Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

Anonyymi

Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruuna ei ole edes kovin hyvä C- vitamiinin lähde, verrattuna esim. mustaherukkaan tai parsakaaliin. Aika vaarallisilla vesillä Martina seilaa, kun laittaa virheellistä tietoa lisäkilpirauhasesta, maksan puhdistuksesta jne.... Kannattaisi jättää nämä asiat ammattilaisille.

140

1230

  Vastaukset

  • Kyllä Martinan valkennukset on onnettomia! Ja sitruunaa vaan napaa niin onnistuu kaikki maran mielestä !

   • Sitruuna on tunnetusti hyvä puhdistaja


  • Martina tekee töitä koneella.

   • Onkos se ravitsemuksen nettikurssi suoritettu loppuun? Tsot, tsot, jos liian hatarilla tiedoilla satojatuhansia valmennettavia opastetaan 🙄😲🤔?


   • 27/7


   • Eihän tuo kurppa ole perillä mistään asioista. Mitään kunnollista koulutusta ja ammattia sillä ei ole, eikä ole koskaan ollut.
    Netistä se varastaa muiden kirjoituksia, postaa niitä ominaan ja unohtaa sopivasti liittää lähdetiedot. Vanhat metkut jatkuu vaan. Tää on niin nähty.
    Onkohan sillä keinot lopussa, kun ei tapahdu minkäänlaista uudistumista? On sanottu, ettei hän ole kovinkaan älykäs. Tässä väitteessä näyttää olevan perää, koska merkit ainakin viittaavat heikkolahjaisuuteen ja paikalleen jymähtämiseen.

    Zero points! Ei jatkoon.


  • Martinan CV on missä näkyvissä? Milloin päässyt peruskoulusta ja mitä sen jälkeen opiskellut-valmistunut?! Mielenkiintoista olisi tietää koska nainen aloittaa jatkuvasti uusia kursseja/kouluja ..milloin ja mistä hän on valmistunut kampaajaksi? Kuka tietää?

  • Maksaa ei tarvitse eikä varsinkaan voi puhdistaa! Maksa itse on elimistön puhtaanapitoelin.
   Oman maksansa kuormittamista toki kannattaa välttää, pois turha alkoholi, liika rasva ja sokeri ym. niin maksa jaksaa hoitaa tehtäväänsä.

  • Riihimäen(Riksun) Kansainvälisestä SalarakasKoulusta valmistunut.lyhennetään RKSK. lähes hyvin arvosanoin..tosin yleissivistyksessä roimia puutteita..erityisesti v-sanan käyttö.ja myös geeneissä pinnalla oleva impulsiivisuus ja väkivaltaisuuteen taipumus. -kansan sykoloki-

  • Martinat, Jutat ja monet julkisuuden "asiantuntijat" harvoin tietävät asioista paljoakaan, esittävät vaan tietävänsä ja media hoitaa loput.

  • Hampaiden kiille kiittää aamun sitruunasta😬

   • Verenpaine kiittää extra suolasta!


   • Kyllä kai niillä "kuorellisilla" hampaillaan voi juoda vaikka mitä happoja. Toista on luomuhampaisilla joilla kiille on vaarassa.


  • Juttu aiheutti paljon keskustelua. Martina kommentoi pysyvänsä sanojensa takana. MUTTA, nyt ne ovatkin poistettu......

   • Huomasin saman. Instassa Martina kertoi pitkällä tekstillä, että lukuisat kommentit ja arvostelut sitruuna- ja suolaveden juonnista menivät hänellä tunteisiin ja pysyy ohjeidensa takana? Nyt koko postaus on yht äkkiä kokonaan kadonnut.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Huomasin saman. Instassa Martina kertoi pitkällä tekstillä, että lukuisat kommentit ja arvostelut sitruuna- ja suolaveden juonnista menivät hänellä tunteisiin ja pysyy ohjeidensa takana? Nyt koko postaus on yht äkkiä kokonaan kadonnut.

    Martinallahan menee aina tunteisiin kun joku kehtaa kyseenalaistaa muijan hyvinvointi koulutusta ja osaamista.
    Opiskelukaan ei tuota tulosta naisen asenteella,joka on ,että ainoastaan hän tietää kaikesta kaiken.
    Kyseenalaisten eri tutkimustulosten kriittinen arviointi ei naiselta onnistu erittäin vaatimattoman peruskoulutuspohjan vuoksi,joten Martina surutta julkaisee mitä tahansa huttua lähdetietoja kertomatta blogissaan omana punnittuna tietona ja pissisjoukkio on taas vakuutettu—-surullista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Huomasin saman. Instassa Martina kertoi pitkällä tekstillä, että lukuisat kommentit ja arvostelut sitruuna- ja suolaveden juonnista menivät hänellä tunteisiin ja pysyy ohjeidensa takana? Nyt koko postaus on yht äkkiä kokonaan kadonnut.

    Onko asianajaja kehottanut poistamaan huuhaan?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko asianajaja kehottanut poistamaan huuhaan?

    ..ja shamaani-hömpötyksen?


  • Moikkelis, minä syön aina terveellisesti. Aamuisin yleensä marjoja, jugurttia, musliä ja vihannesmehua. Kahvin terveysvaikutuksista on ristiriitaista tietoa mutta juon. Hyvään oloon kuulu myös kuntoilu ja tänäänkin kävin aamulla juoksemassa hikilenkin kaivarissa, ihana olo! Muuten syön plajon kalaa, vihanneksia, salaatteja ja paheellisempina päivinä sushia tai joskus hopa lihaa. Martinan eat like Martina on kurssi on tutustumisen arvoinen, sillä se siältää hyviä vinkkejä, joiden avulla voi lisätä omaa hyvinvointia. Sitruunavesi, puolukkamehu ja karpalot on oiva tapa lisätä emästä kehosta juuri niin kyin Martina toteaa. Palstan tollukat antavat täällä epäpäteviä neuvoja ja mollaavat Martinaa vaikka eivät tiedä vaan kirjoittavat ihan väärin. Stop väärille neuvoille ja mielipiteille!

   • Jäikö ravitsemuksen nettikurssi kesken?


   • Mun puolesta saat jatkossakin jatkaa terveytesi pilaamista kouluttautumattoman puoskarin ohjeilla. Sinussa ei mene hyvä hukkaan. Hyvää päivän jatkoa sinne pohjoiseen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mun puolesta saat jatkossakin jatkaa terveytesi pilaamista kouluttautumattoman puoskarin ohjeilla. Sinussa ei mene hyvä hukkaan. Hyvää päivän jatkoa sinne pohjoiseen.

    Ei kiinnosta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei kiinnosta.

    Ei minuakaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei minuakaan.

    Minua vielä vähemmän.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei kiinnosta.

    Ikävä jos oma terveys ei kiinnosta mutta omapa on valintasi. Mulle ihan sama.


   • ”Muslia”
    ”Palajon kalaa”
    ”Joskus hopa lihaa”
    ”Lisätä emästä kehosta”
    ”Juuri niin kyin Martina toteaa”
    Pissishän alkaa olla Martinan veroinen ravitsemusasiantuntija ja varsinkin kirjoittaja.
    Juuri tämän tason ”tollukkat” on Martinan hyvinvointi bisnesten vankkumaton kivijalka ja ainoa syy miksi ”firma”ylipäätään on vielä pystyssä.


   • Keho huolehtii ihan itse happo-emäs -tasapainostaan. Maksa huolehtii kehon puhdistamisesta.
    Jos joku kaipaa neuvoja, niin sitä varten meillä on laillistetut ravitsemusterapeutit. Myös työterveyshoitajat osaavat antaa ravitsemus- ja elämäntapaneuvontaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    ei tää ole mikään nainen ensinkään, vaan oululainen melkein 5-kybänen kehonrakentaja-
    mies, joka ei ole ikinä edes käynyt Kaivarissa päinkään


  • Moikkelis taas, tänään olen menossa kaverin kanssa herkkulounaalle ja katsoin vähän jo etukäteen menua netistä. Alkuun kasvisosekeitto, pääruokana salaatti tuoreella tonnikalalla ja jälkkäriksi ehkä vain kahvi. Kiva kun voi syödä terveellisesti ihan lähiravintolassa ja pöytään tarjoilu lisää fiilistä. Tässä on kuulkaas ripaus arjen luxusta! Lähiöissä tämä ei ole tietty mahdollista mutta kannataa kömpiä sieltä luukusta ulos ja lähteä keskustaan nauttimaan aurinkoisesta talvipäivästä. 🥦🥝🍏🍋

   • Tässä on kuulkaas kuvaava esimerkki riemuidiootista ,joka kritiikittömästi fanittaa Martinan hyvinvointi ”palveluja”.
    Oma terveys ei yhtään huoleta ja pintaliidolla mennään muutenkin —Martinan palvojien ydinjoukkoa.HIH!!


   • Ainakin tuo suolan lisääminen on aivan järjetöntä. Toivotaan ettei kukaan korkeasta verenpaineesta kärsivä toimi näin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ainakin tuo suolan lisääminen on aivan järjetöntä. Toivotaan ettei kukaan korkeasta verenpaineesta kärsivä toimi näin.

    Mitä tapahtui sille englanninkieliselle ravitsemuskirjekurssille? Sitähän mainostettiin monta kertaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä tapahtui sille englanninkieliselle ravitsemuskirjekurssille? Sitähän mainostettiin monta kertaa.

    Entä se unta seuraava appi, jonka mainoskasvo oli?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Entä se unta seuraava appi, jonka mainoskasvo oli?

    Joko ovat muuttaneet arvoasuntoon Katajanokalle vai peräti Espanjaanko? Miksei niistä kuulu mitään? Ei hehkutettu edes joululomaa Ylläksellä? Vai menikö multa jotain ohi?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joko ovat muuttaneet arvoasuntoon Katajanokalle vai peräti Espanjaanko? Miksei niistä kuulu mitään? Ei hehkutettu edes joululomaa Ylläksellä? Vai menikö multa jotain ohi?

    Yritäs ny, äijä, pysyä housuissas kuitenki, vaikka noin innostunut oletkin saamaan uutisia Martinasta, jota rakastat noin paljon!


  • Miksi Stefu otti tommoisen muijan ? oliko julkisuuden kipeys niin suurta?..luulis Thermannin sukua hävettävän..jag bara undrar.lasse.

   • Stefan meni vanhanaikaiseen halpaan eli Martina heittäytyi raskaaksi. Vanha keino sitoa mies. Stefan oli silloin nuori poikanen, joka jäi kotkan kynsiin. Nyt Martina tietää Stefanin kuvioista niin paljon, että Stefan ei tästä kiristäjästä pääse, vaikka kuinka haluaisi. Huumevyhdin selvittämisen myötä Stefan varmaan vapautuu Martinasta, muusta vapaudesta ei sitten ole tietoakaan. Martina pitää julkisivusta kiinni kynsin ja hampain viimeiseen asti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Stefan meni vanhanaikaiseen halpaan eli Martina heittäytyi raskaaksi. Vanha keino sitoa mies. Stefan oli silloin nuori poikanen, joka jäi kotkan kynsiin. Nyt Martina tietää Stefanin kuvioista niin paljon, että Stefan ei tästä kiristäjästä pääse, vaikka kuinka haluaisi. Huumevyhdin selvittämisen myötä Stefan varmaan vapautuu Martinasta, muusta vapaudesta ei sitten ole tietoakaan. Martina pitää julkisivusta kiinni kynsin ja hampain viimeiseen asti.

    Mistä huumejutusta?.. Kertoisitko lisää,,


  • Miksi M poisti laadukkaan sitruuna vesi ohjeen.....miksi ihmeessä?
   lääketieteen tohtori kun niin varmasti tietää faktat kaikesta ....
   Paitsi että Maralla itsellä on niin vahvat mömmöt hampaissa että ne kestää mitä tahansa ihan itse jopa vaalentaa hampaansa...jee jee .säästääkö se rahaa kun ei mene alan ammatilaisen luokse vaalentamaan vaan ihan itse.

  • Kuulkaas nyt, nää teidän kommentit on tosi törkeitä ja mollaavat Martinaa vaikka ei ole mitään syytä. Itse varmaan ootte pulskia laarirenkaat vyötäröllä äityleitä ja ette edes urheile. Ei oo mitään varaa haukkua Martinaa ja hänen hyvinvointipalveluita, jotka on todistetusti hyviä ja auttavat monia. Kertakaikkiaan sopimatonta eli nyt siivootte kirjoituksenne jatkossa sillä tuollaista täällä ei enään katsota.

   • Voisitte mennä samalle suomen kielen oppitunnille.


   • Tämä juttuketju lähti siitä liikkeelle siitä, että Martina oli plagioinut toisten tekstejä ja antoi siinä samassa virheellistä ja jopa vahingollisia vinkkejä lukijoille. Ihmisen fysiologia ja siihen liittyvät asiat ovat jopa ammattilaisille monimutkaisia. Se on ihan eri asia, jos joku saa Martinan tai kenen muun verkkovalmennuksista apua painon pudotukseen. Mutta jättäköön maksan , lisämunuais jne. toiminnan selostamisen ravitsemus- ja lääketieteen ammattilaisille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämä juttuketju lähti siitä liikkeelle siitä, että Martina oli plagioinut toisten tekstejä ja antoi siinä samassa virheellistä ja jopa vahingollisia vinkkejä lukijoille. Ihmisen fysiologia ja siihen liittyvät asiat ovat jopa ammattilaisille monimutkaisia. Se on ihan eri asia, jos joku saa Martinan tai kenen muun verkkovalmennuksista apua painon pudotukseen. Mutta jättäköön maksan , lisämunuais jne. toiminnan selostamisen ravitsemus- ja lääketieteen ammattilaisille.

    👍👍👍


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voisitte mennä samalle suomen kielen oppitunnille.

    suomalaiset joutavat Suomen kielen oppitunnille

    enää - eikä enään

    enääN :D

    nnnnnnnnnn nönnönnönnöö! :D


  • Nyt on asia menossa lakitupaan, kertoo IL.

   Laittaisi M faktat esiin koulutuksestaan, niin olisi rehellistä, että kaikki tietäisi onko hän luotettava tietolähde tällä alueella.

   • Martinan "faktat" kyseenalaistaneet kommentoijat kirjoittivat asiallisesti. Ei ole loukkaavaa, jos puututaan/kyseenalaistetaan asia. Jos Martinalla olisi opintoja, joissa opitaan lukemaan tieteellistä tekstiä, niin olisi tältäkin selkkaukselta vältytty.


   • Aivan, miksi Martina ei voi koskaan vastata kun kysytään koulutuksesta. Sitruunavesipäivityksessäkin joku oli kysynyt onko hänellä ravintoalan koulutus. Ei ollut vastannut siihen mitään. Kyllä sitä ostavana asiakkaana olisi oikeus tietää, onko koulutusta vai ei.


   • Todella hienoa jos asia meniskin oikeuden käsittelyyn: samaan geissiiin ujutettais toive että kouluttamattomille/epäpäteville *valmentajille* (= puoskareille) saatais jonkinasteinen rajoitus valheellisen tiedon välittämisestä tai jopa toimintakielto !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Todella hienoa jos asia meniskin oikeuden käsittelyyn: samaan geissiiin ujutettais toive että kouluttamattomille/epäpäteville *valmentajille* (= puoskareille) saatais jonkinasteinen rajoitus valheellisen tiedon välittämisestä tai jopa toimintakielto !

    Ja Martina kaiken lisäksi plagioi toisen tekstin ilman lähdeviitteitä. Mitäs lakimiehet siitä tuumaavat? Jos Martina voittas tämän (mitä en usko), Suomessa on siis ok puoskaroida toisten terveyden kustannuksella ilman koulutusta ja varastaa toisen teksti ilman lähdeviitteitä.


  • Moikkelis, tähän se sitten johti, eli Martina on nyt antanut tiedot some kiusaajistaan juristilleen. En yhtään ihmettele kun katsoo äitylien sitruunavesikommentointia. Itse juon sitruunavettä jatkossakin enkä kuuntele typeriä kommenttejanne. On kuulkaa jokaisen oma asia päättää mitä syö eikä siitä kannata kiukutella. Minä on päättänyt syödä terveellisesti ja varmaan se osaa kiukuttaa ja on kiukuttanutkin mutta en minäkään mollaa atria eineksiä popsivaa äityliä, joka saa liikaa suolaa eineksiä popsiessaan. Martinan kiusaajen kannattaa nyt varao, ettei kunnianloukkaussyyte napsahda. Mutta hei, toivottavasti tulee aurinkoinen päivä ja päästään puistoon aurinkoon ulkoilemaan.

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/0a255b0d-27ca-48d0-866a-f07d6d4e6a5f

   • Martina niin häviää tämän jutun eikä ilmoitus edes johda mihinkään. Martinan virheellisiä tietoja kommentoineet ihmiset kuitenkin taisivat olla ravitsemuksen tai terveydenhuollon ammattilaisia, Martina väitti puuta heinää vailla minkäänlaista ravitsemusalan koulutusta. Martina jää tässä vain itse nolosti kiinni kouluttautumattomuudestaan ja tiedä vaikka tämä lopulta johtaa siihen että Martina saa varoituksen ja häntä kielletään antamasta kyseenalaisia neuvoja julkisesti, kuten kävi erään laulajan vaimolle. Taisi olla kova pala Martinalle nämä itseään viisaampien neuvot ja siitä niin kiukustui että piti ihan lakiasia tehdä. Huono itsetunto vai mikä kun ei yhtään kestä neuvoja itseään kouluttautuneimmilta.


   • Ja puhutaan suolasitruuna vedestä.


   • Minäkin toivon että Martina menee oikeuteen, jotta voi todistuksilla todistaa pätevyytensä, kaikki suorittamansa pt- ja ravitsemustutkinnot, sekä kotimaiset että ulkomaiset, niitähän on iso pino!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minäkin toivon että Martina menee oikeuteen, jotta voi todistuksilla todistaa pätevyytensä, kaikki suorittamansa pt- ja ravitsemustutkinnot, sekä kotimaiset että ulkomaiset, niitähän on iso pino!

    Eihän oikeudessa noista puhuta vaan Martinan kunnianloukkuaksista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minäkin toivon että Martina menee oikeuteen, jotta voi todistuksilla todistaa pätevyytensä, kaikki suorittamansa pt- ja ravitsemustutkinnot, sekä kotimaiset että ulkomaiset, niitähän on iso pino!

    Minäkin haluaisin nähdä ne todistukset ja nimen omaan että ne on oikeista kouluista, ei mitään viikonloppu nettikursseja. Miksi hän ei vastaa kun häneltä kysyy koulutuksesta ja bannaa kysyjän? Hmmm, pistää kieltämättä epäilemään ammattitaitoa eikä silloin uskalla ostaa valmennusta. Vertauksena, jos sairastun, enhän silloin mene valelääkärille, vaan oikealle lääkärille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minäkin toivon että Martina menee oikeuteen, jotta voi todistuksilla todistaa pätevyytensä, kaikki suorittamansa pt- ja ravitsemustutkinnot, sekä kotimaiset että ulkomaiset, niitähän on iso pino!

    Pätevyyden voi osoittaa tutkinnoilla. Lehdessä sanottiin, että amartina on PT ja sillä sipuli.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minäkin toivon että Martina menee oikeuteen, jotta voi todistuksilla todistaa pätevyytensä, kaikki suorittamansa pt- ja ravitsemustutkinnot, sekä kotimaiset että ulkomaiset, niitähän on iso pino!

    Jos Martina menee oikeuteen, jää ainoastaan itse kiinni plagioinnista ja ilman koulutusta ja epäpätevänä epämääräisten ohjeiden antamisesta. Siitä ei tosiaan ole mitään näyttöä, että sitruuna ja lisäsuola lisäävät terveyttä. Maksaa ei tarvitse puhdistaa vaan maksa itsessään puhdistaa elimistön myrkyistä ja kuona-aineista. Liika suola kuormittaa maksaa, munuaisia ja verenkiertoelimistöä. Tämä kanne aiheuttaa vaan sen, että epäpäteville ja ilman koulutusta oleville valmentajille aletaan lain puitteissa asettamaan rajoituksia tai jopa täyskieltoja epämääräisen tiedon jakamiseen ja myymiseen. Hyvä niin. Martina luuli olevansa jo lain yläpuolella siinä ajokortitta ajossa, mutta kuinkas kävikään. Aivan, hävisi ja tulee häviämään tämänkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eihän oikeudessa noista puhuta vaan Martinan kunnianloukkuaksista.

    Onkohan kv-staralle tullut mieleen, että häntä fiksummat voivat nostaa vastakanteita juurikin noista hyvinvointivinkkien ja ravitsemussuositustensa oikeellisuudesta? Voipi olla, että tuo rouvan uho kilahtaa omaan nilkkaan kun koulutusta noihin huuhaajuttuihin aletaan pöyhiä. Sanoisin, että saattaa vain uhkailla seuraajiaan.


  • Ehkä "Atriaeineksiä" popsivat äitylit vai miten sinä niitä nyt kutsuit...eivät mainosta syömisiään eivätkä esittele itseään asiantuntijoina niin kuin jotkut julkkikset tekevät.Mutta juo sinä vain ihan rauhassa mitä ikinä haluat!

   • Atria eineksiä popsivat laardikasat eivät todellakaan mainosta syömisiään vaan piilottelevat ostoksiaan kaupan korin pohjalle ja yrittävät ostaa ne salassa kun häpeävät epäterveelliisä ostoksiaan. Martina lyö nyt kunniaa loukanneille kirjoittajille luun kurkkuun oikeudessa.


  • Jos Martinan lakimies on vähääkään fiksu, hän neuvoo Martinaa jättämään jutun sikseen. Kun henkilö ryhtyy julkkikseksi vapaaehtoisesti ja tuo itseään ahkerasti esiin, niin siitä on myös. vähemmän kivoja seurauksia. Julkisuudessa eläminen vaatii paksunahkaisuutta. Ken leikin alkaa, se leikin kestäköön.

  • Sen takiahan tässä tuli niin voimakkaita kommentteja, kun nämä silarinaiset eivät ole uskottavia millään alalla. Monella heistä on parinviikon pikakurssi jollekkin alalle ja sitten yleensä missaavat kaikki mahdollisuutensa käyttäytymisellään ja roikkumalla juorulehtien palstoilla. Sitte näillä on yleensä joku rikas äijä kierroksessa, niin sekin syö uskottavuutta, että nämä naiset olisivat oikeasti pätevöityneet johonkin oikeaan työhön!

  • Muistaaksen edellinen, joka on ottanut nokkiinsa somekirjoittelusta niin paljon, että vei asian poliisille, oli Matti Vanhasen ex-tyttöystävä. Se joka esitteli Hymyssä silikonitissejään ja muuta sen kaltaista. Vahinko oli iso, koska hän teki itsensä täysin naurunalaiseksi.

   Martina, julkaise ammattitodistuksesi, tuskin kenelläkään sen puoleen on enää sanottavaa. Ja lähteet myös, mistä olet ohjeesi kopioinut. Ne todisteet oikeuskin haluaa ensimmäisenä nähdä.

   • Aivan. Koska Martina kokee että hänen ammattitaitoaan on loukattu, hän ensimmäisenä joutunee todistamaan että on ammattimaisesti pätevä. Eli todistukset tiskiin juristeille. Näinköhän niitä kovin löytyy. Kuvakaappaukset stooriin vaan pt-todistuksesta, niin loppuvat ihmisten pahat puheet. Paitsi tyhjästä on paha nyhjästä jos ei ole mustaa valkoisella ja väärentääkään ei uskalla, maine menee jos jää kiinni.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aivan. Koska Martina kokee että hänen ammattitaitoaan on loukattu, hän ensimmäisenä joutunee todistamaan että on ammattimaisesti pätevä. Eli todistukset tiskiin juristeille. Näinköhän niitä kovin löytyy. Kuvakaappaukset stooriin vaan pt-todistuksesta, niin loppuvat ihmisten pahat puheet. Paitsi tyhjästä on paha nyhjästä jos ei ole mustaa valkoisella ja väärentääkään ei uskalla, maine menee jos jää kiinni.

    Martinan oikeuskanne tulee kaatumaan siihen tosiseikkaan, ettei hänellä ole esittää päteviä todisteita olevansa ammattilainen. Pelkät netti- ja viikonloppu kurssit tuskin riittävät. Pitää olla ammattitutkinto. Lain puitteissa ei voi väittää, että ammattitaitoa on loukattu jos ei edes ole virallisesti koulutettu ammattilainen. Siinäpä lehdistä taas luetaan että syyte kaatui, koska asianomistajalla ei ollut todistuksin esittää ammattipätevyyttään. Noloa itseoppineelle Martinalle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aivan. Koska Martina kokee että hänen ammattitaitoaan on loukattu, hän ensimmäisenä joutunee todistamaan että on ammattimaisesti pätevä. Eli todistukset tiskiin juristeille. Näinköhän niitä kovin löytyy. Kuvakaappaukset stooriin vaan pt-todistuksesta, niin loppuvat ihmisten pahat puheet. Paitsi tyhjästä on paha nyhjästä jos ei ole mustaa valkoisella ja väärentääkään ei uskalla, maine menee jos jää kiinni.

    Iltapäivälehdessä sanotaan, että Martina on personal treiner? Onko lehdellä enemmän faktaa asiasta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aivan. Koska Martina kokee että hänen ammattitaitoaan on loukattu, hän ensimmäisenä joutunee todistamaan että on ammattimaisesti pätevä. Eli todistukset tiskiin juristeille. Näinköhän niitä kovin löytyy. Kuvakaappaukset stooriin vaan pt-todistuksesta, niin loppuvat ihmisten pahat puheet. Paitsi tyhjästä on paha nyhjästä jos ei ole mustaa valkoisella ja väärentääkään ei uskalla, maine menee jos jää kiinni.

    Väärin! Martina haastaa oikeuteen kunnianloukkaukseata eli jos joku on kirjoittanut jotain pahaa Martinasta ihmisenä niin saa siitä rapsut. Sillä ei ole tekemistä valmennuksien kanssa ja vihakirjoittajat saavat nyt kunnolla selkäänsä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Väärin! Martina haastaa oikeuteen kunnianloukkaukseata eli jos joku on kirjoittanut jotain pahaa Martinasta ihmisenä niin saa siitä rapsut. Sillä ei ole tekemistä valmennuksien kanssa ja vihakirjoittajat saavat nyt kunnolla selkäänsä.

    Väärin, jos valehtelee, siitä jää aina kiinni.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Iltapäivälehdessä sanotaan, että Martina on personal treiner? Onko lehdellä enemmän faktaa asiasta.

    Minä myös ihmettelin, että millä eväillä toimittaja Leena Ylimutka kirjoittaa "Martina Aitolehti urheilee ammattimaisesti ja lisäksi hän on koulutettu personal trainer, joka tekee asiakkailleen kokonaisvaltaisia treeniohjeita ruokavalioineen." Eihän tuo pidä lainkaan paikkaansa. Urheilee ammattimaisesti!!! Potaskaa, hänhän kuntourheilee. Sitäpaitsi Martina oli närkästynyt lähinnä siitä, että hänen ravintoasiantuntemuksensa kyseenalaistettiin. Martinan sietää pitää mielessään, että hänellä itsellään on todistustaakka, kun lähtee ihmisiä haastamaan oikeuteen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minä myös ihmettelin, että millä eväillä toimittaja Leena Ylimutka kirjoittaa "Martina Aitolehti urheilee ammattimaisesti ja lisäksi hän on koulutettu personal trainer, joka tekee asiakkailleen kokonaisvaltaisia treeniohjeita ruokavalioineen." Eihän tuo pidä lainkaan paikkaansa. Urheilee ammattimaisesti!!! Potaskaa, hänhän kuntourheilee. Sitäpaitsi Martina oli närkästynyt lähinnä siitä, että hänen ravintoasiantuntemuksensa kyseenalaistettiin. Martinan sietää pitää mielessään, että hänellä itsellään on todistustaakka, kun lähtee ihmisiä haastamaan oikeuteen.

    Missä todisteesi, ettei urheilisi ammattimaisesti ja olisi PT? Laitatko todisteesi tänne meille muille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Missä todisteesi, ettei urheilisi ammattimaisesti ja olisi PT? Laitatko todisteesi tänne meille muille.

    Onko Leena Ylimutka nähnyt Martinan pt- todistuksen vai uskooko vaan sokeasti Martinan sanaa. Meille muille on eri asia olla koulutettu pt kuin itseoppinut pt elämänkoululla. Millä kriteereillä määritellään ammattiurheilija? Eihän hän edusta edes mitään seuraa lajissaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Missä todisteesi, ettei urheilisi ammattimaisesti ja olisi PT? Laitatko todisteesi tänne meille muille.

    Missä todisteesi, että urheilee ammattimaisesti ja on pt? Laitatko todisteesi tänne meille muille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Missä todisteesi, että urheilee ammattimaisesti ja on pt? Laitatko todisteesi tänne meille muille.

    Ja tähän alle Martinan tutkintotodistus kiitos, missä ilmenee tutkintonimike, paikka ja aika missä tutkinto suoritettu ja oppilaitoksen leimalla ja viranhaltijan allekirjoituksella kiitos. Sitten minäkin uskon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Väärin! Martina haastaa oikeuteen kunnianloukkaukseata eli jos joku on kirjoittanut jotain pahaa Martinasta ihmisenä niin saa siitä rapsut. Sillä ei ole tekemistä valmennuksien kanssa ja vihakirjoittajat saavat nyt kunnolla selkäänsä.

    Martinan törkyhistorialla ei paljon kannattas lähtee kanteita tekemään. Taustalta löytyy kaksi pahoinpitelytuomiota, yksi lähestymiskielto, rattijuoppous ja kortitta ajo. Mikä tällainen ihminen on kunnon koulutettuja ihmisiä tuomitsemaan. Menis vaan itseensä, myöntäs ettei ole koulutusta ja siksi ei tiedä esimerkiksi terveellisestä ravitsemuksesta kaikkea vaan haluu tehdä rahaa valmennuksillaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Missä todisteesi, ettei urheilisi ammattimaisesti ja olisi PT? Laitatko todisteesi tänne meille muille.

    Minulla ei ole todistustaakkaa, mutta Martinalla kyllä on, jos esiintyy ammattiurheilijana ja tutkinnon suorittaneena PTna. On esiintynyt jo vuosia, mutta todistuksia ei ole näkynyt...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minä myös ihmettelin, että millä eväillä toimittaja Leena Ylimutka kirjoittaa "Martina Aitolehti urheilee ammattimaisesti ja lisäksi hän on koulutettu personal trainer, joka tekee asiakkailleen kokonaisvaltaisia treeniohjeita ruokavalioineen." Eihän tuo pidä lainkaan paikkaansa. Urheilee ammattimaisesti!!! Potaskaa, hänhän kuntourheilee. Sitäpaitsi Martina oli närkästynyt lähinnä siitä, että hänen ravintoasiantuntemuksensa kyseenalaistettiin. Martinan sietää pitää mielessään, että hänellä itsellään on todistustaakka, kun lähtee ihmisiä haastamaan oikeuteen.

    Onko ravitsemusterapeutin koulutus, se koulutus kyllä kestää kauemmin, kuin parinviikon kirjekurssi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja tähän alle Martinan tutkintotodistus kiitos, missä ilmenee tutkintonimike, paikka ja aika missä tutkinto suoritettu ja oppilaitoksen leimalla ja viranhaltijan allekirjoituksella kiitos. Sitten minäkin uskon.

    Ei kuulu todistusta ei.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Väärin! Martina haastaa oikeuteen kunnianloukkaukseata eli jos joku on kirjoittanut jotain pahaa Martinasta ihmisenä niin saa siitä rapsut. Sillä ei ole tekemistä valmennuksien kanssa ja vihakirjoittajat saavat nyt kunnolla selkäänsä.

    Jos kunnianloukkausta on tullut juurikin sitruunavesi-jutusta, niin kyllä siinä kaivetaan myös syytteen nostajan pätevyydet esiin. Vastakanteen kannattaa nostaa jos on asiansa takana. Kyllä oikeudessa kaivetaan esiin myös se villakoiran ydin, eli Martinan todellinen pätevyys niille aloille joissa väittää olevansa hyvin koulutettu sitä ja tätä. Ei ole lainkaan sanottu kuka joutuu korvauksia maksamaan 🤔 Oikeudessa voidaan todisteena käyttää myös insta-ja blogikirjoituksia, siis jo epäillään vaikka blagiointia. Toki, jos Martinalla on kaikki kunnossa, niin oikeuteen vaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko ravitsemusterapeutin koulutus, se koulutus kyllä kestää kauemmin, kuin parinviikon kirjekurssi.

    Ravitsemusterapeutit koulutetaan yliopistossa, opintojen kesto 5-6 vuotta. Ravintoneuvojaksikaan ei kirjekursseilla voi opiskella.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko ravitsemusterapeutin koulutus, se koulutus kyllä kestää kauemmin, kuin parinviikon kirjekurssi.

    yliopistokoulutus ...
    maisterin tutkinto pitää vääntää, että on ravitsemusterapeutti


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minä myös ihmettelin, että millä eväillä toimittaja Leena Ylimutka kirjoittaa "Martina Aitolehti urheilee ammattimaisesti ja lisäksi hän on koulutettu personal trainer, joka tekee asiakkailleen kokonaisvaltaisia treeniohjeita ruokavalioineen." Eihän tuo pidä lainkaan paikkaansa. Urheilee ammattimaisesti!!! Potaskaa, hänhän kuntourheilee. Sitäpaitsi Martina oli närkästynyt lähinnä siitä, että hänen ravintoasiantuntemuksensa kyseenalaistettiin. Martinan sietää pitää mielessään, että hänellä itsellään on todistustaakka, kun lähtee ihmisiä haastamaan oikeuteen.

    itsekin kuntoilen joka päivä. silti en ole ammatti urheilija. kukan ei maksa palkkaa siitä minulle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos kunnianloukkausta on tullut juurikin sitruunavesi-jutusta, niin kyllä siinä kaivetaan myös syytteen nostajan pätevyydet esiin. Vastakanteen kannattaa nostaa jos on asiansa takana. Kyllä oikeudessa kaivetaan esiin myös se villakoiran ydin, eli Martinan todellinen pätevyys niille aloille joissa väittää olevansa hyvin koulutettu sitä ja tätä. Ei ole lainkaan sanottu kuka joutuu korvauksia maksamaan 🤔 Oikeudessa voidaan todisteena käyttää myös insta-ja blogikirjoituksia, siis jo epäillään vaikka blagiointia. Toki, jos Martinalla on kaikki kunnossa, niin oikeuteen vaan.

    Mutta jos kopsaa vihjeet netistä muuttaa sitruuna vesi ohjeen vesi sitruunaksi. silti ei ole itse keksitty ohje.


  • Tätä koko kohua ei olisi tullut jos Martina ei olisi liian laiska kouluttautumaan. Mukavampihan se on matkustella eksoottisissa kohteissa, shoppailla ja treenata silloin kun huvittaa. Jo tulokset puhuu puolestaan ettei hän kovin täyspäiväisesti treenaa, aina joukon häntä päässä. Martinalla on kärpäsen kärsivällisyys ja sillä ei suoriteta edes viikon nettikurssia loppuun. Martina uskoo kaikkeen huuhaahan kuten kehon ja mielen puhdistamiseen. Ei keho ole itsessään mikään likainen ja maksa ja munuaiset huolehtii kyllä kehon puhdistamisesta haitta-aineista. Mieltä ei voi parantaa missään shamaanilla käynnillä. Kuuntelin korvat punaisina kun hän stoorissa kertoi miten yksi shamaanilla käynti oli puhdistanut hänen mielensä esim siskon kuoleman suhteen ja se on nyt sillä käsitelty. Kyllä tällaisiin asioihin tarvitsee ihan pitkäaikaiset käynnit psykologian ammattilaisella. Martina valitettavasti tulee vielä kohtaamaan tämän tosiasian. Ja suositteli shamaanilla käyntiä vielä muillekin mielen ongelmista kärsiville. Hänellä on iso vastuu sanomisistaan.

   • No nyt ne shamaanihorinatkin on poistettu instasta—tulikohan niistäkin epämieluisaa kommenttia?
    Mielenkiinnolla jäädään odottamaan oikeusjuttua tästä sitruunavesi keissistä,jos edes syytekynnys siitä täyttyy.
    Maalaisjärjellä oletan,että pitäisi olla sitä ammattitaitoa,jota loukata—tutkintopaperit esiin.
    Nyt näyttäis siltä,että ainoastaan Martinan ylpeyttä olis loukattu.
    Uhkailu on sitten eri asia ja siitä voi syytteen saadakkin.
    Kattellaan,kattellaan—oikeusjutulla uhkailu on loppunut näillä silari ”ammattilaisilla”lyhyeen,kun juristit on niitä hiukan valistanu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No nyt ne shamaanihorinatkin on poistettu instasta—tulikohan niistäkin epämieluisaa kommenttia?
    Mielenkiinnolla jäädään odottamaan oikeusjuttua tästä sitruunavesi keissistä,jos edes syytekynnys siitä täyttyy.
    Maalaisjärjellä oletan,että pitäisi olla sitä ammattitaitoa,jota loukata—tutkintopaperit esiin.
    Nyt näyttäis siltä,että ainoastaan Martinan ylpeyttä olis loukattu.
    Uhkailu on sitten eri asia ja siitä voi syytteen saadakkin.
    Kattellaan,kattellaan—oikeusjutulla uhkailu on loppunut näillä silari ”ammattilaisilla”lyhyeen,kun juristit on niitä hiukan valistanu.

    kyllä nyt tarvitaan asianajaani, mutta eipä muissa asioissa


   • Anonyymi kirjoitti:

    No nyt ne shamaanihorinatkin on poistettu instasta—tulikohan niistäkin epämieluisaa kommenttia?
    Mielenkiinnolla jäädään odottamaan oikeusjuttua tästä sitruunavesi keissistä,jos edes syytekynnys siitä täyttyy.
    Maalaisjärjellä oletan,että pitäisi olla sitä ammattitaitoa,jota loukata—tutkintopaperit esiin.
    Nyt näyttäis siltä,että ainoastaan Martinan ylpeyttä olis loukattu.
    Uhkailu on sitten eri asia ja siitä voi syytteen saadakkin.
    Kattellaan,kattellaan—oikeusjutulla uhkailu on loppunut näillä silari ”ammattilaisilla”lyhyeen,kun juristit on niitä hiukan valistanu.

    Onko asianajaja neuvonut poistamaan?


   • Anonyymi kirjoitti:

    kyllä nyt tarvitaan asianajaani, mutta eipä muissa asioissa

    asianajaani :O ?????

    Onkos joku Jaani alkanut asiamieheksi?

    Vai tarkoititkos ehkä asianajajaajajaajajaajajjjaaajaa-jaa-tuota-tuota-jaajaa?
    Vai asianajajaani?
    Vai aisankannattelijaa kenties?


  • Olen toiminut Martinan valemennusmenetelmien mukaan. Kuntoni on kasvanut, olo parantunut ja syön nykyään entistäkin terveellisemmin. Hyvä oloni on lisääntynyt eli valmennukset toimii!

   • Se on tietysti eri asia, suunnitteleeko Martina valmennukset itse vai onko taustalla ammattilaisia. Eihän kukaan kielläkään, ettei kunto kohenisi, jos siihen panostaa. Ja ruokavalion huomioiminen auttaa varmasti painonhallinnassa.


   • Ja hammaakiilteesi on pian muisto vain 🍋 verenkiertoelimistösi, maksasi ja munuaisesi kuormittuneet liiasta suolasta. Suosittelen käymään hammastarkastuksessa, mittauttamaan verenpaineen ja tutkituttamaan maksa- ja munuaisarvot. Tiedätkö, liika suola on alkoholiakin pahempi myrkky munuaisille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se on tietysti eri asia, suunnitteleeko Martina valmennukset itse vai onko taustalla ammattilaisia. Eihän kukaan kielläkään, ettei kunto kohenisi, jos siihen panostaa. Ja ruokavalion huomioiminen auttaa varmasti painonhallinnassa.

    Nämä kuntoilu ja laihdutusohjeet löytyvät netistä ammattilaisten tekeminä.


   • Netistä kopsatut kurssit. osaat itsekin etsiä netistä tietoa. osaan itse syödä hyvin. teen kaikki ruuat itse. poimin marjat itse. en tarvitse hömppä neuvoja. paino pysyny samana , 20v. vanhat vaatteet sopii vielä päälle. tuollasesta muiden tekstien kopioinnista saattaa saada syytteet. muiden ohjeita kopsatessa tulee kirjoitus virheitä.


   • Vale-mennukset toimii fitfarmin ansiosta, ei Martinan.


  • Ootteko huomannu kun martinalla on stooreissa aina etusormi käskyttämässä 😂 Kiinnitän aina siihen huomioni🙈

   • Kannattaa katsoa You tubesta Toosa Tv:n "Martina ja Esko isku Espooseen" ja "Viidakon jätökset" (ensimmäinen osa missä on Maisa ja Martina parodiaa). Piti ihan tänään katsoa jaksot uudelleen, kun nämä coolit mimmit on taas otsikoissa. Aivan parasta viihdettä!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kannattaa katsoa You tubesta Toosa Tv:n "Martina ja Esko isku Espooseen" ja "Viidakon jätökset" (ensimmäinen osa missä on Maisa ja Martina parodiaa). Piti ihan tänään katsoa jaksot uudelleen, kun nämä coolit mimmit on taas otsikoissa. Aivan parasta viihdettä!

    Tuollaisten youtube videoidenkin tekijät voidaan vetää oikeuteen ja mites sitten suu pannaan. Kyllä oikeus on Martinan puolella. Sitä on pikku äitylien vaan pikku aivoillaan vaikea tajuta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuollaisten youtube videoidenkin tekijät voidaan vetää oikeuteen ja mites sitten suu pannaan. Kyllä oikeus on Martinan puolella. Sitä on pikku äitylien vaan pikku aivoillaan vaikea tajuta.

    Ne on kyllä hauskoja videoita 😂🤣 ja niin todentuntuisia, että kyllä sieltä Martinan ja muut kumppanit tunnistaa hyvin. Martinan aggressiivisuuden on Toosa-tv,n tyypit osanneet hyvi vangita 😂🤣😂🤣


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuollaisten youtube videoidenkin tekijät voidaan vetää oikeuteen ja mites sitten suu pannaan. Kyllä oikeus on Martinan puolella. Sitä on pikku äitylien vaan pikku aivoillaan vaikea tajuta.

    Ei kai nyt sentään oikeuteen Toosa Tv:tä haasteta. Nuohan taitaa olla kymmenisen vuotta vanhoja parodioita.? Alkaako täälläkin olla Amerikan meininki, kun koko ajan ollaan haastamassa oikeuteen? Eikös Suomessa ole sananvapaus ja oikeus kyseenalaisttaa asioita ja oikeus mielipiteeseen. Haukkua ei kyllä ketään saa...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuollaisten youtube videoidenkin tekijät voidaan vetää oikeuteen ja mites sitten suu pannaan. Kyllä oikeus on Martinan puolella. Sitä on pikku äitylien vaan pikku aivoillaan vaikea tajuta.

    Poliisi ei rikostutkintaan tällaisia ota. Yksityisesti voi oikeusjutun nostaaa mistä vaan, mutta näistä somejutuista tai sketsiviihteestä ei herkkänahkaiselle "julkkikselle" jää kuin luu kouraan ja hurjat oikeudenkäyntikulut. Eikö se Vanhasmatin morsiankin saanut korvauksia peräti 50 euroa tai jotain sellaista kunnianloukkauksesta. Ovathan nuo hölmöilijät kautta aikojen uhanneet oikeudenkäynneillä, mutta ei niistä sen enempää ole seurannut.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuollaisten youtube videoidenkin tekijät voidaan vetää oikeuteen ja mites sitten suu pannaan. Kyllä oikeus on Martinan puolella. Sitä on pikku äitylien vaan pikku aivoillaan vaikea tajuta.

    Hyvä että pikku pohjoisen, vai oliko se Hangon, pissis tajuaa😂


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä että pikku pohjoisen, vai oliko se Hangon, pissis tajuaa😂

    Huvittavaa että nämä b-luokan TV tähtöset uhkailevat aina asianajajilla😂Odotamme mielenkiinnolla jatkoa, popparit esiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    😅😂🤣 Kannattaa katsoa nuo ToosaTv videot. Hyvää perjantai illan viihdettä.


  • Moikkelis, Martinan kiusaamiselle nyt stoppi! Tuollaiset rienaavat videot pitää poistaa ja youtube kyllä sen tekee kun teemme porukalla valituksia, nyt kuitenkin terveellisten elämäntapojen asialle eli ensin pieni aamupala ja sitten uimaan. Meen joko mäkelänrinteeseen tai seapoolille. Kilometrin uinti aamulla on hyvä tapa aloittaa päivä. Päivällä spahan. Voimia teille vihakirjoittajat, sillä niitä tarvitsette kun vihainen luonne ja vihaisuus kuluttaa teitä henkisesti ja fyysisesti. Onneksi osa taisi selvitä kun harjoitteli hallitsemaan vihaansa.

   • Aina on sketsejä tehty julkisuuden henkilöistä. Niissä tuodaan ne kyseisen ihmisen luonteenpiirteet ja käytös korostettuna esiin. Maisan ja Martinan käytös alkuperäisessä "Viidakon tähdet" ohjelmassa oli sellaista, mikä antoi herkullisen pohjan tehdä "Viidakon jätöksiin" sketsejä. Ei niitä tuulesta temmattu. Erinomaisesti tehtyä viihdettä, ei voinut kuin nauraa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aina on sketsejä tehty julkisuuden henkilöistä. Niissä tuodaan ne kyseisen ihmisen luonteenpiirteet ja käytös korostettuna esiin. Maisan ja Martinan käytös alkuperäisessä "Viidakon tähdet" ohjelmassa oli sellaista, mikä antoi herkullisen pohjan tehdä "Viidakon jätöksiin" sketsejä. Ei niitä tuulesta temmattu. Erinomaisesti tehtyä viihdettä, ei voinut kuin nauraa.

    Jos nyt kuitenkin ketjun aiheena on ravitsemusohjeet niin yritetään pysyä siinä. En millään voi ymmärtää että puhutaan puhtaasta arjen ruokavaliosta ja koko ajan painotetaan tätä puhdasta ravintoa niin miksi joka aterialla avataan kymmenistä purtiloista 1-3 ja tiputetaan jotain jauhoa mukaan. Sehän on niin kaukana puhtaasta ravinnosta kuin vaan voi olla.


   • Mikä ihmeen vihanhallinta terapeutti pissis kuvittelee olevansa?
    Tarpoo ihan samoja polkuja Martinan kanssa,jopa siinä,että kokee asialliset arvostelut vihakirjoituksina.
    Luulisi Martinan katteettoman kehumisen ja pönkittämisen kuluttavan henkisesti ja fyysisesti
    Positiivista vastakaikua kun ei kuulu koskaan.
    Elämäänsä tämäkin turhis täyttää hienoksi kuvittelemillaan aktiviteeteilla huonoa itsetuntoaan pönkittäen.
    Sääliähän tätä pitäisi,muttei jaksa.


  • Katsoitteko miten eilen Possessa taas uhosi voittavansa koko auto skaban. Kyllähän mä osaan autoo ajaa ja mikä olikaan lopputulos, häntäpäässä. Huomioin miten katsoi kisassa paremmin pärjännyttä kaunista Satu Tuomistoa. Jos katse vois tappaa.. Satu ei uhonnut eikä lähtenyt soitellen sotaan vaan teki tasaisen ja varman suorituksen.

   • Pani Martinan mihin kilpailuun tahansa seuraa aina aluksi uhoilua voitosta,sitten keskinkertainen suoritus ja lopuksi selittelyt.
    Possessa homma kaatui yliyrittämiseen ja läsähti tokavikaksi.
    Suhtautuminen kanssakilpailijoihin on aina ylimielistä ja kyräilevää—muijan itsetunto ei kyllä ole ihan kunnossa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pani Martinan mihin kilpailuun tahansa seuraa aina aluksi uhoilua voitosta,sitten keskinkertainen suoritus ja lopuksi selittelyt.
    Possessa homma kaatui yliyrittämiseen ja läsähti tokavikaksi.
    Suhtautuminen kanssakilpailijoihin on aina ylimielistä ja kyräilevää—muijan itsetunto ei kyllä ole ihan kunnossa.

    Martina ei kestä minkäänlaista kritiikkiä eikä häviämistä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pani Martinan mihin kilpailuun tahansa seuraa aina aluksi uhoilua voitosta,sitten keskinkertainen suoritus ja lopuksi selittelyt.
    Possessa homma kaatui yliyrittämiseen ja läsähti tokavikaksi.
    Suhtautuminen kanssakilpailijoihin on aina ylimielistä ja kyräilevää—muijan itsetunto ei kyllä ole ihan kunnossa.

    Martina ei kestä minkäänlaista kritiikkiä eikä häviämistä.


  • – Ei voi sanoa, että sitruunavettä juomalla terveys jotenkin hirveästi kohenisi. Yleisesti ottaen hedelmien syönnin lisääminen on hyödyllistä, mutta sitruunan erityisasemasta ei ole mitään todisteita, sisätautien erikoislääkäri, professori toteaa.

   • Vieläkö Martinan insta täyttyy päivittäisistä "jumppavideoista" ja fitfarmin tekemistä valmennuksista, joita Martina mainostaa ominaan. Lopetin seuraamisen, kun hänen työksi kutsumansa tekeminen oli samaa Huttua päivästä toiseen.


  • Professori tyrmää Martinan ”sitruunasuolavesvalmennuksen”! Ja Martina ottaa asianajajaansa yhteyttä.

  • Tän päivän Iltalehdessä proffan haastattelu!

  • Peruskoulun penkiltä "arvostetuksi" ravitsemusneuvojaksi.

  • Martinan kirja on kohta valmis. Ei voinut elämänkertaa vielä kirjoittaa ettei hommat kuse.
   Elämänkerta olisi ollut aika mustaa

  • Jaska ottanut myös sitruunat esiin. Miksi ihmeessä? Otsikoihin kova hinku🍋🍋🍋

  • Haastetaan oikeuteen vaan.

  • Martinan hyvinvointivalmennusten ohjeet on oikein hyviä ja niistä on paljon apua. Monille tolvanoille ja peruslaiskoille äityleille ne voi tosin olla liian vaikeita ymmärtää ja sekös sitten on muka syynä ettei ne oliis hyviä. Urheilijat ja muut asiaan vihkiytyneet osaa niitä arvostaa ja ne tukevat hyvin muuta harjoittelua. Äitylit voi ottaa ohjeensa jostain menaisista tai muista humpuunki julkaisuista.

   • Lunttanat joutuu vielä hnekilökohtaiseen vastuuseen pahansuovista mollauskiroitteluistaan,,


   • Mikä on humpuunki?


   • Varsinkin huippu-urheilijat arvostavat ja käyttävät Martinan harjoitteluohjeita😂


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lunttanat joutuu vielä hnekilökohtaiseen vastuuseen pahansuovista mollauskiroitteluistaan,,

    Mikä on lunttana?


   • Äläs nyt !eikö juuri MeNaiset kaikista naistenlehdistä osallistunut ansiokkaasti Martinan törkyjen valkopesuun?ei kai se silloin tosifanien mielestä mikään humpuukijulkaisu ole?
    Tosi urheilijat on jo vuosia naureskelleet naisen tärkeilyä ”triathlonistina”naisella kun ei ole ainoarakaan täysmatkaa suoritettuna—että se siitä arvostuksesta.
    Ihmisten nimitteleminen ”tolvanoiksi peruslaiskoiksi äityleiksi”on taas ilmeisesti tätä pissiksen positiivista viestintää.


  • Onneksi nyt ajetaan puoskarilakia eteenpäin, jotta vahingollisia neuvoja rahaa vastaan jakelevat harrastelijat saadaan viimein kuriin.

  • Puhdistaako sitruuna myös huonon omantunnon?

   • Erittäin hyvä kysymys!!!


   • Kyllä ja se puhdistaa myös rikosrekisterin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Jolle on jatkoa tulossa.


  • Moikkelis, kurkkaan palstaa ja huomaan, että Martinan mollaaminen vaan jatkuu varoituksistani huolimatta. Lähiöiden laardikasat ja muut huonokuntoiset lienee taas vauhdissa. Martinan urheilullinen elämäntapa ja saavutukset saa nämä äitylit kokemaan omaa huonoutta ja vetävät epävarmaksi kun ehkä tajuaa jos tajuaa oman tilanteen. Lihaskuntotreenin puute yhdessä epäterveellisten einesten kanssa saa kropan voimaan pahoin ja siinä henkinenkin toimintakyky laskee. Mutta hei, ei muuta kun katsomaan muutama Martinan treenivideo ja ulos vaikka salille tekemään voimaa ja kestävyyttä lisääviä harjoituksia niin siitä se nousu alkaa! Itse jätin tänään juoksulenkin väliin sateen takia mutta kotona tein jo nyt aikaisin aamulla perusvoimaliikkeet ja venyttelyt. Maukkaalla aamupalalla hellin itseäni ja myös päivällä on tiedossa kivaa tekemistä. Kaiken a ja o on positiivinen mieli ja hyvä fyysinen kunto.

   • Ehkä et tajua, mutta tällä kirjoituksellasi et kannusta ketään liikkumaan, ainakaan Martinan valmennuksilla. Viimeisetkin kaikkoavat. Toisaalta, voi olla ihan hyväkin... Hauku vaan lisää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ehkä et tajua, mutta tällä kirjoituksellasi et kannusta ketään liikkumaan, ainakaan Martinan valmennuksilla. Viimeisetkin kaikkoavat. Toisaalta, voi olla ihan hyväkin... Hauku vaan lisää.

    Ei osaa niin ei... 🙄 Ja mukamas firmaa perustamassa. 😂 Haukkumallako ihmisiä meinaa asiakkaita saada.. 😁


   • Molskis, namskis ja mölskis taas vauhdissa hiljaisen vuodenvaihteen jälkeen😂


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei osaa niin ei... 🙄 Ja mukamas firmaa perustamassa. 😂 Haukkumallako ihmisiä meinaa asiakkaita saada.. 😁

    Martinalla on jo firma, jonka kautta hän laskuttaa valmennukset.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Martinalla on jo firma, jonka kautta hän laskuttaa valmennukset.

    Tiedän. Pissikselle suunnattu kommentti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Martinalla on jo firma, jonka kautta hän laskuttaa valmennukset.

    Tiedän. Pissikselle suunnattu kommentti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tiedän. Pissikselle suunnattu kommentti.

    Mutta missä on mies?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei osaa niin ei... 🙄 Ja mukamas firmaa perustamassa. 😂 Haukkumallako ihmisiä meinaa asiakkaita saada.. 😁

    Epäilen ettei tää ylimielinen riemuidiootti mitään firmaa saa ainakaan yksin perustettua,eiköhän se hengaile fiksumpiensa siivellä tässäkin asiassa.
    Idolin valinta kertoo tästä tyypistä kaiken oleellisen.
    Aikaasa pissis viettää täällä ihmisiä solvaamassa,joka paljastaa heikon itsetunnon ja huomionhakuisuuden—vaikuttaa varsin säälittävältä ja yksinäiseltä tapaukselta.
    Vouhottaakohan tää ns.ystävilleen myös Martinan ihailuaan—ei ihme ,jos ottavat etäisyyttä.


   • Mikäs tää pissis on muita varoittelemaan?
    Kyllä se pissiksen omakin ”henkinen toimintakyky”on pohjalukemissa näistä solvaavista postauksista päätellen—kaikesta treenistä ja ”puhtaasta ravinnosta” huolimatta.Mikä lienee syy?
    Onnetonta on ettei tyyppi näe Martinan lavastusten ja sumutusten läpi kuten niin moni muu tänne kirjoittajista.
    Koskahan tää tyyppi itse ”ehkä tajuaa,jos tajuaa oman tilanteensa”?
    Näennäispositiivisuus ja asioiden uskotteleminen(valehtelu) ei ketään vie eteenpäin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mutta missä on mies?

    Odottaa oikeudenkäyntiä.


  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   190
   4790