Läskiä riittää

Anonyymi

Miettikää ihmiset mitä suuhunne pistettä. Voi syödä hyvin ja laihtua kun miettii vähän. Nivala-lehdessä katoin Saimin viikon Ruokalistaa niin yhtenäkään päivänä ei ollut kevyttä ruokaa vaan rasvaisia makkaroita ym. Hiilihydraattimössöjä. Sitähän tarjotaan mitä ihmiset syö ja tukevia asukkaita ja terveydenhoitomenoja meillä riittää.

22

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Voi syödä hyvin ja laihtua kun miettii vähän."? Onko hyvin syöminen paljon syömistä?
      Lihominen on suora seuraus liiallisesta syömisestä, ei siitä mitä syö. Maagista ruokavalioa jolla laihtuu ei ole. Ainoa keino laihtua, on syödä vähemmän mitä kuluttaa. Ainoa keino olla lihomatta, on syödä vain sen verran mitä kuluttaa.

      Vaikka tarjottaisiin mitä, ei tarvitse syödä enempää mitä tarvii.
      Terveellinen ruoka lihottaa siinä missä epäterveellinenkin ruoka, jos sitä syö liikaa. Illalla ja yöllä syöminen lihottaa tutkimusten mukaan enemmän mitä aamulla ja päivällä syöminen.
      Elimistön vuorokausirytmin vastainen syöminen siis lihottaa herkemmin mitä vuorokausirytmin noudattaminen ruokailuajoissa.
      Ei siis se ruokavalio, vaan määrä! Toki on hyvä syödä monipuolisesti. Vatsan bakteerikanta pysyy kunnossa kun syö vähän kaikkea.

    • Anonyymi

      Kannattaa muistaa liikunta.

      • Anonyymi

        Liikuntakaan ei laihduta jos syö liikaa, mutta liikunta pitää terveenä, kunhan sitä ei tee liikaa. Kohtuus kaikessa.


    • Anonyymi

      Roskaruoka pahinta eikä niissä mitään ravintoaineita. Hampurilaiset ja ranskikset pitäisi lailla kieltää kansan terveydelle vaarallisina. Ranskiksissakin varmistettu syöpää aiheuttava aine ja jopa pikkulapsille ymmärtämättömät vanhemmat näitä myrkkyjä opettavat syömään. Elämä on omia valintoja.

      • Anonyymi

        Hampurilaisista pitäisi tosiaan kieltää ne rehut sieltä välistä, tiedä vaikka niissä olisi kasvismyrkkyjä. Siis perunassa on syöpää aiheuttava aine?!? PERUNAT PITÄÄ KIELTÄÄ HETI!!!


      • Anonyymi

        Painan sata kiloa,ja ylipainoni tuli puolentoista vuoden kortisonikuurista sydän tulehduksen hoitoon,eivätkä karise sitten millään. Käytän myös isoa annosta beetasalpaajaa lääkkeenä,eli sykkeeni ei nouse,eikä saa nousta,joten en saa samaa hyötyä liikunnasta kuin terveet ihmiset.Syön tavallista ruokaa ja ihan normiannoksia,en napostele,enkä syö pitsaa tai hampurilaisia.Liikun paljon,siltikään paino ei vain laske!En ollut ennen sairastumista ylipainoinen.Että kaikki ylipainoiset eivät ole ruualla lihoneita.Ja jokainen kantaa kilonsa itse.Hyvä kun pysyis hengissä.


    • Anonyymi

      Joo se on kummaa kun pitää arkenakin olla kermaperunoita,eikö aina voisi olla tarjolla ihan tavallista keitettyä perunaa,ja kastikkeita?

      • Anonyymi

        Entäpäs jos söis pienempiä annoksia kermaperunoita ja jättäisi iltapalat pois?


    • Anonyymi

      Joskus tosiaan johtuu sairaudesta, mutta hyvin harvoin. Esimerkiksi kilpirauhasjutut altistaa lihomiselle mutta ei ole syy, eli voi pysyä normipainossa jos on tiukkana syömisten suhteen. Kortisonilääkitys lihottaa varmasti, ettet voi sille mitään.

      • Anonyymi

        Ei kortisoni itsessään lihota. Olen joutunut syömään sitä vuosikaudet, päinvastoin on käynyt, olen laihtunut. Olen harrastanut liikuntaa ja syönyt kohtuullisia annoksia. Ja lisännyt veden juontia. Tietysti lihoo, jos mässäilee enemmän kuin kuluttaa, eikä liiku. Muita sivuvaikutuksia kyllä on tullut kortisonista, verenpaine kohonnut vähän ja silmiin vaikuttanut. Myös iho ohentunut ja hiukset harvenneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kortisoni itsessään lihota. Olen joutunut syömään sitä vuosikaudet, päinvastoin on käynyt, olen laihtunut. Olen harrastanut liikuntaa ja syönyt kohtuullisia annoksia. Ja lisännyt veden juontia. Tietysti lihoo, jos mässäilee enemmän kuin kuluttaa, eikä liiku. Muita sivuvaikutuksia kyllä on tullut kortisonista, verenpaine kohonnut vähän ja silmiin vaikuttanut. Myös iho ohentunut ja hiukset harvenneet.

        Kyllä vain se kerää nestettä,ja rasvasolut vaihtaa paikkaa,tulee pömppövatsaa ja körmyniskaa,kaikki ollaan erilaisia,topisten ulkonäössä sen käyttö näkyy,toisten ei,samoin käytöshäiriöitä saattaa tulla,kilahtaa helposti.Lapseni söi pienenä astmaan,ja puolessa vuodessa paino nousi 13kg,tuli iso vatsa,pulloposket,körmyniska.Itselläni lähti paino heti nousuun kun aloitin rajulla annostuksella,viikossa annostusta nostettiin 20mg-60mg.Myöhemmin eräs lääkäri sanoi että olisit voinut mennä psykoosiin tuolla annostuksella.Mutta raju sairaus vaatii rajut lääkkeet.


    • Anonyymi

      Laihat ihmiset on vanhan näköisiä.

    • Anonyymi

      Ei kaikki , ainakaan Minä en oo

      • Anonyymi

        Mutta minäpä olen.


    • Anonyymi

      Sen verran kipeät polvet että en viittinyt 15 kilon ylimääräistä kantamista sitä kuljettaa vaan laihutin pois. Kyllä on nyt mukava hippasta. Ei ole helppoa laihduttaa mutta kyllä se onnistuu kun päättää ja konstit on monet, jokaiselle löytyy oma.

      • Anonyymi

        Ovatko laihat ihmiset jotenkin onnellisempia kun tuntuu olevan niin monen suussa sana lahdutus?Jos laiha kaatuu,on heti luita poikki,ja jos tarvii siirtää ihoa,on mistä siirtää..jos tulee syöpä,ei lopu aivan heti.Lepposaksikin meitä lihavia kehutaan,ja onhan se komea näky kun on rintava.Miehet tykkää!


    • Anonyymi

      Pistäydyin kesällä Nivalassa ja kauhistuin sitä läskin määrää.

      • Anonyymi

        Oliko lautasella vai vyötäröllä?


      • Anonyymi

        erityisesti nuorilla,kun ei syödä oikeaa ruokaa,vaan herkkuja...lapset opetetaan pienenstä pitäen samalle mallille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko lautasella vai vyötäröllä?

        Sekä että..


    • Anonyymi

      Olen tehnyt havainnon,että salaattipöydässä on kaikista lihavimmat ihmiset.

    • Anonyymi

      Niin ja sitten on tällasia, jotka syövät suhteessa JOKA safkaa, ja illallakin , makkarat , salaatit ,hedelmät, marjat ,kebabit, sianlihatirripaistit, kaikkea mikä maistuu. Arvot kaikki jees, kunto ikäisekseni mielestäni tosi hyvä , propsit kasaantuu hyvin (jotka tietävät) muutaman viikon puunhakkuu myyntiin esim. ikää 64v . Tarkoitan ,et joskus se on geeneistäkin kiinni !! Sitten taas ikävä kyllä on ihan päinvastoinkin, toisilla asiat. Tutkittuja juttuja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe