötäröstäni kiinni ja hitaasti liu’uttaa kätensä kohti jalkoväliäni. Tuntuu siltä, että huohotan lähes ääneen. Joudun nieleskelemään lähes koko ajan. Tiedän olevani valmis, vaikka minuun ei ole koskettukaan kunnolla. Alapäässäni sykkii ja klitorikseni tuntuu paisuneen.

      Pentti painaa kämmenellään häpykumpuani ja näykkäisee niskaani. Hän nostaa mekkoa ja painaa etusormeaan sukkahousujeni sekä pikkuhousujeni läpi hamuten klitoristani. Se on niin turvonnut, että Pentti löytää tiensä oikeaan paikkaan saman tien. Hän hieroo sitä hitain pyörivin liikkein. Pikkuhousujen kangas painautuu klitoristani vasten.

      En kestä enää. Käännyn ympäri ja suutelen Penttiä. Hän vastaa suudelmaan rajusti. Tällaista himoa en ole kokenut pitkään aikaan. Pentti työntää minut istumaan pöytänsä kulmalle. Hän ottaa olkapäistäni kiinni ja kaataa minut selälleen. Ennen kuin huomaankaan, hän on kumartunut kohti jalkoväliäni ja suutelee häpyäni sukkahousujen päältä. Suljen silmäni ja olen tulla hulluksi. Nostan lanteitani ja Pentti vetää sukkahousuni sekä pikkuhousuni pois. Pian tunnen märän kielen hipaisevan klitorikseni päätä. Yritän liikuttaa lantiotani kohti kieltä, mutta Pentti aina väistää antaen kielen vain hipaista nautinnollisinta pistettäni. Kiemurtelen himosta ja Pentti naurahtaa. Hän nousee ylös, avaa housunsa ja paljastaa elimensä. Se on ihana. Se tuntuu tuijottavan minua uhkaavasti ja häpeilemättä, kovana ja halua tihkuen. Terskan päässä kimaltaa pieni tippa.

      Avaan jalkojani haluten tuon elimen sisääni nyt heti. Pentti astuu lähemmäs ja hitaasti upottaa terskan märkään pilluuni vetäen sen saman tien ulos. Katson Penttiä suoraan silmiin epätoivoisena.
      - ”Älä viitsi”, ähkäisen.
      Pentti virnistää, asettaa terskan pilluni huulille ja työntää sen hitaasti pohjaan saakka. Tuntuu, että olen aivan täynnä kullia. Hitaasti hän vetäytyy ulos ja työntyy takaisin sisään. Pitkiä kullin mittaisia vetoja. En ole varma, olenko taivaassa. Pentti nostaa toisen kätensä pöydältä ja painaa peukalollaan klitoristani. Tiedän, että en kestä kauaa. Pentti pyörittää klitoristani peukalollaan ja jatkaa tahdikasta työntelyä, vetäen lähes joka työnnöllä kullinsa melkein kokonaan ulos ja sitten takaisin sisään. Lopulta tunnen, kuinka paine kasvaa. Sykin Pentin kullin ympärillä ja huudan. Laukean. Kuuma aalto lähtee klitoriksestani ja jatkuu pilluuni saakka, edeten selkääni pitkin kohti kasvoja. Pilluni lihakset kouristelevat ja pumppaavat Pentin kullia. Se taitaa olla hänelle liikaa, sillä Pentti murahtaa ja tunnen, kuinka kuumaa nestettä syöksyy sisälleni. Huohotan ja tuijotan häkeltyneenä toimiston kattoa. Pöytä tuntuu yhtäkkiä epämukavan kovalta selkääni vasten ja nousen kömpelösti istumaan. Pentin jo hieman löystynyt elin valahtaa ulos pillustani. Tuijotamme toisiamme enkä saa sanaakaan suustani.

      -”Pääsit yllättämään”, Pentti toteaa katsoen minua mystisesti.

      Hymyilen enkä osaa vastata mitään.

    • Anonyymi

      - ”Meidän on kyllä pakko tarkistaa tämä pykälä”, Pentti sanoo ja osoittaa näytöllä olevaa tekstiä. Samalla hän laskee kätensä olkapäälleni. Nielaisen ja yritän hengittää rauhallisesti. En voi sille mitään. Jokin hänessä saa minut haluamaan häntä. Rintakehäni nousee ja laskee hengitykseni tahdissa. Pentinkin hengitys kuulostaa raskaammalta. Vai kuvittelenko vain?
      - ”Joo. Mä voin tehdä sen huomenna. Tänään tuskin irtoaa enää mitään”, totean ja nousen ylös.

      Käännyn ympäri ja huomaan Pentin katsovan minua pitkään. Tuijotan häntä takaisin, kun hän laskee katseensa hitaasti rintamukselleni ja nostaa sitten katseensa takaisin silmiini. Tiedän katsomattakin, että nännini kuultavat taas kovettuneina mekkoni läpi. Punastun hieman ja käännyn sivulle katsomaan seinällä olevaa muistitaulua. Siinä on käsin kirjoitettuja merkintöjä: päivämääriä, kellonaikoja. Käsialaa Pentin pitäisi kyllä vielä harjoitella, naureskelen mielessäni. Pentti ottaa askeleen lähemmäs minua ja varmaan lukee ajatukseni:
      - ”Et kai vaan pilkkaa mun käsialaa?”, hän sanoo seisten lähes kiinni selässäni.
      - ”En tietenkään”, totean. ”Kunhan ihailen, kuinka hyvin osaatkaan kirjoittaa”, piikitän takaisin.
      - ”Ei kannata liikaa aukoa mulle päätä. Sä oot harrastanut sitä viime aikoina tosi paljon. Ootko huomannut?” Pentti kuiskaa korvaani. Hänen hengityksensä tuntuu lämpimänä kaulallani. Mitään sanomatta Pentti siirtää hiuksiani syrjään ja suutelee hitaasti kaulaani juuri korvan alta. Säpsähdän. Suustani pääsee ynähdys ja nojaudun häntä vasten. Tuijotan epäuskoisena muistitaulun koukeroita kun Pentti suutelee kaulaani uudestaan, tällä kertaa varmemmin ja kovemmin. Kaarran selkääni niin, että takapuoleni osuu Pentin haaroihin. Sanomattakin selvää, että hänen kovettunut elimensä painoi pakaraani. Pentti ottaa vyötäröstäni kiinni ja hitaasti liu’uttaa kätensä kohti jalkoväliäni. Tuntuu siltä, että huohotan lähes ääneen. Joudun nieleskelemään lähes koko ajan. Tiedän olevani valmis, vaikka minuun ei ole koskettukaan kunnolla. Alapäässäni sykkii ja klitorikseni tuntuu paisuneen.

      Pentti painaa kämmenellään häpykumpuani ja näykkäisee niskaani. Hän nostaa mekkoa ja painaa etusormeaan sukkahousujeni sekä pikkuhousujeni läpi hamuten klitoristani. Se on niin turvonnut, että Pentti löytää tiensä oikeaan paikkaan saman tien. Hän hieroo sitä hitain pyörivin liikkein. Pikkuhousujen kangas painautuu klitoristani vasten.

      En kestä enää. Käännyn ympäri ja suutelen Penttiä. Hän vastaa suudelmaan rajusti. Tällaista himoa en ole kokenut pitkään aikaan. Pentti työntää minut istumaan pöytänsä kulmalle. Hän ottaa olkapäistäni kiinni ja kaataa minut selälleen. Ennen kuin huomaankaan, hän on kumartunut kohti jalkoväliäni ja suutelee häpyäni sukkahousujen päältä. Suljen silmäni ja olen tulla hulluksi. Nostan lanteitani ja Pentti vetää sukkahousuni sekä pikkuhousuni pois. Pian tunnen märän kielen hipaisevan klitorikseni päätä. Yritän liikuttaa lantiotani kohti kieltä, mutta Pentti aina väistää antaen kielen vain hipaista nautinnollisinta pistettäni. Kiemurtelen himosta ja Pentti naurahtaa. Hän nousee ylös, avaa housunsa ja paljastaa elimensä. Se on ihana. Se tuntuu tuijottavan minua uhkaavasti ja häpeilemättä, kovana ja halua tihkuen. Terskan päässä kimaltaa pieni tippa.

      Avaan jalkojani haluten tuon elimen sisääni nyt heti. Pentti astuu lähemmäs ja hitaasti upottaa terskan märkään pilluuni vetäen sen saman tien ulos. Katson Penttiä suoraan silmiin epätoivoisena.
      - ”Älä viitsi”, ähkäisen.
      Pentti virnistää, asettaa terskan pilluni huulille ja työntää sen hitaasti pohjaan saakka. Tuntuu, että olen aivan täynnä kullia. Hitaasti hän vetäytyy ulos ja työntyy takaisin sisään. Pitkiä kullin mittaisia vetoja. En ole varma, olenko taivaassa. Pentti nostaa toisen kätensä pöydältä ja painaa peukalollaan klitoristani. Tiedän, että en kestä kauaa. Pentti pyörittää klitoristani peukalollaan ja jatkaa tahdikasta työntelyä, vetäen lähes joka työnnöllä kullinsa melkein kokonaan ulos ja sitten takaisin sisään. Lopulta tunnen, kuinka paine kasvaa. Sykin Pentin kullin ympärillä ja huudan. Laukean. Kuuma aalto lähtee klitoriksestani ja jatkuu pilluuni saakka, edeten selkääni pitkin kohti kasvoja. Pilluni lihakset kouristelevat ja pumppaavat Pentin kullia. Se taitaa olla hänelle liikaa, sillä Pentti murahtaa ja tunnen, kuinka kuumaa nestettä syöksyy sisälleni. Huohotan ja tuijotan häkeltyneenä toimiston kattoa. Pöytä tuntuu yhtäkkiä epämukavan kovalta selkääni vasten ja nousen kömpelösti istumaan. Pentin jo hieman löystynyt elin valahtaa ulos pillustani. Tuijotamme toisiamme enkä saa sanaakaan suustani.

      -”Pääsit yllättämään”, Pentti toteaa katsoen minua mystisesti.

      Hymyilen enkä osaa vastata mitään.

      • Anonyymi

        Ja sitten heräsit päästämään kissaa ulos.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3184
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2131
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2054
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1905
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe